Geomag
Bijgewerkt: Juni 2024

Geomag

Geomag

Onzichtbare krachten, zoals de krachten van magneten, zijn en blijven erg fascinerend voor kinderen. Zeker wanneer ze er mee mogen spelen. Geomag is al jarenlang een bekende voorloper op het gebied van magnetisch speelgoed. Geomag is namelijk al sinds 1998 verkrijgbaar. Vandaag de dag maakt Geomag nog steeds magnetisch speelgoed waar uren mee gespeeld kan worden. Denk hierbij aan magnetische blokken, magnetische bouwstaafjes en nog veel meer.

 

De Geomag wereld

Door met het magnetische speelgoed van Geomag te spelen kom je in de bijzondere wereld van Geomag terecht. Spelenderwijs leer je hoe je om moet gaan met de onzichtbare krachten van magneten, wat erg leuk en tegelijkertijd ook erg leerzaam is. Met het magnetische speelgoed kun je bijzondere driedimensionale constructies bouwen. Kinderen leren zelf hoe ze bouwwerken kunnen maken die stevig genoeg zijn om niet om te vallen en misschien zelfs kunnen bewegen. Hierdoor wordt de creativiteit aangespoord, evenals het logisch denken. Ook de handvaardigheid en het ruimtelijke inzicht van het kind wordt op deze manier ontwikkeld.

 

Steeds duurzamer

Geomag is de laatste jaren voornamelijk bezig geweest met het verduurzamen van het merk. Op deze manier wil de speelgoedfabrikant de impact op de natuur verkleinen. Een groot voordeel van het verduurzamen van het speelgoed is dat het speelgoed langer mee gaat. Kinderen kunnen hierdoor langer met het speelgoed spelen, zonder dat het speelgoed kapot gaat. Ook de magneetjes die in het speelgoed zitten zijn van duurzame kwaliteit. Zo hebben de magneetjes een sterke maximale kracht en zitten de magneetjes altijd goed in de staafjes vast. Je kunt hierdoor meer ingewikkelde constructies bouwen en hoeft niet bang te zijn dat de magneetjes in de loop van de tijd loslaten.

 

Spelen en leren

Het magnetische speelgoed van Geomag is voornamelijk bedoeld om spelend te leren. Geomag is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en is ook erg leuk voor kinderen die al wat ouder zijn. Veel producten van Geomag zijn gekwalificeerd in de STEM-categorie. STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. Speelgoed dat in deze categorie valt is erg leerzaam. De onderwerpen van het speelgoed kunnen hierdoor goed in het dagelijkse leven toegepast worden. Met Geomag speelgoed kun je eindeloos veel geometrische structuren bouwen. Daarnaast kun je spelen met zwaartekracht, magnetisme en bewegende mechanisme. Er zijn eindeloos veel bouwmogelijkheden die de manier van denken blijven stimuleren. Kinderen leren hierdoor al vanaf jongs af aan spelenderwijs hoe de wereld van technologie en wetenschap werkt. 

Beste Geomag aanbiedingen van Juni 2024