Geomag

Op zoek naar de beste geomag? Ontdek de top 5 geomag sets die je creativiteit stimuleren en je laten bouwen met magnetische kracht. Vergelijk ze hier!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Geomag Super Color Recycled 60 delig
Geomag Super Color Recycled 60 delig
Voordelen
De set bestaat uit 28 staven, 28 bollen, 2 vierkante panelen en 2 vijfhoekige panelen. Zeer eenvoudig om mee te bouwen. Laat de creativiteit en verbeeldingskracht de vrije loop. Geschikt om eindeloos veel figuren en bouwwerken mee te bouwen.
Nadelen
Niet geschikt voor de allerkleinste kinderen.
Geomag Super Color Recycled 42 delig
Geomag Super Color Recycled 42 delig
Voordelen
Erg leuk voor jonge kinderen. Dankzij de eenvoudige elementen kun je er makkelijk mee bouwen. Zeer educatief bouwspeelgoed voor kinderen. Kleurrijk ontwerp wat kinderen snel aanspreekt.
Nadelen
De set bevat wat minder onderdelen waardoor je er minder mee kunt bouwen.
Tip: Beste keuze
Geomag Super Color Recycled 78 delig
Geomag Super Color Recycled 78 delig
Voordelen
Een zeer ingenieus en eenvoudig bouwspel. Kan gebruikt worden voor het maken van driedimensionale gebouwen en figuren. Stimuleert het ruimtelijke inzicht en ontwikkelt de bouwknobbel. Zelfs voor jonge kinderen vanaf 1 jaar leuk.
Nadelen
Bevat geen minifiguren.
Geomag Super Color Recycled 142 delig
Geomag Super Color Recycled 142 delig
Voordelen
Gemaakt van gerecycled plastic. Bevat krachtige magneten die goed aan elkaar vast blijven zitten. Geschikt om sterke constructies mee te bouwen. Een zeer complete set die uit 142 delen bestaat. Bevat ook panelen voor het aanbrengen van extra stevigheid.
Nadelen
Niet geschikt voor hele jonge kinderen.
Geomag Pink 68-delige set
Geomag Pink 68-delige set
Voordelen
In een leuke roze kleur. Hoogwaardige kwaliteit. Geschikt om eindeloos veel constructies mee te bouwen. Bevat panelen waarmee extra stevigheid aangebracht kan worden. Leuk om als cadeautje te geven voor een verjaardag of speciale gelegenheid.
Nadelen
Bevat zeer kleine onderdelen.

Beste GeomagKoopgids: Welke Geomag is de beste koop van februari 2024?

Onzichtbare krachten, zoals de krachten van magneten, zijn en blijven erg fascinerend voor kinderen. Zeker wanneer ze er mee mogen spelen. Geomag is al jarenlang een bekende voorloper op het gebied van magnetisch speelgoed. Geomag is namelijk al sinds 1998 verkrijgbaar. Vandaag de dag maakt Geomag nog steeds magnetisch speelgoed waar uren mee gespeeld kan worden. Denk hierbij aan magnetische blokken, magnetische bouwstaafjes en nog veel meer.

De Geomag wereld

Door met het magnetische speelgoed van Geomag te spelen kom je in de bijzondere wereld van Geomag terecht. Spelenderwijs leer je hoe je om moet gaan met de onzichtbare krachten van magneten, wat erg leuk en tegelijkertijd ook erg leerzaam is. Met het magnetische speelgoed kun je bijzondere driedimensionale constructies bouwen. Kinderen leren zelf hoe ze bouwwerken kunnen maken die stevig genoeg zijn om niet om te vallen en misschien zelfs kunnen bewegen. Hierdoor wordt de creativiteit aangespoord, evenals het logisch denken. Ook de handvaardigheid en het ruimtelijke inzicht van het kind wordt op deze manier ontwikkeld.

Steeds duurzamer

Geomag is de laatste jaren voornamelijk bezig geweest met het verduurzamen van het merk. Op deze manier wil de speelgoedfabrikant de impact op de natuur verkleinen. Een groot voordeel van het verduurzamen van het speelgoed is dat het speelgoed langer mee gaat. Kinderen kunnen hierdoor langer met het speelgoed spelen, zonder dat het speelgoed kapot gaat. Ook de magneetjes die in het speelgoed zitten zijn van duurzame kwaliteit. Zo hebben de magneetjes een sterke maximale kracht en zitten de magneetjes altijd goed in de staafjes vast. Je kunt hierdoor meer ingewikkelde constructies bouwen en hoeft niet bang te zijn dat de magneetjes in de loop van de tijd loslaten.

Spelen en leren

Het magnetische speelgoed van Geomag is voornamelijk bedoeld om spelend te leren. Geomag is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en is ook erg leuk voor kinderen die al wat ouder zijn. Veel producten van Geomag zijn gekwalificeerd in de STEM-categorie. STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. Speelgoed dat in deze categorie valt is erg leerzaam. De onderwerpen van het speelgoed kunnen hierdoor goed in het dagelijkse leven toegepast worden. Met Geomag speelgoed kun je eindeloos veel geometrische structuren bouwen. Daarnaast kun je spelen met zwaartekracht, magnetisme en bewegende mechanisme. Er zijn eindeloos veel bouwmogelijkheden die de manier van denken blijven stimuleren. Kinderen leren hierdoor al vanaf jongs af aan spelenderwijs hoe de wereld van technologie en wetenschap werkt.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Geomag

Wat is geomag?

Geomag is een constructiespeelgoed dat bestaat uit magnetische staven en metalen bollen. Hiermee kunnen kinderen en volwassenen eindeloos bouwen en experimenteren met magnetische krachten.

Wat zijn de voordelen van geomag?

Geomag bevordert de creativiteit en het ruimtelijk inzicht van kinderen. Het stimuleert de fijne motoriek en het probleemoplossend vermogen. Daarnaast is het ook gewoon leuk om mee te spelen!

Vanaf welke leeftijd is geomag geschikt?

Geomag is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar, variërend in moeilijkheidsgraad en grootte van de onderdelen, zodat het speelgoed geschikt is voor verschillende leeftijden.

Kan geomag ook gebruikt worden als educatief materiaal?

Ja, geomag kan zeker gebruikt worden als educatief materiaal. Kinderen leren spelenderwijs over magnetisme, geometrie en constructieprincipes. Daarnaast kunnen ze hun fantasie en creativiteit gebruiken om unieke bouwwerken te maken.

Is geomag veilig voor kinderen?

Ja, geomag is veilig voor kinderen. De magnetische staven en metalen bollen zijn stevig en duurzaam, en voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. Het is wel belangrijk om jongere kinderen onder toezicht te laten spelen en ervoor te zorgen dat de kleine onderdelen niet worden ingeslikt.

Top 5 Beste kopen
Logo