Squishmallow
Bijgewerkt: Juli 2024

Squishmallow

Squishmallow

Squishmallows zijn zachte knuffels die erg populair zijn onder kinderen. Squishmallows hebben een bijzondere squishy inhoud die lekker zacht aanvoelt, alsof het een echte marshmallow is. De Squishmallows zijn sinds 2017 enorm populair geworden en uitgegroeid tot een fenomeen waar inmiddels op de hele wereld mee gespeeld worden. Inmiddels heb je de keuze uit meer dan 1000 Squishmallow personages die je kunt verzamelen. Je kunt hierdoor jouw eigen squad Squishmallows samenstellen waar uren mee gespeeld kan worden.

 

Wat zijn Squishmallows?

Squishmallows zijn bijzondere knuffelvriendjes die in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn. De knuffels hebben een zeer zachte marshmallow-achtige textuur waar je goed mee kunt knuffelen. Voornamelijk onder de kinderen zijn Squishmallows erg populair, maar ook volwassenen vinden het leuk om de verschillende personages te verzamelen. Iedere Squishmallow heeft een eigen individuele persoonlijkheid, waardoor iedere Squishmallow anders is. Je kunt de Squishmallows verzamelen op basis van jouw eigen interesses, zoals bijvoorbeeld je hobby’s, ambities, sport, naam en zelfs je emoties. Bij iedere Squishmallow wordt het verhaal en de achtergrond van de Squishmallow verteld. Daarnaast heeft iedere Squishmallow een unieke naam.

 

Waar zijn Squishmallows (XXL) verkrijgbaar?

In Nederland zijn Squishmallows nog wat minder bekend, maar je ziet ze wel steeds vaker terug in de winkel. Als je een Squishmallow wilt kopen, is het aan te raden om online op zoek te gaan naar de Squishmallow die je graag wilt hebben. Online is het makkelijker om de Squishmallow waar je naar op zoek bent te vinden, aangezien het assortiment daar groter is. Squishmallows zijn ook in speciaalzaken verkrijgbaar.

 

Leuk voor jong en oud

De superzachte Squishmallows knuffels zijn leuk voor jong en oud. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle leeftijden. Voor kinderen is het leuk om een eigen Squishmallow uit te zoeken die goed aansluit bij de persoonlijkheid of sport van het kind. Voor volwassenen is het leuk om de gehele collectie Squishmallows compleet te maken, zodat je uiteindelijk alle Squishmallows verzameld hebt. Komen er weer nieuwe Squishmallows uit? Dan kun je deze ook aan je collectie toevoegen. In de Squishmallow squad vind je ook enkele limited edition Squishmallows. Deze Squishmallows zijn vaak seizoens- en vakantieontwerpen. De limited edition Squishmallows zijn vaak erg gewild, omdat nog niet veel mensen deze hebben. Er is zelfs een heel zeldzame metalen Squishmallow, welke nog gewilder is onder de verzamelaars. Het zal moeilijk zijn om deze metalen variant te kunnen bemachtigen, aangezien deze zo zeldzaam is. 

Beste Squishmallow aanbiedingen van Juli 2024