Squishmallow

Ben je op zoek naar de beste squishmallow? Ontdek hier de top 5 squishmallows die je niet wilt missen! Vergelijk en kies jouw favoriet voor eindeloos knuffelplezier.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Squishmallow Knuffel - 40CM - Forina the Green Jellyfish
Squishmallow Knuffel - 40CM - Forina the Green Jellyfish
Voordelen
Heeft een vrolijk design van een kleurrijke kwal. Voelt lekker zacht aan. Ideaal om op de bank of in bed mee te knuffelen. Gemaakt met een squishy vulling. Extra groot ontwerp van 40 cm.
Nadelen
De knuffel is snel uitverkocht waardoor je er op tijd bij moet zijn.
Squishmallow - Knuffel Regina - 30 cm
Squishmallow - Knuffel Regina - 30 cm
Voordelen
Heeft een knuffelbaar ontwerp. Bevat een eigen individuele persoonlijkheid. Een fijn knuffelvriendje voor jong en oud. De knuffel voelt aan als een echte marshmallow dankzij de zachte textuur. Geschikt voor iedere leeftijd.
Nadelen
Is wat kleiner dan andere Squishmallows.
Tip: Beste keuze
Squishmallow - Knuffel - Simon the Sloth - 40 cm
Squishmallow - Knuffel - Simon the Sloth - 40 cm
Voordelen
Verovert gelijk je hart. Biedt veel comfort dankzij het knuffel- en speelplezier. Kan ook gebruikt worden al decoratief accessoire voor op het bed, de bank of een stoel. Leuk als verzamelobject en knuffelvriendje. Voelt heerlijk zacht aan.
Nadelen
De prijs ligt aan de hoge kant.
Squishmallow - Knuffel - Louisa - 30 cm
Squishmallow - Knuffel - Louisa - 30 cm
Voordelen
Geeft je een vrolijk gevoel dankzij het kleurrijke ontwerp. Erg leuk voor jongens en meisjes. Gemaakt van superzachte polyestervezels die erg fijn zijn om mee te knuffelen.
Nadelen
De squishmallow knuffel maakt geen geluid.
Squishmallow 50 cm Ruthie the Unicorn
Squishmallow 50 cm Ruthie the Unicorn
Voordelen
Heeft een extra groot ontwerp van 50 cm. Voorzien van zachte en vrolijke kleuren. Erg fijn om in bed of op de bank mee te knuffelen of als kussen te gebruiken.
Nadelen
Wat leuker voor meisjes dan voor jongens.

Beste SquishmallowKoopgids: Welke Squishmallow is de beste koop van maart 2024?

Squishmallows zijn zachte knuffels die erg populair zijn onder kinderen. Squishmallows hebben een bijzondere squishy inhoud die lekker zacht aanvoelt, alsof het een echte marshmallow is. De Squishmallows zijn sinds 2017 enorm populair geworden en uitgegroeid tot een fenomeen waar inmiddels op de hele wereld mee gespeeld worden. Inmiddels heb je de keuze uit meer dan 1000 Squishmallow personages die je kunt verzamelen. Je kunt hierdoor jouw eigen squad Squishmallows samenstellen waar uren mee gespeeld kan worden.

Wat zijn Squishmallows?

Squishmallows zijn bijzondere knuffelvriendjes die in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn. De knuffels hebben een zeer zachte marshmallow-achtige textuur waar je goed mee kunt knuffelen. Voornamelijk onder de kinderen zijn Squishmallows erg populair, maar ook volwassenen vinden het leuk om de verschillende personages te verzamelen. Iedere Squishmallow heeft een eigen individuele persoonlijkheid, waardoor iedere Squishmallow anders is. Je kunt de Squishmallows verzamelen op basis van jouw eigen interesses, zoals bijvoorbeeld je hobby’s, ambities, sport, naam en zelfs je emoties. Bij iedere Squishmallow wordt het verhaal en de achtergrond van de Squishmallow verteld. Daarnaast heeft iedere Squishmallow een unieke naam.

Waar zijn Squishmallows (XXL) verkrijgbaar?

In Nederland zijn Squishmallows nog wat minder bekend, maar je ziet ze wel steeds vaker terug in de winkel. Als je een Squishmallow wilt kopen, is het aan te raden om online op zoek te gaan naar de Squishmallow die je graag wilt hebben. Online is het makkelijker om de Squishmallow waar je naar op zoek bent te vinden, aangezien het assortiment daar groter is. Squishmallows zijn ook in speciaalzaken verkrijgbaar.

Leuk voor jong en oud

De superzachte Squishmallows knuffels zijn leuk voor jong en oud. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle leeftijden. Voor kinderen is het leuk om een eigen Squishmallow uit te zoeken die goed aansluit bij de persoonlijkheid of sport van het kind. Voor volwassenen is het leuk om de gehele collectie Squishmallows compleet te maken, zodat je uiteindelijk alle Squishmallows verzameld hebt. Komen er weer nieuwe Squishmallows uit? Dan kun je deze ook aan je collectie toevoegen. In de Squishmallow squad vind je ook enkele limited edition Squishmallows. Deze Squishmallows zijn vaak seizoens- en vakantieontwerpen. De limited edition Squishmallows zijn vaak erg gewild, omdat nog niet veel mensen deze hebben. Er is zelfs een heel zeldzame metalen Squishmallow, welke nog gewilder is onder de verzamelaars. Het zal moeilijk zijn om deze metalen variant te kunnen bemachtigen, aangezien deze zo zeldzaam is.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Squishmallow

Wat zijn Squishmallows?

Squishmallows zijn zachte, knuffelbare pluchen speelgoedbeesten die verkrijgbaar zijn in verschillende vormen, maten en ontwerpen. Ze zijn gemaakt van superzacht materiaal en hebben een vulling van microbeads, waardoor ze extra squishy en knijpbaar zijn.

Waar kan ik Squishmallows kopen?

Squishmallows zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels en online retailers. Je kunt ze vinden in speelgoedwinkels, warenhuizen en op websites zoals Amazon en eBay. Daarnaast zijn er ook gespecialiseerde Squishmallow-winkels die een breed assortiment aanbieden.

Zijn Squishmallows veilig voor kinderen?

Ja, Squishmallows zijn over het algemeen veilig voor kinderen. Ze zijn gemaakt van kindvriendelijke materialen en hebben geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Het is echter altijd belangrijk om de leeftijdsaanbevelingen op de verpakking te controleren en jongere kinderen onder toezicht te laten spelen.

Kun je Squishmallows wassen?

Ja, Squishmallows kunnen gewassen worden. De meeste Squishmallows zijn machine wasbaar, maar het is altijd raadzaam om de wasinstructies op het etiket te controleren. Het wordt aanbevolen om ze in een kussensloop of waszak te plaatsen en op een zachte cyclus te wassen om schade te voorkomen. Laat ze daarna aan de lucht drogen.

Zijn Squishmallows verzamelobjecten?

Ja, Squishmallows zijn zeer geliefd bij verzamelaars. Er zijn talloze verschillende ontwerpen en karakters beschikbaar, waardoor het leuk is om ze te verzamelen en te ruilen. Sommige Squishmallows worden ook uitgebracht als exclusieve of zeldzame edities, waardoor ze nog waardevoller zijn voor verzamelaars.

Top 5 Beste kopen
Logo