Boombox
Bijgewerkt: Februari 2023

Boombox

Boombox

Als je op zoek bent naar een grote draagbare bluetooth speaker waar goed geluid uit komt, kom je al snel terecht op de JBL Boombox. Van de draagbare bluetooth speakers van JBL is de JBL Boombox het grootst. Deze grote bluetooth speaker is voorzien van 2 grote passieve woofers, waardoor de Boombox een lage en daarnaast zeer krachtige bas kan produceren. Met de Boombox kun je eenvoudig een grote ruimte voorzien van jouw favoriete muziek. Dit maakt de Boombox erg handig voor feestjes of evenementen, zonder dat je een vaste audio installatie nodig hebt. Je kunt zelfs meerdere Boomboxes aan elkaar koppelen om muziek uit iedere hoek van de ruimte te laten komen. De Boombox is daarnaast ook prima buiten te gebruiken.

 

Wat is een JBL Boombox?

De JBL Boombox is een bluetooth speaker van de bekende Amerikaanse fabrikant JBL. Het is een draagbare speaker die via bluetooth met mobiele apparaten of een computer verbonden kan worden. De JBL Boombox zorgt voor een intens geluid met een sterke bas. De JBL Boombox is volledig draadloos te gebruiken. De Boombox is namelijk voorzien van een accu die tot 24 uur lang meegaat, zonder dat je de speaker tussentijds op hoeft te laden. Je kunt de speaker daarnaast ook bedraad gebruiken. Als je meerdere JBL Boomboxes hebt of wanneer jouw vrienden een JBL Boombox hebben, kun je deze aan elkaar koppelen via Bluetooth.

 

Waterdicht ontwerp

De Boombox is IPX7 waterdicht. De code IPX7 geeft aan dat de speaker dompel dicht is. Je kunt de speaker hierdoor tot 1 meter diepte onderdompelen voor maximaal 30 minuten. Doordat de speaker IPX7 waterdicht is, kun je de speaker erg goed buiten gebruiken bij alle weersomstandigheden. Regen en spatwater zullen de speaker niet beïnvloeden. Dit maakt de JBL Boombox ook ideaal om mee te nemen naar het strand of naar het zwembad.

 

Specificaties van de JBL Boombox

De JBL Boombox heeft een draagbaar ontwerp en weegt in totaal 5,3 kg. De speaker gaat zonder opladen tot 24 uur mee. Als de batterij leeg is, is deze binnen 6,5 uur weer volledig opgeladen. Een opgeladen JBL Boombox kan ook gebruikt worden om mobiele telefoons op te laden. Je kunt de Boombox hierdoor ook als powerbank gebruiken. De JBL Boombox is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn er verschillende varianten van de Boombox. JBL heeft namelijk verbeterde versies van het eerste model uitgebracht waarbij het geluid steeds beter, voller en krachtiger wordt.

Beste Boombox aanbiedingen van Februari 2023