Boombox

Op zoek naar de beste boombox? Ontdek onze top 5 vergelijking van de meest krachtige en draagbare boomboxen op de markt. Lees verder en maak de juiste keuze! #boombox
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
JBL Boombox 2 Zwart
JBL Boombox 2 Zwart
Voordelen
Heeft een accuduur van 24 uur waardoor je niet snel zonder muziek zit. Kan ook goed buitenshuis gebruikt worden dankzij het waterbestendig ontwerp. Is eenvoudig aan andere JBL Boomboxes en JBL speakers te koppelen.
Nadelen
Kan alleen gekoppeld worden aan JBL speakers met de PartyBoost & JBL connect+ functie.
JBL Boombox 3 Zwart
JBL Boombox 3 Zwart
Voordelen
Het geluid van de speaker is nog beter dan de voorganger van de JBL Boombox 3. Heeft een accuduur van 24 uur. Voor een hoger volume is de speaker eenvoudig met andere JBL PartyBoost speakers te koppelen. Is zowel stof- als waterbestendig.
Nadelen
Kan niet met iedere JBL speakers verbonden worden.
Tip: Beste keuze
JBL Boombox 2 Camouflage
JBL Boombox 2 Camouflage
Voordelen
Ideaal om mee te nemen naar het park, het strand, het zwembad of een feestje. Heeft dankzij de vormgeving een goed draagbaar ontwerp. Voorzien van een stijlvolle camouflage print. Valt meer op dan de zwarte speakers.
Nadelen
Niet iedereen vindt de camouflage print mooi.
JBL Xtreme 3
JBL Xtreme 3
Voordelen
Voorzien van een draagriem waarmee je de speaker eenvoudig aan op kunt tillen. Ook makkelijk mee te nemen op de fiets. Te koppelen aan meerdere JBL speakers dankzij PartyBoost. Waterdicht en stofbestendig ontwerp.
Nadelen
Heeft een maximale accu/ batterijduur van 15 uur.
JBL Charge 5
JBL Charge 5
Voordelen
Heeft een compact formaat en is makkelijk mee te nemen. Een hoge kwaliteit geluid voor een kleinere speaker. Het stof- en waterdichte ontwerp maakt de speaker ook geschikt voor buiten. Kan ook gebruikt worden voor het opladen van een smartphone of tablet.
Nadelen
Is niet aan de voorganger JBL Charge 4 te koppelen.

Beste BoomboxKoopgids: Welke Boombox is de beste koop van juni 2024?

Als je op zoek bent naar een grote draagbare bluetooth speaker waar goed geluid uit komt, kom je al snel terecht op de JBL Boombox. Van de draagbare bluetooth speakers van JBL is de JBL Boombox het grootst. Deze grote bluetooth speaker is voorzien van 2 grote passieve woofers, waardoor de Boombox een lage en daarnaast zeer krachtige bas kan produceren. Met de Boombox kun je eenvoudig een grote ruimte voorzien van jouw favoriete muziek. Dit maakt de Boombox erg handig voor feestjes of evenementen, zonder dat je een vaste audio installatie nodig hebt. Je kunt zelfs meerdere Boomboxes aan elkaar koppelen om muziek uit iedere hoek van de ruimte te laten komen. De Boombox is daarnaast ook prima buiten te gebruiken.

Wat is een JBL Boombox?

De JBL Boombox is een bluetooth speaker van de bekende Amerikaanse fabrikant JBL. Het is een draagbare speaker die via bluetooth met mobiele apparaten of een computer verbonden kan worden. De JBL Boombox zorgt voor een intens geluid met een sterke bas. De JBL Boombox is volledig draadloos te gebruiken. De Boombox is namelijk voorzien van een accu die tot 24 uur lang meegaat, zonder dat je de speaker tussentijds op hoeft te laden. Je kunt de speaker daarnaast ook bedraad gebruiken. Als je meerdere JBL Boomboxes hebt of wanneer jouw vrienden een JBL Boombox hebben, kun je deze aan elkaar koppelen via Bluetooth.

Waterdicht ontwerp

De Boombox is IPX7 waterdicht. De code IPX7 geeft aan dat de speaker dompel dicht is. Je kunt de speaker hierdoor tot 1 meter diepte onderdompelen voor maximaal 30 minuten. Doordat de speaker IPX7 waterdicht is, kun je de speaker erg goed buiten gebruiken bij alle weersomstandigheden. Regen en spatwater zullen de speaker niet beïnvloeden. Dit maakt de JBL Boombox ook ideaal om mee te nemen naar het strand of naar het zwembad.

Specificaties van de JBL Boombox

De JBL Boombox heeft een draagbaar ontwerp en weegt in totaal 5,3 kg. De speaker gaat zonder opladen tot 24 uur mee. Als de batterij leeg is, is deze binnen 6,5 uur weer volledig opgeladen. Een opgeladen JBL Boombox kan ook gebruikt worden om mobiele telefoons op te laden. Je kunt de Boombox hierdoor ook als powerbank gebruiken. De JBL Boombox is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn er verschillende varianten van de Boombox. JBL heeft namelijk verbeterde versies van het eerste model uitgebracht waarbij het geluid steeds beter, voller en krachtiger wordt.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Boombox

Wat is een boombox?

Een boombox is een draagbare, batterijgevoede geluidsinstallatie die meestal uitgerust is met een radio, cd-speler en ingebouwde luidsprekers.

Hoeveel kost een gemiddelde boombox?

De prijs van een boombox varieert afhankelijk van het merk, de functies en de geluidskwaliteit. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de 50 en 200 euro.

Kan ik mijn telefoon aansluiten op een boombox?

Ja, veel moderne boomboxen zijn uitgerust met bluetooth-technologie, waardoor je draadloos muziek kunt streamen vanaf je telefoon of andere apparaten.

Kan ik een boombox gebruiken als externe luidspreker voor mijn televisie?

Ja, de meeste boomboxen hebben een aux-ingang waarmee je ze kunt aansluiten op een televisie of andere audioapparaten.

Hoe lang gaat de batterij van een boombox mee?

De batterijduur varieert afhankelijk van het model en het gebruik. Sommige boomboxen kunnen tot wel 24 uur meegaan op een volle batterij, terwijl andere misschien maar enkele uren meegaan. Het is belangrijk om de specificaties van de boombox te controleren voor de exacte batterijduur.

Top 5 Beste kopen
Logo