Geïntegreerde Vaatwasser

Op zoek naar de beste geïntegreerde vaatwasser? Vergelijk hier de top 5 modellen en ontdek welke perfect past bij jouw keuken en behoeften.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
AEG FSB53907Z
AEG FSB53907Z
Voordelen
Je kunt zelf kiezen of je extra snel of extra zuinig wast. De vaatwasser heeft een energieklasse D. Nadat het wasprogramma klaar is opent de vaatwasser zodat deze sneller droogt. De vaatwasser heeft een besteklade. De vaatwasser beschikt over een bodemsensor.
Nadelen
De vaatwasser maakt meer geluid dan anderen in zijn soort.
Siemens SX658X03TE
Siemens SX658X03TE
Voordelen
Een hele stille vaatwasser. De vaatwasser is energiezuinig. De zeoliet korrels zorgen voor een snel en beter droogresultaat. Gemakkelijk te bedienen. De vaatwasser beschikt over een kinderbeveiliging.
Nadelen
De besteklade is niet in hoogte verstelbaar.
Tip: Beste keuze
ETNA VW249M
ETNA VW249M
Voordelen
De vaatwasser heeft een waterbeveiligingssysteem. De vaatwasser gebruikt 12 liter water bij een standaard programma. De vaatwasser beschikt over indicatorlampjes voor zout en glansspoelmiddel. Gemakkelijk te bedienen via de tiptoetsen. De vaatwasser kent diverse voorgeprogrammeerde programma’s.
Nadelen
Niet heel energiezuinig met energie klasse E.
Whirlpool WKIC 3C26
Whirlpool WKIC 3C26
Voordelen
Beschikt over een ruime inhoud. Je wast met het nachtprogramma heel stil. Het bedieningspaneel zit aan de binnenkant. Als de vaatwasser klaar is geeft het een akoestisch signaal. Je kunt de was programma’s uitstellen.
Nadelen
De vaatwasser kent geen antibacterieel programma.
Bosch SMV4HAX48E
Bosch SMV4HAX48E
Voordelen
Je kunt de vaatwasser bedienen via een app. Lange levensduur. Je kunt de vaatwasser eenvoudig bedienen. De indeling is flexibel. De steunen zijn neerklapbaar.
Nadelen
Het bovenblad is niet afneembaar.

Beste Geïntegreerde VaatwasserKoopgids: Welke Geïntegreerde Vaatwasser is de beste koop van juni 2024?

Een geïntegreerde vaatwasser is een vaatwasser die onzichtbaar is in je keuken, omdat hij aan de buitenkant net het zoveelste keukenkastje lijkt. Zo wordt de stijl van je keuken behouden en wordt de vaatwasser geen lelijke spelbreker voor een ruimte die er anders helemaal stijlvol uitziet. Het enige wat je nog zal zien is een handvat van de vaatwasser, dat je natuurlijk nog nodig hebt om hem open te doen. Meestal heeft een vaatwasser dezelfde hoogte als een standaard aanrechtblad, dus op die manier is het resultaat van een vrijwel onzichtbare vaatwasser makkelijk te waarborgen. Vaatwassers schelen nog wel in de breedte, maar daarin bestaat niet veel verschil. Een keukenspecialist weet daar wel raad mee.

Kan ik een geïntegreerde vaatwasser laten installeren in mijn oude keuken?

Een geïntegreerde vaatwasser klinkt natuurlijk fantastisch. Maar als je wil overgaan van de afwasborstel naar een vaatwasmachine, zit je er niet ook meteen op te wachten meteen een hele nieuwe keuken aan te schaffen. Gelukkig hoeft dat niet. Je kan je nieuwe, onzichtbare vaatwasser ook afzonderlijk laten installeren. Het proces is meestal zo dat een deskundig monteur eerst alles op komt meten en dan kijkt wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van het advies wat er wordt gegeven kan worden gekeken welke vaatwasser er in de keuken kan komen. Als de juiste vaatwasser is gevonden, wordt deze vervolgens geïnstalleerd.

Wat kost het om een geïntegreerde vaatwasser te laten installeren of laten repareren?

De kosten van een geïntegreerde vaatwasser kunnen erg verschillen. Gaat het bijvoorbeeld om installatie of onderhoud? Als je een nieuwe vaatwasser laat installeren moet er misschien nog een oude vaatwasser uit. Dus dan moet er nog iets worden uitgebouwd. Dat scheelt wellicht weer in de offerte ten opzichte van wanneer er alleen een nieuwe vaatwasser moet worden ingebouwd. Misschien moet de toevoerkraan wel worden vervangen. Dat kost ook wat geld, maar lang niet zoveel als meteen een nieuwe vaatwasser. Als je problemen hebt met de vaatwasser, laat de specialist daar dus eens naar kijken.

Wat kost een geïntegreerde vaatwasser?

Zoals met elk product hebt je verschillen in prijsklassen. Dus ook bij  een geïntegreerde vaatwasser. Voor een goed exemplaar betaal je ongeveer vierhonderd tot vijfhonderdvijftig euro. Hou er we rekening mee dat een losse vaatwasser al snel honderd tot een paar honderd euro goedkoper kan zijn. Als je het dus niet zo heel stoort dat een vaatwasser zichtbaar is in de keuken, dan kan je heel makkelijk een aardig zakcentje besparen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Geïntegreerde Vaatwasser

Wat is een geïntegreerde vaatwasser?

Een geïntegreerde vaatwasser is een vaatwasser die naadloos in het interieur van de keuken is ingebouwd. Het bedieningspaneel en de buitenkant van de vaatwasser zijn volledig weggewerkt achter een keukenpaneel, waardoor ze visueel opgaan in de rest van de keuken.

Kan ik een geïntegreerde vaatwasser zelf installeren?

Hoewel het mogelijk is om een geïntegreerde vaatwasser zelf te installeren, wordt het meestal aanbevolen om een professional in te schakelen. Dit komt omdat het correct installeren van een geïntegreerde vaatwasser nauwkeurige metingen en specifieke kennis vereist om ervoor te zorgen dat de vaatwasser goed wordt ingebouwd en goed functioneert.

Kan ik het frontpaneel van een geïntegreerde vaatwasser vervangen?

Ja, het frontpaneel van een geïntegreerde vaatwasser kan meestal worden vervangen. Dit kan handig zijn als je de keukenrenovatie wilt veranderen of als het huidige frontpaneel beschadigd is. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat het nieuwe frontpaneel compatibel is met de vaatwasser en de juiste maat heeft.

Zijn geïntegreerde vaatwassers duurder dan vrijstaande vaatwassers?

Over het algemeen zijn geïntegreerde vaatwassers duurder dan vrijstaande vaatwassers. Dit komt omdat er extra kosten zijn verbonden aan het wegwerken van het bedieningspaneel en het aanpassen van de vaatwasser aan de keukenkasten. Daarnaast zijn geïntegreerde vaatwassers vaak voorzien van geavanceerdere functies en technologieën, wat ook de prijs kan beïnvloeden.

Zijn geïntegreerde vaatwassers even efficiënt als vrijstaande vaatwassers?

Ja, geïntegreerde vaatwassers zijn over het algemeen net zo efficiënt als vrijstaande vaatwassers. Ze hebben dezelfde soorten wasprogramma’s en functies, en kunnen dezelfde hoeveelheid vaat schoonmaken. Het enige verschil is dat geïntegreerde vaatwassers visueel zijn weggewerkt, waardoor ze beter passen bij de rest van de keukeninrichting.

Top 5 Beste kopen
Logo