Geintegreerde Vaatwasser
Bijgewerkt: Maart 2023

Geintegreerde Vaatwasser

Geintegreerde Vaatwasser

Een geïntegreerde vaatwasser is een vaatwasser die onzichtbaar is in je keuken, omdat hij aan de buitenkant net het zoveelste keukenkastje lijkt. Zo wordt de stijl van je keuken behouden en wordt de vaatwasser geen lelijke spelbreker voor een ruimte die er anders helemaal stijlvol uitziet.  Het enige wat je nog zal zien is een handvat van de vaatwasser, dat je natuurlijk nog nodig hebt om hem open te doen. Meestal heeft een vaatwasser dezelfde hoogte als een standaard aanrechtblad, dus op die manier is het resultaat van een vrijwel onzichtbare vaatwasser makkelijk te waarborgen. Vaatwassers schelen nog wel in de breedte, maar daarin bestaat niet veel verschil. Een keukenspecialist weet daar wel raad mee. 

Kan ik een geïntegreerde vaatwasser laten installeren in mijn oude keuken?
Een geïntegreerde vaatwasser klinkt natuurlijk fantastisch. Maar als je wil overgaan van de afwasborstel naar een vaatwasmachine, zit je er niet ook meteen op te wachten meteen een hele nieuwe keuken aan te schaffen. Gelukkig hoeft dat niet. Je kan je nieuwe, onzichtbare vaatwasser ook afzonderlijk laten installeren. Het proces is meestal zo dat een deskundig monteur eerst alles op komt meten en dan kijkt wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van het advies wat er wordt gegeven kan worden gekeken welke vaatwasser er in de keuken kan komen. Als de juiste vaatwasser is gevonden, wordt deze vervolgens geïnstalleerd. 

Wat kost het om een geïntegreerde vaatwasser te laten installeren of laten repareren?
De kosten van een geïntegreerde vaatwasser kunnen erg verschillen. Gaat het bijvoorbeeld om installatie of onderhoud? Als je een nieuwe vaatwasser laat installeren moet er misschien nog een oude vaatwasser uit. Dus dan moet er nog iets worden uitgebouwd. Dat scheelt wellicht weer in de offerte ten opzichte van wanneer er alleen een nieuwe vaatwasser moet worden ingebouwd. Misschien moet de toevoerkraan wel worden vervangen. Dat kost ook wat geld, maar lang niet zoveel als meteen een nieuwe vaatwasser. Als je problemen hebt met de vaatwasser, laat de specialist daar dus eens naar kijken. 

Wat kost een geïntegreerde vaatwasser?

Zoals met elk product hebt je verschillen in prijsklassen. Dus ook bij  een geïntegreerde vaatwasser. Voor een goed exemplaar betaal je ongeveer vierhonderd tot vijfhonderdvijftig euro. Hou er we rekening mee dat een losse vaatwasser al snel honderd tot een paar honderd euro goedkoper kan zijn. Als je het dus niet zo heel stoort dat een vaatwasser zichtbaar is in de keuken, dan kan je heel makkelijk een aardig zakcentje besparen. 

Beste Geintegreerde Vaatwasser aanbiedingen van Maart 2023