Geberit Bedieningspaneel
Bijgewerkt: Juni 2023

Geberit Bedieningspaneel

Geberit Bedieningspaneel

Ben je op zoek naar een Geberit bedieningspaneel? Een Geberit bedieningspaneel is een paneel voor het toilet dat ook wel een drukplaat genoemd wordt. Het assortiment van Geberit bestaat uit een groot aantal bedieningspanelen. Deze bedieningspanelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurvariaties, zowel in de plaat als ring. Zo kun je kiezen voor traditioneel wit of zwart en metallic kleuren zoals goud. Daarnaast kun je ook uit verschillende materialen kiezen en uit een Geberit bedieningspaneel met één of twee knoppen. 

 

Opties voor een Geberit bedieningspaneel

Er zijn veel verschillende opties voor een Geberit bedieningspaneel. Zo heb je de keuze uit verschillende materialen, modellen en kleuren. Daarnaast heb je ook waterbesparende bedieningspanelen. Dit zijn drukplaten die zijn voorzien van twee knoppen die ieder een andere hoeveelheid water doorspoelen. Zo zorgt de ene knop voor een grotere hoeveelheid water en de andere knop voor een kleinere hoeveelheid water. Daarnaast zijn er nog Geberit bedieningspanelen die geschikt zijn voor specifieke modellen inbouwreservoirs. Qua kleur kun je meestal kiezen voor wit, chroom, zwart en roestvrijstaal. Qua materialen kun je kiezen voor kunststof, RVS of glas.

 

Geberit bedieningspaneel modellen

Een bekende serie Geberit bedieningspanelen is de Geberit Sigma20. De bedieningspanelen in deze serie zijn modern vormgegeven en passen daardoor qua stijl in vrijwel iedere badkamer of toiletruimte. Een Sigma20 Geberit bedieningspaneel is voorzien van twee knoppen waar water mee bespaard kan worden. De bedieningspanelen uit deze serie zijn verder in verschillende kleurcombinaties leverbaar, waarbij je kunt kiezen of de ringen dezelfde of juist een contrasterende kleur hebben. Een andere bekende serie is Sigma01. De bedieningspanelen uit de Sigma01 serie zijn modern vormgegeven en functioneel, waardoor ook deze bedieningspanelen in vrijwel iedere badkamer en toiletruimte passen. De bedieningsplaten uit de Sigma01 serie zijn uit hoogwaardig kunststof vervaardigd. Dit zorgt ervoor dat de platen makkelijk te reinigen zijn. De bedieningspanelen zijn verder voorzien van twee drukknoppen die in het design met elkaar overlappen. 

 

Een Geberit bedieningspaneel vervangen

Heb je een oud Geberit bedieningspaneel dat aan vervanging toe is, bijvoorbeeld omdat deze kapot is of omdat je iets nieuws wilt? Er is ontzettend veel keuze om jouw Geberit bedieningspaneel te vervangen. Je kunt het oude bedieningspaneel vrij eenvoudig verwijderen als je het stappenplan in omgekeerde volgorde volgt. Let er tijdens het vervangen altijd op of de nieuwe bedieningsplaat wel geschikt is voor jouw inbouwreservoir. Je kunt dit opzoeken in de productomschrijving of in de specificaties in de handleiding. 

Beste Geberit Bedieningspaneel aanbiedingen van Juni 2023