Geberit Bedieningspaneel

Op zoek naar het beste Geberit bedieningspaneel? Vergelijk de top 5 modellen voor een optimale toiletervaring. Ontdek nu de beste keuze voor jou!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Geberit sigma01 bedieningsplaat met dualflush frontbediening voor toileturinoir 24.6x16.4cm mat verchroomd
Geberit sigma01 bedieningsplaat met dualflush frontbediening voor toileturinoir 24.6x16.4cm mat verchroomd
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Deze bedieningsplaat is modern vormgegeven. De hoogwaardige kunststof is makkelijk schoon te houden. De twee ronde toetsen lopen mooi in elkaar over. De grote knop hoef je alleen te gebruiken voor een grote spoeling, zodat je water kunt besparen. De bedieningsplaat past op alle Geberit Sigma inbouwreservoirs. De spoelknop is voorzien van geluidsisolatie.
Nadelen
Het bedieningspaneel is niet geschikt voor planchetbediening, daarvoor heb je een andere bedieningsplaat nodig.
Geberit Sigma20 bedieningsplaat met dualflush frontbediening voor toilet 24.6x16.4cm wit
Geberit Sigma20 bedieningsplaat met dualflush frontbediening voor toilet 24.6x16.4cm wit
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Het bedieningspaneel is modern vormgegeven en past zo in iedere badkamer en ieder toilet. Omdat hij over twee ronde drukknoppen, kun je zelf bepalen met hoeveel water je wilt spoelen. Zo kun je veel water besparen, wat gunstig is voor je portemonnee én het milieu. De knoppen zijn geluiddempend.
Nadelen
Het paneel is niet geschikt voor het Geberit UP100 inbouwreservoir. Daarnaast kun je hem niet gebruiken bij planchetbediening. De plaat is niet voorzien van een toiletblokhouder.
Tip: Beste keuze
Geberit Sigma30 bedieningsplaat met dualflush frontbediening voor toilet/urinoir 24.6x16.4cm wit
Geberit Sigma30 bedieningsplaat met dualflush frontbediening voor toilet/urinoir 24.6x16.4cm wit
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Een bedieningsplaat met een moderne vormgeving. Gemaakt van hoogwaardig kunststof waaraan vuil zich niet makkelijk kan hechten. Daarmee wordt een hygiënische badkamer-/toiletruimte bevorderd. De grote drukknop gebruik je alleen voor een grote spoeling. Omdat je hier per toiletbezoek zelf voor kunt kiezen, kun je veel water besparen.
Nadelen
De bedieningsplaat is niet voorzien van een toiletblokhouder. Indien deze wel gewenst is, dien je deze apart aan te schaffen. Het artikel kan alleen voor frontbediening worden gebruikt en is voor planchetbediening niet geschikt.
Geberit Sigma 20 bedieningsplaat met frontbediening voor toilet 24.6x16.4cm geborsteld RVS
Geberit Sigma 20 bedieningsplaat met frontbediening voor toilet 24.6x16.4cm geborsteld RVS
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
De bedieningsplaat heeft een moderne uitstraling en past daardoor in een groot aantal badkamers. Hij is vervaardigd van geborsteld rvs, waardoor hij egaal mat is. Beschikt over de dualflush functie. Dit betekent dat je bij elk toiletbezoek zelf kunt bepalen of je met een kleine of een grote spoeling wilt doortrekken. Dit bespaart je een hoop water.
Nadelen
De plaat is uitsluitend geschikt voor frontbediening en niet voor planchetbediening. Het is mogelijk een toiletblokhouder achter de plaat te bevestigen, maar deze wordt niet standaard meegeleverd.
Geberit 200 F bedieningsplaat met frontbediening voor toilet/urinoir 34x18.5cm wit
Geberit 200 F bedieningsplaat met frontbediening voor toilet/urinoir 34x18.5cm wit
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Het bedieningspaneel is strak en functioneel vormgegeven. Met de rechthoekige drukknop maak je gebruik van een start-stopspoeling. Dit betekent dat je het spoelen activeert met de grote knop, maar met de kleine knop voortijdig kunt stoppen. Dit bespaart je op jaarbasis veel water. De drukplaat is makkelijk te reinigen.
Nadelen
Het paneel is alleen geschikt voor het oude Geberit Twinline inbouwreservoir. Het beschikt niet over een dualflush optie, waardoor je een tweede keer op de knop moet drukken om water te besparen.

Beste Geberit BedieningspaneelKoopgids: Welk Geberit Bedieningspaneel is de beste koop van mei 2024?

Ben je op zoek naar een Geberit bedieningspaneel? Een Geberit bedieningspaneel is een paneel voor het toilet dat ook wel een drukplaat genoemd wordt. Het assortiment van Geberit bestaat uit een groot aantal bedieningspanelen. Deze bedieningspanelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurvariaties, zowel in de plaat als ring. Zo kun je kiezen voor traditioneel wit of zwart en metallic kleuren zoals goud. Daarnaast kun je ook uit verschillende materialen kiezen en uit een Geberit bedieningspaneel met één of twee knoppen.

Opties voor een Geberit bedieningspaneel

Er zijn veel verschillende opties voor een Geberit bedieningspaneel. Zo heb je de keuze uit verschillende materialen, modellen en kleuren. Daarnaast heb je ook waterbesparende bedieningspanelen. Dit zijn drukplaten die zijn voorzien van twee knoppen die ieder een andere hoeveelheid water doorspoelen. Zo zorgt de ene knop voor een grotere hoeveelheid water en de andere knop voor een kleinere hoeveelheid water. Daarnaast zijn er nog Geberit bedieningspanelen die geschikt zijn voor specifieke modellen inbouwreservoirs. Qua kleur kun je meestal kiezen voor wit, chroom, zwart en roestvrijstaal. Qua materialen kun je kiezen voor kunststof, RVS of glas.

Geberit bedieningspaneel modellen

Een bekende serie Geberit bedieningspanelen is de Geberit Sigma20. De bedieningspanelen in deze serie zijn modern vormgegeven en passen daardoor qua stijl in vrijwel iedere badkamer of toiletruimte. Een Sigma20 Geberit bedieningspaneel is voorzien van twee knoppen waar water mee bespaard kan worden. De bedieningspanelen uit deze serie zijn verder in verschillende kleurcombinaties leverbaar, waarbij je kunt kiezen of de ringen dezelfde of juist een contrasterende kleur hebben. Een andere bekende serie is Sigma01. De bedieningspanelen uit de Sigma01 serie zijn modern vormgegeven en functioneel, waardoor ook deze bedieningspanelen in vrijwel iedere badkamer en toiletruimte passen. De bedieningsplaten uit de Sigma01 serie zijn uit hoogwaardig kunststof vervaardigd. Dit zorgt ervoor dat de platen makkelijk te reinigen zijn. De bedieningspanelen zijn verder voorzien van twee drukknoppen die in het design met elkaar overlappen.

Een Geberit bedieningspaneel vervangen

Heb je een oud Geberit bedieningspaneel dat aan vervanging toe is, bijvoorbeeld omdat deze kapot is of omdat je iets nieuws wilt? Er is ontzettend veel keuze om jouw Geberit bedieningspaneel te vervangen. Je kunt het oude bedieningspaneel vrij eenvoudig verwijderen als je het stappenplan in omgekeerde volgorde volgt. Let er tijdens het vervangen altijd op of de nieuwe bedieningsplaat wel geschikt is voor jouw inbouwreservoir. Je kunt dit opzoeken in de productomschrijving of in de specificaties in de handleiding.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Geberit Bedieningspaneel

Wat is een Geberit bedieningspaneel?

Een Geberit bedieningspaneel is een systeem dat wordt gebruikt om het spoelmechanisme van een toilet te bedienen. Het is een esthetisch aantrekkelijke en functionele oplossing die het mogelijk maakt om het toilet te spoelen met een druk op de knop.

Hoe installeer ik een Geberit bedieningspaneel?

De installatie van een Geberit bedieningspaneel is vrij eenvoudig. Het paneel wordt op de muur boven het toilet gemonteerd en verbonden met het spoelreservoir. Het is belangrijk om de installatie-instructies van Geberit te volgen om ervoor te zorgen dat het bedieningspaneel correct wordt geïnstalleerd.

Kan ik een Geberit bedieningspaneel gebruiken met mijn huidige toiletpot?

Ja, een Geberit bedieningspaneel kan worden gebruikt met de meeste standaard toiletpotten. Het is echter belangrijk om te controleren of het bedieningspaneel compatibel is met het spoelreservoir van uw toilet voordat u het aanschaft.

Zijn er verschillende ontwerpen en kleuren beschikbaar voor Geberit bedieningspanelen?

Ja, Geberit biedt een breed scala aan ontwerpen en kleuren voor bedieningspanelen, zodat u een paneel kunt kiezen dat past bij uw persoonlijke smaak en badkamerstijl. Van minimalistische en moderne ontwerpen tot meer traditionele en klassieke stijlen, er is voor elk wat wils.

Zijn Geberit bedieningspanelen waterbesparend?

Ja, Geberit bedieningspanelen zijn ontworpen met waterbesparing in gedachten. Ze maken gebruik van dual-flush-technologie, waardoor u kunt kiezen tussen een kleine spoeling voor vloeibaar afval en een grote spoeling voor vast afval. Dit helpt om water te besparen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Top 5 Beste kopen
Logo