Game Bureau

Op zoek naar het beste game bureau? Vergelijk de top 5 game bureaus en ontdek welke het meest geschikt is voor jouw project. Kies slim, game groots!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
For The Win - 140cm Gaming bureau
For The Win - 140cm Gaming bureau
Voordelen
Het gamebureau heeft een mooie strakke vormgeving met een ruime bureaublad. Het bureau is makkelijk zelf te monteren. Handig rek voor kabelmanagement.
Nadelen
Het gamebureau is niet in hoogte verstelbaar. Het bureaublad krast makkelijk.
MIRA Home - Bureautafel - Laptop tafel - L-vormig
MIRA Home - Bureautafel - Laptop tafel - L-vormig
Voordelen
Eenvoudig en snel zelf in elkaar te zetten. De bureau zelf is stevig en stabiel. Het bureaublad biedt veel ruimte en heeft één hoek uitgespaard voor het wegwerken van kabels.
Nadelen
De legger is net iets te klein voor groter desktops. Geen kabelmanagement bijgeleverd.
Tip: Beste keuze
Piranha EMPEROR Bureau - Antraciet - Zwart - Laden - Opbergkast - PC 2g
Piranha EMPEROR Bureau - Antraciet - Zwart - Laden - Opbergkast - PC 2g
Voordelen
Het bureau biedt zeer veel ruimte voor opbergen, dus ideaal als je veel PC accessoires hebt. Duidelijke bouwinstructies en gelabelde onderdelen, waardoor in elkaar zetten zeer eenvoudig is.
Nadelen
Het bureau kan niet in hoogte versteld worden. Het bureaublad is aan de kleine kant.
ACAZA Zwarte Bureau - Game Bureau met Metalen Poten - Gaming Tafel
ACAZA Zwarte Bureau - Game Bureau met Metalen Poten - Gaming Tafel
Voordelen
Door het kleine formaat is dit bureau ideaal voor gamers die relatief weinig ruimte hebben. Handige kabelgoot voor het wegwerken van kabels en snoeren.
Nadelen
Het gamebureau is niet heel krasbestendig, waardoor vooral de poten makkelijk lelijk worden.
Zit Sta Bureau Elektrisch Computerbureau Laptoptafel - Met Afstandsbediening
Zit Sta Bureau Elektrisch Computerbureau Laptoptafel - Met Afstandsbediening
Voordelen
Het bureau is makkelijk in hoogte te verstellen, dus ideaal als je veel tijd achter de computer doorbrengt. Het bureau biedt veel ruimte zonder lomp of onhandig te zijn.
Nadelen
Vergeleken met andere bureaus is dit model relatief duur. Het bureau biedt geen opbergruimte.

Beste Game BureauKoopgids: Welke Game Bureau is de beste koop van april 2024?

Hoe kies je een goed gamebureau? 

Je zult als snel merken dat een goed gamebureau kiezen lastiger is dan je denkt. Er is zoveel keuze in uitvoering, formaat, prijsklasse en design dat het lastig is om het perfecte bureau te vinden. Maar of je nu een klein bureau zoekt dat precies in de hoek van je slaapkamer past, of dat je alle ruimte hebt voor een breder bureau, dit artikel helpt je met het vinden van een bureau dat precies bij je past.

Waarom is een goed gamebureau belangrijk? 

Tuurlijk kun je ervoor kiezen om een oude eettafel als bureau te gebruiken, maar als je veel en langdurig gamet is een goede zithouding belangrijk. Het eerste waar je hierbij aan denkt is misschien een bureaustoel, maar een goed gamebureau is minstens net zo belangrijk. Zo verzeker je jezelf van een goede houding tijdens het gamen en voorkom je nek-, rug- en andere nare klachten. Maar waar moet je nu op letten bij het kiezen van een geschikt gamebureau? 

Een gamebureau biedt meer dan alleen een plek om je PC op te zetten

Je denkt misschien ‘een bureau is een bureau’, maar het grootste verschil tussen een ‘normaal’ bureau en een gamebureau is dat die laatste specifiek voor gamen is ontworpen. Een standaard bureau is vaak kleiner, simpeler, en biedt ruimte voor een laptop of een simpele desktop. Dat is prima voor meer casual gebruik of thuiswerk, maar voor een gaming setup heb je vaak toch wel iets meer nodig.

Zo gebruiken de meeste gamers meerdere schermen. Om die allemaal kwijt te kunnen zul je een breder bureau nodig hebben. Hierdoor heb je dus direct een heleboel meer ruimte, wat extra handig is als je ook allerlei andere extra accessoires hebt voor het gamen. Meerdere schermen, de toren zelf, en alle andere extra elementen die je gebruikt voor het gamen kunnen samen behoorlijk wat gewicht hebben. Bij een gamebureau is hier rekening mee gehouden, waardoor deze extra stevig is in de constructie. Wel zo fijn natuurlijk als je gamebureau lange tijd mee kan.

Een ander voordeel dat een gamebureau heeft ten opzichte van een standaard bureau is dat deze standaard in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor is de hoogte van het bureaublad precies aanpassen naar een voor jou comfortabele hoogte. En wil je staand gamen? Dan kan dat ook bij de meeste game bureaus door de hoogte naar het maximum te verstellen. Hiermee voorkom je gelijk dat je te lang in dezelfde houding moet zitten gamen.

Tot slot bieden game bureaus ook extra opbergruimte, wat natuurlijk handig is als je veel gaming accessoires bezit. Deze kun je dan makkelijk kwijt in kastjes aan de zijkant of onder het bureau, afhankelijk van het model.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Game Bureau

Wat doet een game bureau precies?

Een game bureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van videospellen. Ze creëren de gameconcepten, ontwerpen de graphics en animaties, programmeren de gameplay en zorgen voor de distributie van de games.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een game te ontwikkelen?

De ontwikkeltijd van een game varieert sterk, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. Kleine mobiele games kunnen binnen enkele maanden worden ontwikkeld, terwijl grotere consolegames soms jaren in beslag kunnen nemen.

Wat zijn de kosten van het ontwikkelen van een game?

De kosten van het ontwikkelen van een game kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de complexiteit, het platform, de graphics en het team dat eraan werkt. Kleine indiegames kunnen al gemaakt worden met een beperkt budget, terwijl grotere AAA-titels miljoenen kunnen kosten.

Welke platforms ondersteunt een game bureau?

Een game bureau kan games ontwikkelen voor verschillende platforms, waaronder pc, consoles (zoals PlayStation, Xbox en Nintendo Switch), mobiele apparaten (Android en iOS) en virtual reality (VR) platforms.

Hoe kan ik samenwerken met een game bureau?

Als je een idee hebt voor een game en graag wilt samenwerken met een game bureau, kun je contact met hen opnemen en je concept voorleggen. Ze zullen je begeleiden bij het proces van conceptontwikkeling, budgettering en het uiteindelijke ontwikkelingsproces. Het is belangrijk om te onthouden dat het indienen van een uniek en aantrekkelijk gameconcept kan helpen om de aandacht van een game bureau te trekken.

Top 5 Beste kopen
Logo