Aida Musical Tickets
Bijgewerkt: Juni 2023

Aida Musical Tickets

Aida Musical Tickets

In het jaar 2023 komt de musical Aida weer naar Nederland. Aida de musical is een nieuwe productie van de Tony Award winnende musical met Elton John en Tim Rice in de hoofdrol en draaiend om de liefde tussen de Egyptische Radames en een Nubische prinses Aida zal worden geproduceerd door Stage Entertainment. Verrassend genoeg zal het stuk in Nederland uitsluitend mensen van kleur bevatten in uitvoerende rollen of dans rollen.

 

Al eerder in Nederland geweest

Tussen de jaren 2001 en 2003 werd de musical bijna twee jaar achtereen opgevoerd in het Circus Theater. Toen het spektakel voor het eerst werd uitgezonden, was het een enorme hit. Meer dan 1,2 miljoen mensen konden een van de 648 voorstellingen van de voorstelling zien, waarin onder anderen René van Kooten, Carolina Dijkhuizen en Antje Monteiro optraden. Al in 2017 had toneelregisseur Albert Verlinde hints laten vallen over de mogelijkheid om Aida weer naar Nederland te halen.

 

Het verhaal

Het toneelstuk Aida gaat over het tijdloze liefdesverhaal van Radames en Aida, die leven in een periode waarin hun liefde opkomt tegen de tegenstand van de wereld om hen heen. Hun band blijft intact ondanks het feit dat hun nationale belangen verdeeld zijn door de oorlog. Persoonlijke conflicten die ook in deze tijd nog relevant zijn, zijn te zien op gebieden als tradities, opvolging en een innerlijke strijd over wat gedaan moet worden en wat individuen wensen. Ze kiezen een uitdagende route, een waarin niets zeker is behalve hun liefde voor elkaar, en worden daarheen geleid door de kracht en de groeiende intensiteit van hun liefde voor elkaar.

Het verhaal van Aida speelt zich in Egypte af, dat nu in oorlog is met Nubië. Aida bevindt zich tussen een groep gevangen vrouwen uit Nubië als een Egyptische legercommandant genaamd Radames haar tegenkomt. Hij is zich totaal niet bewust van het feit dat zij in werkelijkheid de dochter is van de Nubische koningin Kandake. En komt tot de conclusie dat zijn toekomstige vrouw, Amneris, er baat bij heeft haar als bediende te hebben. Een ingewikkelde liefdesdriehoek tussen Radames, Amneris en Aida ontwikkelt zich op hetzelfde moment dat de spanningen tussen de verschillende naties oplopen.

Radames en Aida worden op elkaar verliefd, maar Aida wordt gekweld door een innerlijke strijd, omdat de liefde van Aida voor Radames namelijk gezien wordt als verraad aan haar eigen natie en volk. De farao heeft verkondigd dat Radames met Amneris zal trouwen, maar Aida en Radames worden verliefd op elkaar.

Aida Musical Cast Nederland

 

Aida- Gaia Aikman

Radames – Naidjim Severina

Amneris – April Darby


Hoe kan ik voor de Nederlandse musical Aida tickets kopen met korting

Er zijn een aantal manieren waarop je mogelijk gereduceerde kaarten voor musicals kunt krijgen:

  1. Controleer de officiële website van het theater of de locatie waar de musical wordt gehouden. Ze kunnen kortingen aanbieden voor studenten, militairen, senioren of andere groepen.
  2. Word lid van een theater- of kunstorganisatie. Veel van deze organisaties bieden gereduceerde kaarten aan hun leden.
  3. Zoek naar speciale aanbiedingen of kortingen. Theaters en locaties kunnen kortingen aanbieden voor mensen die kaarten van tevoren kopen, of als onderdeel van een pakketdeal met andere evenementen.
  4. Controleer websites of apps waar tickets worden herverkocht. Deze websites en apps stellen mensen in staat om tickets te verkopen die ze niet kunnen gebruiken, en je kunt mogelijk gereduceerde kaarten via hen krijgen.
  5. Overweeg tickets te kopen voor een voorstelling op een doordeweekse dag of voor een matineevoorstelling. Deze tickets kunnen minder in trek zijn en daarom goedkoper.
  6. Zoek naar ticketweggevens of wedstrijden. Sommige theaters of kunstorganisaties kunnen ticketweggevens of wedstrijden aanbieden via hun socialemediakanalen of e-mailnieuwsbrieven.

Het is altijd verstandig om de voorwaarden en condities van gereduceerde kaarten te controleren voordat je ze koopt, aangezien er mogelijk beperkingen of uitsluitingen van toepassing zijn.

Beste Aida Musical Tickets aanbiedingen van Juni 2023