Aida Musical Tickets

Op zoek naar de beste Aida Musical tickets? Vergelijk hier de top 5 aanbieders en geniet van een onvergetelijke theaterervaring. Bestel nu je tickets!
Aida Musical Tickets
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
1e rang tickets Aida Musical
1e rang tickets Aida Musical
Bekijk Prijs »

Topticketshop

Voordelen
1e rangs tickets voor de Aida musical die vanaf het voorjaar van 2023 te zien is. De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten, waardoor je er een leuk uitstapje van kunt maken. Geeft je goede zitplaatsen in de 1e rang.
Nadelen
Dit zijn de duurste tickets vanwege het goede zicht.
2e rang tickets Aida Musical
2e rang tickets Aida Musical
Bekijk Prijs »

Topticketshop

Voordelen
Je mag zelf je plek kiezen in de 2e rang. Kosten net wat minder dan tickets in de 1e rang, waardoor je goedkoper uit bent. Te tickets zijn ver van te voren al verkrijgbaar, waardoor je goede tickets in de 2e rang kunt scoren.
Nadelen
Op de 1e rang zul je altijd beter zicht hebben.
Tip: Beste keuze
3e rang tickets Aida Musical
3e rang tickets Aida Musical
Bekijk Prijs »

Topticketshop

Voordelen
Tickets voor de 3e rang. Er zijn verschillende dagen waarop je de musical kunt gaan kijken. De locatie is in het AFAS Circustheater Scheveningen is goed te bereiken.
Nadelen
Er is een kans dat je de voorstelling niet optimaal kunt bekijken.
4e rang tickets Aida Musical
4e rang tickets Aida Musical
Bekijk Prijs »

Topticketshop

Voordelen
Je hebt een vrije keuze voor plaatsen in de 4e rang. De musical bevat verschillende sterke castleden met hoofdrollen bij onder andere April Darby, Gaia Aikman en Naidjim Severina. Wordt gehouden in een sfeervol theater.
Nadelen
In de 4e rang geniet je niet altijd van het beste zicht.
Premium tickets Aida Musical
Premium tickets Aida Musical
Bekijk Prijs »

Topticketshop

Voordelen
Premium tickets voor de Aida musical. De kaarten zijn eenvoudig online te bestellen. Zorgt voor een premium ervaring van de Aida musical die je niet snel zal vergeten.
Nadelen
Voor premium tickets betaal je wel wat extra.

Beste Aida Musical TicketsKoopgids: Welke Aida Musical Tickets zijn de beste koop van mei 2024?

In het jaar 2024 komt de musical Aida weer naar Nederland. Aida de musical is een nieuwe productie van de Tony Award winnende musical met Elton John en Tim Rice in de hoofdrol en draaiend om de liefde tussen de Egyptische Radames en een Nubische prinses Aida zal worden geproduceerd door Stage Entertainment. Verrassend genoeg zal het stuk in Nederland uitsluitend mensen van kleur bevatten in uitvoerende rollen of dans rollen.

Al eerder in Nederland geweest

Tussen de jaren 2001 en 2003 werd de musical bijna twee jaar achtereen opgevoerd in het Circus Theater. Toen het spektakel voor het eerst werd uitgezonden, was het een enorme hit. Meer dan 1,2 miljoen mensen konden een van de 648 voorstellingen van de voorstelling zien, waarin onder anderen René van Kooten, Carolina Dijkhuizen en Antje Monteiro optraden. Al in 2017 had toneelregisseur Albert Verlinde hints laten vallen over de mogelijkheid om Aida weer naar Nederland te halen.

Het verhaal

Het toneelstuk Aida gaat over het tijdloze liefdesverhaal van Radames en Aida, die leven in een periode waarin hun liefde opkomt tegen de tegenstand van de wereld om hen heen. Hun band blijft intact ondanks het feit dat hun nationale belangen verdeeld zijn door de oorlog. Persoonlijke conflicten die ook in deze tijd nog relevant zijn, zijn te zien op gebieden als tradities, opvolging en een innerlijke strijd over wat gedaan moet worden en wat individuen wensen. Ze kiezen een uitdagende route, een waarin niets zeker is behalve hun liefde voor elkaar, en worden daarheen geleid door de kracht en de groeiende intensiteit van hun liefde voor elkaar.

Het verhaal van Aida speelt zich in Egypte af, dat nu in oorlog is met Nubië. Aida bevindt zich tussen een groep gevangen vrouwen uit Nubië als een Egyptische legercommandant genaamd Radames haar tegenkomt. Hij is zich totaal niet bewust van het feit dat zij in werkelijkheid de dochter is van de Nubische koningin Kandake. En komt tot de conclusie dat zijn toekomstige vrouw, Amneris, er baat bij heeft haar als bediende te hebben. Een ingewikkelde liefdesdriehoek tussen Radames, Amneris en Aida ontwikkelt zich op hetzelfde moment dat de spanningen tussen de verschillende naties oplopen.

Radames en Aida worden op elkaar verliefd, maar Aida wordt gekweld door een innerlijke strijd, omdat de liefde van Aida voor Radames namelijk gezien wordt als verraad aan haar eigen natie en volk. De farao heeft verkondigd dat Radames met Amneris zal trouwen, maar Aida en Radames worden verliefd op elkaar.

Aida Musical Cast Nederland

Aida- Gaia Aikman

Radames – Naidjim Severina

Amneris – April Darby

Hoe kan ik voor de Nederlandse musical Aida tickets kopen met korting

Er zijn een aantal manieren waarop je mogelijk gereduceerde kaarten voor musicals kunt krijgen:

  1. Controleer de officiële website van het theater of de locatie waar de musical wordt gehouden. Ze kunnen kortingen aanbieden voor studenten, militairen, senioren of andere groepen.
  2. Word lid van een theater- of kunstorganisatie. Veel van deze organisaties bieden gereduceerde kaarten aan hun leden.
  3. Zoek naar speciale aanbiedingen of kortingen. Theaters en locaties kunnen kortingen aanbieden voor mensen die kaarten van tevoren kopen, of als onderdeel van een pakketdeal met andere evenementen.
  4. Controleer websites of apps waar tickets worden herverkocht. Deze websites en apps stellen mensen in staat om tickets te verkopen die ze niet kunnen gebruiken, en je kunt mogelijk gereduceerde kaarten via hen krijgen.
  5. Overweeg tickets te kopen voor een voorstelling op een doordeweekse dag of voor een matineevoorstelling. Deze tickets kunnen minder in trek zijn en daarom goedkoper.
  6. Zoek naar ticketweggevens of wedstrijden. Sommige theaters of kunstorganisaties kunnen ticketweggevens of wedstrijden aanbieden via hun socialemediakanalen of e-mailnieuwsbrieven.

Het is altijd verstandig om de voorwaarden en condities van gereduceerde kaarten te controleren voordat je ze koopt, aangezien er mogelijk beperkingen of uitsluitingen van toepassing zijn.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Aida Musical Tickets

Wat is de prijs van Aida musical tickets?

De prijzen van Aida musical tickets variëren, afhankelijk van de datum, locatie en zitplaatskeuze. Meestal liggen de prijzen tussen de €30 en €100 per ticket.

Waar kan ik Aida musical tickets kopen?

Aida musical tickets kunnen worden gekocht bij officiële ticketverkooppunten, zoals de website van het theater, online ticketplatforms of soms zelfs bij de theaterkassa.

Kan ik mijn Aida musical tickets retourneren of ruilen?

De retouren ruilvoorwaarden verschillen per theater. Het is raadzaam om de algemene voorwaarden van de ticketverkoop te raadplegen voordat je een aankoop doet.

Is er een minimumleeftijd voor het bijwonen van de Aida musical?

In de meeste gevallen is er geen minimumleeftijd voor het bijwonen van de Aida musical. Echter, het kan zijn dat het theater bepaalde leeftijdsrestricties hanteert, vooral als de voorstelling inhoud bevat die niet geschikt is voor jongere kinderen. Het is verstandig om dit te controleren voordat je tickets koopt.

Hoe lang duurt de Aida musical?

De speelduur van de Aida musical varieert meestal tussen de 2,5 en 3 uur, inclusief een pauze. Dit kan echter per productie en theater verschillen, dus het is handig om de specifieke speeltijden te raadplegen wanneer je tickets koopt.

Top 5 Beste kopen
Logo