Eufy Deurbel

Op zoek naar de beste eufy deurbel? Ontdek onze top 5 vergelijking van eufy deurbellen met geavanceerde functies en betrouwbare beveiliging.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set
Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set
Voordelen
Ook in het donker krijg je een melding via de app door de ingebouwde bewegingsdetector. Je kan de deurbel op netstroom aansluiten als deze als aanwezig is, of de oplaadbare batterij gebruiken.
Nadelen
Je kan het 16GB interne geheugen van het basisstation niet uitbreiden. Ook ligt de videocompressie vrij hoog.
Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase
Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase
Voordelen
Twee camera’s voor extra goed beeld. Door slimme software kan de bel onderscheid maken tussen bekenden, onbekenden, bezorgingen en dieren.
Nadelen
Het interne geheugen van het basisstation is niet uit te breiden en slechts 16 GB. Bekende gezichten worden niet altijd even goed herkend.
Tip: Beste keuze
Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set + Chime
Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set + Chime
Voordelen
Je hebt geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om voor het terugkijken van beelden, omdat deze lokaal worden opgeslagen. Extra ontvanger wordt in deze set meegeleverd.
Nadelen
Ook hier is het geheugen niet uit te breiden, waardoor de 16 GB al snel krap wordt.
Eufy Video Doorbell Battery Slim
Eufy Video Doorbell Battery Slim
Voordelen
Het beeld is zowel overdag als ’s nachts van goede kwaliteit. De deurbel is makkelijk te installeren, ook als er geen netstroom aanwezig is.
Nadelen
Kortere batterijduur dan aangegeven. Het geluid van de gong is relatief zacht.
Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2
Eufy by Anker Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2
Voordelen
De extra camera’s zijn handig om ook zicht te hebben op bijvoorbeeld de achterdeur of de straat. Alle camera’s hebben een hoge resolutie voor goede beeldkwaliteit.
Nadelen
Door extra camera’s wordt er meer data opgeslagen en raakt het niet uit te breiden geheugen sneller vol.

Beste Eufy DeurbelKoopgids: Welke Eufy Deurbel is de beste koop van februari 2024?

Het gemak van een Eufy Deurbel

Je hebt de Eufy Deurbel waarschijnlijk al omschreven gezien als fantastisch, makkelijk in gebruik en makkelijk te installeren. Het is de digitale deurbel van het moment, met een draadloze setup en camera. Maar hoe werkt de Eufy Deurbel precies en wat zijn de voordelen? Lees verder om daar snel achter te komen.

Wat is een slimme deurbel? 

Een slimme deurbel is meer dan alleen een deurbel. Doordat de bel met het internet is verbonden biedt deze extra mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om niet alleen de bel in huis te horen, maar ook via de bijbehorende app. Doordat de meeste slimme deurbellen een ingebouwde camera hebben kun je direct zien wie er aanbelt, ook als je niet thuis bent. De bel en camera zijn verbonden aan een basisstation dat in connectie staat met de bel. Deze kun je in principe overal in huis plaatsen.

De voordelen en functies van de Eufy Deurbel

Door de ingebouwde camera van de Eufy Deurbel kun je altijd zien wie er voor de deur staat. Daardoor weet je direct wie er voor de deur staat zonder open te hoeven doen. Als je niemand verwacht kan dat ook een extra gevoel van veiligheid geven. Bovendien worden de camerabeelden die de Eufy Deurbel maakt bewaard op een intern geheugen in het basisstation. Voor het opslaan van beeldmateriaal is dus geen duur abonnement nodig. Je kan de beelden terugkijken door gebruik te maken van de Eufy app. De beelden worden dan via een versleutelde verbinding naar je telefoon gestuurd. Zo kun je altijd en overal zien wie er heeft aangebeld! 

Doordat de Eufy deurbel op batterijen werkt is installeren super makkelijk! Je bevestigd simpelweg de montageplaat naast je deur en de bel is geïnstalleerd. Geen gedoe dus met aansluiten op netstroom of andere lastige praktijken. De bel is daarna makkelijk te verbinden met de Eufy HomeBase, die je via een ethernetkabel op het internet aansluit. Als je daarna de Eufy app koppelt met Eufy HomeBase kun je vanaf dat moment altijd en overal zien wanneer en door wie er wordt aangebeld. Superhandig dus! 

Zoals gezegd maakt de Eufy Deurbel gebruik van batterijen, waardoor aansluiten op netstroom niet nodig is. De batterijen gaan ongeveer zes maanden lang mee voordat ze opnieuw opgeladen moeten worden. Opladen gaat via een microUSB-poort aan de achterkant van de deurbel en is zo gedaan. Mocht je nu toch al wel een aansluiting op netstroom bij de voordeur hebben, dan kan de Eufy Deurbel hier ook zo op aangesloten.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Eufy Deurbel

Hoe installeer ik de eufy deurbel?

De eufy deurbel wordt geleverd met gedetailleerde instructies en een installatiekit. Volg gewoon de stappen in de handleiding om de deurbel aan te sluiten op uw bestaande deurbelbedrading of gebruik de bijgeleverde batterijen en monteer de deurbel op de gewenste locatie.

Kan ik de eufy deurbel gebruiken zonder bestaande deurbelbedrading?

Ja, de eufy deurbel kan worden gebruikt met de bijgeleverde batterijen, zodat u hem kunt installeren waar u maar wilt, zonder dat u bedrading nodig heeft.

Kan ik de eufy deurbel koppelen aan mijn smartphone?

Ja, de eufy deurbel kan worden gekoppeld aan uw smartphone via de eufy Security-app. Hiermee kunt u meldingen ontvangen wanneer er iemand aanbelt, live video bekijken en communiceren met bezoekers.

Ondersteunt de eufy deurbel tweerichtingsaudio?

Ja, de eufy deurbel ondersteunt tweerichtingsaudio, zodat u kunt praten met bezoekers via uw smartphone, zelfs als u niet thuis bent.

Hoe zit het met de beveiliging van de eufy deurbel?

De eufy deurbel maakt gebruik van end-to-end encryptie om ervoor te zorgen dat uw videostreams veilig zijn. Bovendien zijn er ingebouwde privacyfuncties, zoals het instellen van activiteitszones en het uitschakelen van opnameen deelopties, om uw privacy te beschermen.

Top 5 Beste kopen
Logo