Eufy Deurbel
Bijgewerkt: Juli 2024

Eufy Deurbel

Eufy Deurbel

Het gemak van een Eufy Deurbel

Je hebt de Eufy Deurbel waarschijnlijk al omschreven gezien als fantastisch, makkelijk in gebruik en makkelijk te installeren. Het is de digitale deurbel van het moment, met een draadloze setup en camera. Maar hoe werkt de Eufy Deurbel precies en wat zijn de voordelen? Lees verder om daar snel achter te komen. 

Wat is een slimme deurbel? 

Een slimme deurbel is meer dan alleen een deurbel. Doordat de bel met het internet is verbonden biedt deze extra mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om niet alleen de bel in huis te horen, maar ook via de bijbehorende app. Doordat de meeste slimme deurbellen een ingebouwde camera hebben kun je direct zien wie er aanbelt, ook als je niet thuis bent. De bel en camera zijn verbonden aan een basisstation dat in connectie staat met de bel. Deze kun je in principe overal in huis plaatsen. 

De voordelen en functies van de Eufy Deurbel

Door de ingebouwde camera van de Eufy Deurbel kun je altijd zien wie er voor de deur staat. Daardoor weet je direct wie er voor de deur staat zonder open te hoeven doen. Als je niemand verwacht kan dat ook een extra gevoel van veiligheid geven. Bovendien worden de camerabeelden die de Eufy Deurbel maakt bewaard op een intern geheugen in het basisstation. Voor het opslaan van beeldmateriaal is dus geen duur abonnement nodig. Je kan de beelden terugkijken door gebruik te maken van de Eufy app. De beelden worden dan via een versleutelde verbinding naar je telefoon gestuurd. Zo kun je altijd en overal zien wie er heeft aangebeld! 

Doordat de Eufy deurbel op batterijen werkt is installeren super makkelijk! Je bevestigd simpelweg de montageplaat naast je deur en de bel is geïnstalleerd. Geen gedoe dus met aansluiten op netstroom of andere lastige praktijken. De bel is daarna makkelijk te verbinden met de Eufy HomeBase, die je via een ethernetkabel op het internet aansluit. Als je daarna de Eufy app koppelt met Eufy HomeBase kun je vanaf dat moment altijd en overal zien wanneer en door wie er wordt aangebeld. Superhandig dus! 

Zoals gezegd maakt de Eufy Deurbel gebruik van batterijen, waardoor aansluiten op netstroom niet nodig is. De batterijen gaan ongeveer zes maanden lang mee voordat ze opnieuw opgeladen moeten worden. Opladen gaat via een microUSB-poort aan de achterkant van de deurbel en is zo gedaan. Mocht je nu toch al wel een aansluiting op netstroom bij de voordeur hebben, dan kan de Eufy Deurbel hier ook zo op aangesloten.

Beste Eufy Deurbel aanbiedingen van Juli 2024