Emma Boxspring
Bijgewerkt: Mei 2023

Emma Boxspring

Emma Boxspring

Veel mensen kiezen voor een Emma matras omdat ze deze lekker vinden liggen. Maar je kunt het ook anders aanpakken. Kies bijvoorbeeld voor een Emma boxspring. Een boxspring is een compleet bed met matras. Je hoeft dus niet je Emma matras op een bed te leggen, maar je kiest voor een heel Emma bed. Bovendien vinden veel mensen een boxspring een stuk comfortabeler dan een frame met lattenbodem en matras. Het is wel lastiger als je nog moet verhuizen met een boxspring. 

 

De Emma boxspring

De Emma boxspring matras bestaat uit drie lagen. De bovenste laag is het topmatras en is voorzien van visco-foam. Dit is comfortabel voor rug-, buik- en zijslapers. De tweede laag is het matras. Deze bestaat uit schuim en een 5-zone pocketvering. Deze laag is bedoeld om je lichaam te ondersteunen. De onderste laag is de bodem. Deze bestaat uit bonnelveren en is ook bedoeld voor ondersteuning. In totaal is het matras 62 centimeter en ligt het in de Emma boxspring op een houten basis. Dit is ook de hoogte van het bed. Het hoofdbord is 112 centimeter hoog. 

 

De Emma boxspring is donkergrijs of antraciet van kleur en heeft een zachte buitenkant. Het is aan jou welke afmetingen je wil voor de lengte en breedte van je Emma boxspring. Daarin heb je niet heel veel keuzes. De Emma boxspring is altijd 200 centimeter lang. Als je langer bent, heb je hier dus geen optie voor. De breedte is 160 of 180 centimeter. Je hebt dus altijd een groot bed. 

 

Emma boxspring Deluxe

Naast de standaard Emma boxspring, is er ook de Emma boxspring Deluxe. Hier heb je meer keuzes in qua kleur, design en formaat. Ook zit het matras iets anders in elkaar. Je hebt hier te maken met vier lagen. De bovenste laag bestaat uit pocketveren en schuim. Daarna volgt een laag met fusion schuim. De derde laag is voor de ondersteuning en bestaat uit pocketveren. Tot slot is er de vierde laag van HRX-schuim die ook ondersteuning voor je lichaam biedt. Met een hoogte van 65 centimeter en een hoofdbord van 115 centimeter is de totale Emma boxspring Deluxe ook iets hoger. 

 

Keuzes bij Emma Deluxe

Qua kleuren kun je hier kiezen voor lichtgrijs, dat bijna tegen het witte aan zit; donkergrijs, zoals de Emma boxspring; en donkerbruin. Qua design kies je voor een elegant of klassiek hoofdbord. Het klassieke hoofdbord is egaal. In het elegante hoofdbord zit een reliĆ«f van blokken. De donkerbruine variant is in dezelfde formaten verkrijgbaar. Kies je voor grijs, dan heb je meer opties. Je kunt bijvoorbeeld een kleiner bed nemen met een breedte van 140 centimeter. Maar bij een breedte van 180 kun je ook kiezen voor een lengte van 210 of zelfs 220 centimeter. Het is ook een optie om een bed van 2 bij 2 meter te kiezen. 

 

Beste Emma Boxspring aanbiedingen van Mei 2023