Emma Boxspring

Op zoek naar de beste Emma boxspring? Ontdek onze top 5 vergelijking voor de ultieme slaapervaring. Kies voor comfort en kwaliteit met Emma boxsprings.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Emma Boxspring
Emma Boxspring
Voordelen
Je krijgt ruime garantie op de boxspring. De boxen veren en ventileren goed. De boxspring heeft een comfortabele instaphoogte. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Zorgt voor de juiste ondersteuning van alle lichaamsdelen.
Nadelen
Je zult de boxspring af en toe even schoon moeten maken met een stofzuiger.
Emma Boxspring Deluxe
Emma Boxspring Deluxe
Voordelen
Het design is tijdloos, waardoor het in iedere slaapkamer past. De bodem van het bed beschikt over bonellvering. De matrassen zijn voorzien ban 7-zone pocketvering. Deze boxspring zorgt ervoor dat jij uitgerust wakker wordt. Geeft je lichaam ondersteuning, daar waar je het nodig hebt.
Nadelen
Enigszins een hoge prijs, maar de kwaliteit mag er zijn.
Tip: Beste keuze
Emma Original Bed
Emma Original Bed
Voordelen
Past in iedere soort interieur. Geeft jou het comfort waar je zo naar verlangt. Je kunt het afzonderlijk van elkaar instellen. Heeft een super goede prijs en kwaliteitverhouding. Met dit bed heb jij iedere ochtend het gevoel dat je geslapen hebt in een hotel.
Nadelen
Je kunt ervoor kiezen matrassen bij te bestellen, maar dit hoeft niet.
Emma Metalen Bed
Emma Metalen Bed
Voordelen
Het bed heeft een prachtige uitstraling. Mooi desing en makkelijk schoon te houden. De latten van het bed zijn wel 12 millimeter dik. Het bed is in verschillende maten te leveren. De lattenbodem heeft een antislip, waardoor je de prefecte ondersteuning krijgt.
Nadelen
Je moet het bed zelf in elkaar zetten.
Emma Essential Bed Frame
Emma Essential Bed Frame
Voordelen
Je kunt het frame als eenpersoons en tweepersoons kopen. Het frame is voorzien van een bescherming tegen corrosie. Het frame is de perfecte oplossing voor iedere slaapkamer. Heeft drie comfortzones, voor een optimale ondersteuning. Het bed is duurzaam en gaat hierdoor lang mee.
Nadelen
Matrassen moet je er los bij kopen als je een compleet bed wilt.

Beste Emma BoxspringKoopgids: Welke Emma Boxspring is de beste koop van april 2024?

Veel mensen kiezen voor een Emma matras omdat ze deze lekker vinden liggen. Maar je kunt het ook anders aanpakken. Kies bijvoorbeeld voor een Emma boxspring. Een boxspring is een compleet bed met matras. Je hoeft dus niet je Emma matras op een bed te leggen, maar je kiest voor een heel Emma bed. Bovendien vinden veel mensen een boxspring een stuk comfortabeler dan een frame met lattenbodem en matras. Het is wel lastiger als je nog moet verhuizen met een boxspring.

De Emma boxspring

De Emma boxspring matras bestaat uit drie lagen. De bovenste laag is het topmatras en is voorzien van visco-foam. Dit is comfortabel voor rug-, buik- en zijslapers. De tweede laag is het matras. Deze bestaat uit schuim en een 5-zone pocketvering. Deze laag is bedoeld om je lichaam te ondersteunen. De onderste laag is de bodem. Deze bestaat uit bonnelveren en is ook bedoeld voor ondersteuning. In totaal is het matras 62 centimeter en ligt het in de Emma boxspring op een houten basis. Dit is ook de hoogte van het bed. Het hoofdbord is 112 centimeter hoog.

De Emma boxspring is donkergrijs of antraciet van kleur en heeft een zachte buitenkant. Het is aan jou welke afmetingen je wil voor de lengte en breedte van je Emma boxspring. Daarin heb je niet heel veel keuzes. De Emma boxspring is altijd 200 centimeter lang. Als je langer bent, heb je hier dus geen optie voor. De breedte is 160 of 180 centimeter. Je hebt dus altijd een groot bed.

Emma boxspring Deluxe

Naast de standaard Emma boxspring, is er ook de Emma boxspring Deluxe. Hier heb je meer keuzes in qua kleur, design en formaat. Ook zit het matras iets anders in elkaar. Je hebt hier te maken met vier lagen. De bovenste laag bestaat uit pocketveren en schuim. Daarna volgt een laag met fusion schuim. De derde laag is voor de ondersteuning en bestaat uit pocketveren. Tot slot is er de vierde laag van HRX-schuim die ook ondersteuning voor je lichaam biedt. Met een hoogte van 65 centimeter en een hoofdbord van 115 centimeter is de totale Emma boxspring Deluxe ook iets hoger.

Keuzes bij Emma Deluxe

Qua kleuren kun je hier kiezen voor lichtgrijs, dat bijna tegen het witte aan zit; donkergrijs, zoals de Emma boxspring; en donkerbruin. Qua design kies je voor een elegant of klassiek hoofdbord. Het klassieke hoofdbord is egaal. In het elegante hoofdbord zit een reliëf van blokken. De donkerbruine variant is in dezelfde formaten verkrijgbaar. Kies je voor grijs, dan heb je meer opties. Je kunt bijvoorbeeld een kleiner bed nemen met een breedte van 140 centimeter. Maar bij een breedte van 180 kun je ook kiezen voor een lengte van 210 of zelfs 220 centimeter. Het is ook een optie om een bed van 2 bij 2 meter te kiezen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Emma Boxspring

Wat is een Emma boxspring?

Een Emma boxspring is een luxe en comfortabel bed bestaande uit een boxspring bodem, een matras en een hoofdbord. Het is ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden tijdens het slapen.

Wat zijn de voordelen van een Emma boxspring?

Een Emma boxspring biedt verschillende voordelen, zoals een goede ondersteuning van het lichaam, waardoor rugen nekklachten verminderd kunnen worden. Daarnaast zorgt het voor een goede ventilatie en een optimale drukverdeling, wat bijdraagt aan een goede nachtrust.

Kan ik de hardheid van de matras aanpassen?

Ja, bij een Emma boxspring kun je vaak de hardheid van de matras aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Dit kan vaak worden gedaan door de matras om te draaien of door gebruik te maken van een topper met een andere hardheid.

Is een Emma boxspring geschikt voor mensen met allergieën?

Ja, veel Emma boxsprings zijn geschikt voor mensen met allergieën. Ze zijn vaak voorzien van hypoallergene materialen en een goede ventilatie, waardoor het risico op allergische reacties wordt verminderd.

Is een Emma boxspring geschikt voor alle slaaphoudingen?

Ja, een Emma boxspring is over het algemeen geschikt voor alle slaaphoudingen. Het biedt voldoende ondersteuning en comfort, of je nu op je zij, rug of buik slaapt. Het is echter altijd aan te raden om de juiste hardheid en ondersteuning te kiezen die past bij jouw slaaphouding.

Top 5 Beste kopen
Logo