Nintendo Switch Oled Kopen
Bijgewerkt: Juni 2023

Nintendo Switch Oled Kopen

Nintendo Switch Oled Kopen

Alles wat je moet weten over de Nintendo Switch Oled

Als je een echte gamer bent weet je misschien al alles van de Nintendo Switch Oled af. Sinds oktober 2021 heeft Nintendo de Nintendo Switch Oled uitgebracht, een nieuw model van de Nintendo Switch. Dit nieuwe model geeft gamers een nieuwe optie voor het spelen van games op de Nintendo Switch. Het model is namelijk voorzien van een 7 inch scherm met oled-technologie. Deze nieuwe technologie zorgt voor betere kleuren en een hoger contrast. Met dit scherm krijgen gamers een nieuwe optie voor het spelen van games op de Nintendo Switch. 

 

De specificaties van het nieuwe model

De Nintendo Switch Oled is samen met Metroid Dread uitgebracht. De afmetingen zijn vrijwel hetzelfde als die van de reguliere Nintendo Switch, alleen bevat het nieuwe model nu ook een oled-scherm. Daarnaast bevat de Nintendo Switch Oled ook een hybride console met ingebouwde luidsprekers met verbeterde audio, een 64 GB systeemgeheugen en een LAN-poort. Daarnaast is de console ook voorzien van een brede, verstelbare standaard. Zelfs de dock waar het systeem in wordt geplaatst heeft een upgrade gekregen. Benieuwd wat je voor de Nintendo Switch Oled betaal? In Nederland is de adviesprijs € 349,-.

 

De vierde versie van de Nintendo Switch

Inmiddels zijn we er wel gewend aan geraakt dat consolemakers binnen dezelfde generatie één of meerdere vernieuwingen aan de consoles doorvoeren. Dit gold namelijk al voor de consoles die in de jaren negentig gebruikt werden. Tegenwoordig komt dit alleen maar vaker voor. Inmiddels heeft Nintendo al vier versies van de Nintendo Switch uitgebracht, waarvan de Nintendo Switch Oled de nieuwste is. Hiervoor is er al een vernieuwde versie van de standaardconsole uitgebracht, voorzien van een betere accu, en is de Switch Lite uitgebracht, de versie die alleen te gebruiken is als handheld. De Nintendo Switch Oled is ook voorzien van een betere accu, met daarnaast natuurlijk het oled-scherm.

 

Veel verschillende vernieuwingen

Naast het scherm en een betere accu zijn er nog meer vernieuwingen te vinden. De Nintendo Switch Oled is in de basis niet heel anders dan de voorgaande modellen. Zo zijn de Joy-Cons en het scherm los te halen. Hierdoor is de Nintendo Switch Oled niet alleen als handheld bruikbaar. De opslagcapaciteit is wel verbeterd ten opzichte van de voorgangers. De Nintendo Switch Oled heeft namelijk twee keer zoveel interne opslagruimte als de oudere varianten. De nieuwe dock die bij het nieuwe model wordt meegeleverd is ook vernieuwd. Zo is deze nu voorzien van een ethernetpoort. Bij de dock van de vorige versies was dit nog niet het geval. Wat ook opvalt is de kleur van de Joy-Cons en het dock. Deze zijn namelijk beiden wit. Doordat je de Joy-Cons los kunt halen kun je deze ook gewoon uitwisselen met oude Switch consoles. Zo kun je bijvoorbeeld ook je oude Joy-Cons aan het nieuwe model koppelen. Als je graag de witte onderdelen wilt hebben zul je de Nintendo Switch Oled moeten kopen. De witte onderdelen worden namelijk niet los verkocht. 

Beste Nintendo Switch Oled aanbiedingen van Juni 2023