Elektrische Lattenbodem
Bijgewerkt: Mei 2023

Elektrische Lattenbodem

Elektrische Lattenbodem

Elektrische lattenbodems in bed zijn de droom van iedereen die het heerlijk vindt om zich nog eens lekker om te draaien in bed. Of beter gezegd: die zelfs dat niet als het ultieme gevoel van: ‘Ik blijf nog even lekker liggen’ beschouwd. Deze lattenbodems zijn namelijk verstelbaar, zodat je een deel van je bed hoger of lager kan verstellen. Zo kan je rechtop in bed gaan zitten, of net iets meer met de benen omhoog gaan zitten zonder dat je daarvoor een ongemakkelijke houding moet aannemen. Zie je al voor je hoe makkelijk je dan ontbijt op bed kan krijgen?

 

Elektrische lattenbodems: niet alleen voor de luxe
Elektrische lattenbodems zorgen dus voor een verstelbaar bed. En hoe leuk het idee van een ontbijt op bed ook is, het is niet alleen een luxeproduct. Als je rug-of nekklachten hebt, kan  het fijn zijn om deze speciale bodems aan te schaffen. Als je dan net even pijnlijk ligt, kunnen die paar centimeters hoger of lager net dat steuntje in de rug of nek zijn. Dat kan het verschil zijn tussen een heerlijke trip naar dromenland of een slapeloze nacht. Bovendien kan je door het verstellen van je bed makkelijker uit bed stappen als dat wat lastiger gaat.

 

Dingen om op te letten bij de aankoop van elektrische lattenbodems
Als je elektrische lattenbodems gaat kopen, is er een aantal dingen waar je op moet letten. Misschien een open deur, maar je zou het maar vergeten: zorg ervoor dat de maat van de lattenboden overeenkomt met de maat van je bed. Meet het desnoods nog even na.  Niet elk matras is geschikt voor een verstelbaar bed. Een bonnellveermatras is zo’n voorbeeld. Maar een pocketveer matras en een traagveermatras gaan dan weer prima. Laat je informeren bij de beddenspeciaalzaak als je voor een beddenboden gaat kijken. 

 

De prijs van elektrische lattenbodems

Elektrische lattenbodems zijn zoals alle producten verschillend in prijs en kwaliteit. Het zal ook verschil uitmaken voor de prijs of je bepaalde eigenschappen van de lattenbodem naar eigen wens kan samenstellen of niet. Hoe dan ook kan je rekenen op een prijs van ongeveer tweehonderd à driehonderd euro als je je bed verstelbaar wil maken. Dat is dan alleen voor de bodem, hier is een matras of beddengoed niet bij inbegrepen. Je kan ook voor een enkele verstelbare lattenbodem kiezen voor een tweepersoonsbed, voor als jouw partner de verhoging niet nodig vindt. Dat zal de prijs ook anders maken. 

Beste Elektrische Lattenbodem aanbiedingen van Mei 2023