Elektrische Lattenbodem

Op zoek naar de beste elektrische lattenbodem? Vergelijk en ontdek de top 5 modellen die zorgen voor optimaal comfort en ondersteuning tijdens het slapen.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
lattenbodem bossflex 600
lattenbodem bossflex 600
Voordelen
Perfect alternatief voor een elektrische lattenbodem. De lattenbodem biedt ondersteuning voor het hele lichaam. Extra ondersteuning bij de schouders en de heupen. Optimaal slaapcomfort. Je kunt de lattenbodem gemakkelijk met de hand verstellen.
Nadelen
Geschikt tot een gewicht van 120 kilo.
technoflex 3000 lattenbodem elektrisch
technoflex 3000 lattenbodem elektrisch
Bekijk Prijs »

Swiss Sense

Voordelen
De lattenbodem is voorzien van een draadloze bediening. De hardheid van de bodem is gemakkelijk in te stellen. De elektrische bodem is voorzien van versteviging aangeduid met de rode latten. De bodem heeft verende houders. De lattenbodem heeft maar liefst 42 latten.
Nadelen
Wordt geleverd exclusief poten set.
Tip: Beste keuze
Lattenbodem Diamond Elektro 90x200 cm
Lattenbodem Diamond Elektro 90x200 cm
Voordelen
De latenbodem beschikt over een dubbele motor. Geschikt voor bijna alle matrassen. De lattenbodem is gemaakt van beukenhout. De bodem is te belasten tot wel 130 kilo. Geeft je een optimale nachtrust.
Nadelen
De lattenbodem is niet draadloos te bedienen.
lattenbodem FLEXUS 4200 EL
lattenbodem FLEXUS 4200 EL
Voordelen
Elektronisch verstelbare lattenbodem. De lattenbodem biedt je lichaam optimale ondersteuning. De heupzonde geeft meer comfort en een betere ondersteuning. Je krijgt twee jaar garantie op de lattenbodem. Geschikt voor de meeste matrassoorten.
Nadelen
Aan te raden is een poten set voor meer stevigheid, deze wordt niet mee geleverd.
schotelbodem Discflex elektrisch verstelbaar draadloos
schotelbodem Discflex elektrisch verstelbaar draadloos
Voordelen
Het lichaamsgewicht wordt perfect verdeeld. Je kunt de lattenbodem geheel draadloos bedienen. Door de speciale comfortzones biedt de lattenbodem optimale ondersteuning. De lattenbodem kan gebruikt worden in combinatie met alle soorten matrassen. Altijd een goede slaaphouding.
Nadelen
Deze elektrische lattenbodem is wat duurder dan de gemiddelde elektrische lattenbodem.

Beste Elektrische LattenbodemKoopgids: Welke Elektrische Lattenbodem is de beste koop van mei 2024?

Elektrische lattenbodems in bed zijn de droom van iedereen die het heerlijk vindt om zich nog eens lekker om te draaien in bed. Of beter gezegd: die zelfs dat niet als het ultieme gevoel van: ‘Ik blijf nog even lekker liggen’ beschouwd. Deze lattenbodems zijn namelijk verstelbaar, zodat je een deel van je bed hoger of lager kan verstellen. Zo kan je rechtop in bed gaan zitten, of net iets meer met de benen omhoog gaan zitten zonder dat je daarvoor een ongemakkelijke houding moet aannemen. Zie je al voor je hoe makkelijk je dan ontbijt op bed kan krijgen?

Elektrische lattenbodems: niet alleen voor de luxe

Elektrische lattenbodems zorgen dus voor een verstelbaar bed. En hoe leuk het idee van een ontbijt op bed ook is, het is niet alleen een luxeproduct. Als je rug-of nekklachten hebt, kan  het fijn zijn om deze speciale bodems aan te schaffen. Als je dan net even pijnlijk ligt, kunnen die paar centimeters hoger of lager net dat steuntje in de rug of nek zijn. Dat kan het verschil zijn tussen een heerlijke trip naar dromenland of een slapeloze nacht. Bovendien kan je door het verstellen van je bed makkelijker uit bed stappen als dat wat lastiger gaat.

Dingen om op te letten bij de aankoop van elektrische lattenbodems

Als je elektrische lattenbodems gaat kopen, is er een aantal dingen waar je op moet letten. Misschien een open deur, maar je zou het maar vergeten: zorg ervoor dat de maat van de lattenboden overeenkomt met de maat van je bed. Meet het desnoods nog even na. Niet elk matras is geschikt voor een verstelbaar bed. Een bonnellveermatras is zo’n voorbeeld. Maar een pocketveer matras en een traagveermatras gaan dan weer prima. Laat je informeren bij de beddenspeciaalzaak als je voor een beddenboden gaat kijken.

De prijs van elektrische lattenbodems

Elektrische lattenbodems zijn zoals alle producten verschillend in prijs en kwaliteit. Het zal ook verschil uitmaken voor de prijs of je bepaalde eigenschappen van de lattenbodem naar eigen wens kan samenstellen of niet. Hoe dan ook kan je rekenen op een prijs van ongeveer tweehonderd à driehonderd euro als je je bed verstelbaar wil maken. Dat is dan alleen voor de bodem, hier is een matras of beddengoed niet bij inbegrepen. Je kan ook voor een enkele verstelbare lattenbodem kiezen voor een tweepersoonsbed, voor als jouw partner de verhoging niet nodig vindt. Dat zal de prijs ook anders maken.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Elektrische Lattenbodem

Wat is een elektrische lattenbodem en hoe werkt het?

Een elektrische lattenbodem is een verstelbaar bedframe waarbij de latten individueel kunnen worden aangepast met behulp van een elektrisch systeem. Hiermee kunnen verschillende delen van het bed omhoog of omlaag worden gebracht, zoals het hoofdeinde of het voeteneinde. Dit wordt meestal gedaan met behulp van een afstandsbediening.

Wat zijn de voordelen van een elektrische lattenbodem?

Een elektrische lattenbodem biedt verschillende voordelen. Ten eerste kan het helpen bij het verlichten van pijn en ongemak, omdat het mogelijk is om de positie van het bed aan te passen aan de individuele behoeften van de slaper. Ten tweede kan het de slaapkwaliteit verbeteren door het comfort te verhogen en de mogelijkheid te bieden om in een ideale positie te slapen. Ten slotte kan het ook handig zijn voor mensen die graag in bed lezen, tv kijken of werken, omdat ze het bed gemakkelijk kunnen aanpassen aan een comfortabele zithouding.

Zijn elektrische lattenbodems geschikt voor alle matrassen?

Elektrische lattenbodems zijn over het algemeen geschikt voor de meeste matrassen, inclusief traagschuim, latex en pocketvering. Het is echter belangrijk om te controleren of het matras compatibel is met een verstelbaar bedframe voordat je er een aanschaft. Sommige matrassen zijn speciaal ontworpen voor verstelbare bedframes en kunnen betere ondersteuning bieden in verschillende posities.

Zijn elektrische lattenbodems duurder dan gewone lattenbodems?

Over het algemeen zijn elektrische lattenbodems duurder dan gewone lattenbodems, vanwege het extra elektrische systeem en de verstelbaarheid. De prijs kan echter variëren, afhankelijk van het merk, de kwaliteit en de functies van de lattenbodem. Het is raadzaam om verschillende opties te vergelijken voordat je een aankoopbeslissing neemt.

Is een elektrische lattenbodem moeilijk te installeren?

De installatie van een elektrische lattenbodem kan variëren, afhankelijk van het specifieke model en de instructies van de fabrikant. Over het algemeen worden elektrische lattenbodems geleverd met een montagehandleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Het is handig om de instructies zorgvuldig te volgen en indien nodig professionele hulp in te schakelen om ervoor te zorgen dat de lattenbodem correct wordt geïnstalleerd.

Top 5 Beste kopen
Logo