Kérastase Shampoo
Bijgewerkt: Mei 2023

Kérastase Shampoo

Kérastase Shampoo

Er zijn talloze merken shampoo op de markt, maar Kérastase shampoo is er een die je moet onthouden als je eens een ander merk wil proberen. Het is namelijk een kappers keuze: het merk wordt al jarenlang door professionele kapsalons gebruikt. Sterker nog: er zijn kappers die complete haarverzorging aanbieden met de producten van dit merk. Zij kunnen zich dan een Kérastase salon noemen. Voor speciale behandelingen voor extra glanzend haar tot een scrub voor haar en hoofdhuid, dit Franse merk biedt het allemaal aan. Vraag eens aan je kapper of zij dat ook aanbieden. 

 

Kérastase shampoo: meer dan alleen haren wassen
Kérastase shampoo om je haar te wassen is nog maar het begin van het aanbod van dit topmerk. Je haar kan alle verzorging krijgen die het nodig heeft om gezond te blijven, volume te krijgen en te glanzen. Je zal niet snel een bad hair day meer hebben. Het brede assortiment aan producten zorgt daar wel voor. Of je nu je haar wil kleuren, je krullen mooi wil houden, of zelfs wil voorkomen dat je haar (verder) uitvalt, er is een product of behandeling voor met de producten van Kérastase. 

 

Kérastase shampoo: meer alleen een product
Je kan bij je kapper een testertje Kérastase shampoo meenemen als je het beste uit je haar wil halen. Maar als je kapper met de salon is aangesloten, kan je ervan uitgaan dat de kappers ook toegang hebben tot professionele trainingen. Kérastase biedt naast haarverzorgingsproducten ook cursussen aan om het beste uit je haar te halen. Denk aan de lengtetraining. In drie maanden tijd kan je leren hoe je haar langer kan laten groeien en het in het goede conditie kan houden. Je krijgt producten van Kérastase mee om te gebruiken  die je onder toeziend oog van de getrainde kapper zal toepassen. Die zal je dan ook de bijbehorende trucs leren. Zo krijg je sneller het lange haar dat je zo graag wil. 

Beste Kérastase shampoo aanbiedingen van Mei 2023