Dyson Stofzuiger
Bijgewerkt: Juli 2024

Dyson Stofzuiger

Dyson Stofzuiger

Dyson is toch wel een van de bekendere merken stofzuigers. Je ziet er niet alleen veel reclame van, maar veel mensen hebben er ook een stofzuiger van. Een stofzuiger is namelijk vrijwel onmisbaar in je huis. Je kunt natuurlijk ook alles wegvegen met een bezem, maar met een stofzuiger ben je snel klaar en kom je in alle hoeken en gaten. Zo weet je zeker dat je alles mooi schoon en zonder kruimels hebt achtergelaten. Dyson is erg gegroeid en daarom komen er steeds meer stofzuigers van het merk op de markt. Ieder heeft zijn eigen krachtigheid en doel. 

 

Verschillende soorten Dysons

Er zijn verschillende soorten stofzuigers van Dyson op de markt. Zo zijn er de normale en traditionele stofzuigers met zak of bak, maar ook de stofzuigers van Dyson die geen zak hebben of zelfs helemaal draadloos zijn. Ook zijn er de steelstofzuiger, de kruimelzuigers en tegenwoordig zelfs een robotstofzuiger. Genoeg keuze in het assortiment van Dyson dus. Stuk voor stuk zijn ze allemaal krachtig en zuigen ze alle viezigheid uit je huis weg. Veel stofzuigers van Dyson zijn ook draadloos en kun je dan opladen bij een oplaadpunt, bijvoorbeeld aan de muur in je garage of keuken. Dit staat ook extra elegant. 

Bekende soorten Dyson stofzuigers zijn de Dyson V7, Dyson V8, Dyson V10, Dyson V11 en de Dyson Big Ball. Deze hebben stuk voor stuk hun eigen handigheden en voordelen. De Big Ball heeft bijvoorbeeld wel een soort bak en ziet er meer uit als een traditionele stofzuiger en de V-stofzuigers hebben een meer compacter design. 

 

Werking van een Dyson stofzuiger

Dyson maakt gebruik van een cycloontechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er een hoge zuigkracht in de stofzuiger ontstaat waardoor alles makkelijk wordt opgezogen en meteen naar het reservoir schiet. Voor een Dyson hoef je geen zak te kopen en er zit ook geen bak aan. De stof schiet namelijk meteen naar het reservoir die simpel en compact is. Deze kun je makkelijk weer leggen en dan kun je weer door met stofzuigen. De stof gaat hiervoor langs de cilinder die deel is van de stofzuiger en schiet snel naar het reservoir. Zo blijft het telkens goed doorstromen. 

 

Waar te koop

Dyson stofzuigers kun je natuurlijk kopen in de webshop of winkels van Dyson zelf. Hier werken vaak ook mensen die echt verstand hebben van de producten en je kunnen helpen aan de meest geschikte stofzuiger voor jouw woonsituatie. Natuurlijk is een Dyson bestellen via de webshop net zo handig, want die wordt meteen aan je deur geleverd en dan heb je het product meteen in huis. 

Beste Dyson stofzuiger aanbiedingen van Juli 2024