Dual Sim Smartphone
Bijgewerkt: Mei 2023

Dual Sim Smartphone

Dual Sim Smartphone

Een dual sim smartphone kan heel handig zijn. Je kunt hier namelijk twee simkaarten in plaatsen en op die manier gebruik maken van twee telefoonnummers en abonnementen tegelijk. Zo kun je werk en privé gescheiden houden, zonder dat je altijd twee telefoons bij je moet hebben. Ook kan het handig zijn in het buitenland. Dan koop je een simkaart die werkt in het land waar je bent, terwijl je tegelijkertijd op je eigen nummer bereikbaar bent. Waar je wel op moet letten bij een dual sim smartphone, is dat het niet altijd mogelijk is om een extra geheugenkaart en een tweede simkaart in de telefoon te plaatsen. 

 

Genoeg keuze

Een dual sim smartphone vind je tegenwoordig in een ruim assortiment. De keuze is erg groot en je zal dus ook niet snel moeten inleveren op andere aspecten van je nieuwe smartphone. Je kunt dus net zo veel eisen en wensen hebben voor een dual sim smartphone als voor een enkele sim smartphone en hier ook nog eens een geschikt exemplaar voor vinden. Dat begint voor veel mensen bij het merk. Of je nu liever Android of Apple hebt, een dual sim smartphone is er voor allebei. Wil je een Windows dual sim smartphone? Dan zijn de opties een stuk beperkter. 

 

Windows en Apple

De Microsoft Lumia is de Windows dual sim smartphone. Deze is er in meerdere kleuren en uitvoeringen en kost zo’n 100 euro. De opties voor Android of Apple zijn uitgebreider. Zo kun je bij Apple een dual sim smartphone vinden in de series SE, 11 en 12. Ook de pro en mini versies hiervan hebben de dual sim optie. Deze iPhones zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De SE heeft een scherm van 4,7 inch en de mini van 5,4 inch. De iPhone 12 Pro heeft een scherm van 6,7 inch en de iPhone 11 Pro van 6,5 inch. 

 

Android en prijzen

Een Android dual sim smartphone vind je onder andere van Samsung en Huawei. Ook Motorola, LG, Nokia en Sony hebben verschillende opties voor een dual sim smartphone. Minder bekende merken met een dual sim smartphone zijn OnePlus, Xiaomi, Ruggear, Oppo, Cat en Crosscall. Hoewel een aantal van deze merken steeds meer bekendheid aan het winnen zijn in de afgelopen jaren. De meeste keuzes heb je bij Samsung. Prijzen beginnen in de 100 euro en lopen op tot de 2000 voor een Samsung Fold. De duurste Apple dual sim smartphone is zo’n 1600 euro, voor de Pro Max, en de goedkoopste, de SE 64 GB, is een kleine 500 euro. 
 

Beste Dual Sim Smartphone aanbiedingen van Mei 2023