Container Ombouw

Op zoek naar de beste container ombouw? Vergelijk hier de top 5 modellen voor efficiënte en duurzame opslagoplossingen. Ontdek nu de ideale container ombouw!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
vidaXL Containerberging dubbel 153x78x120 cm poly rattan zwart
vidaXL Containerberging dubbel 153x78x120 cm poly rattan zwart
Voordelen
Een strak ontwerp dat mooi bij de tuin past. Je kunt het deksel handig optillen om afval weg te gooien. Dankzij de opening aan de voorkant kun je de kliko’s makkelijk uit de ombouw halen wanneer je ze aan de weg moet zetten. De ombouw is voorzien van een vergrendelingssysteem. Er passen met gemak twee vuilnisbakken in. Vervaardigd van PE rattan, een kunststof dat op het natuurlijke materiaal rotan lijkt, maar nog veel weersbestendiger is.
Nadelen
De ombouw wordt niet kant-en-klaar geleverd, maar moet zelf in elkaar gezet worden. Containers zijn niet bij de levering inbegrepen.
vidaXL Containerberging driedubbel 240 L geïmpregneerd hout
vidaXL Containerberging driedubbel 240 L geïmpregneerd hout
Voordelen
Met behulp van deze container ombouw kun je al je vuilnisbakken uit het zicht houden. Er passen drie containers, elk met een inhoud van 240 liter in. De berging is aan de voorzijde te openen zodat je de containers er makkelijk uit kunt halen. Ook is hij met sloten te vergrendelen. Vervaardigd van geïmpregneerd grenenhout. De noesten en nerven zorgen voor een natuurlijke uitstraling die goed in elke tuin past.
Nadelen
De container ombouw wordt niet kant—en-klaar geleverd, maar moet nog worden gemonteerd. Containers worden niet meegeleverd.
Tip: Beste keuze
Outdoor Life kliko ombouw Modern dubbel
Outdoor Life kliko ombouw Modern dubbel
Bekijk Prijs »

Leen Bakker

Voordelen
In deze kliko ombouw passen twee kliko’s met een inhoud van 240 liter. Als alternatief kun je een deel ervan voor de opslag van je tuingereedschappen gebruiken. De kast is zowel aan de bovenzijde als aan de voorzijde te openen. Door het deksel van de ombouw aan het deksel van de container te bevestigen, kun je deze tegelijkertijd openen en sluiten. Eenvoudig in elkaar te zetten. Het vurenhout is sterk en licht en heeft een mooie, zachte tekening.
Nadelen
Dient geïmpregneerd te worden om langer weersbestendig te blijven. Het hout kan door langdurige blootstelling aan het licht verkleuren.
Lutrabox vuilniszakhouder hoog met 3 vakken
Lutrabox vuilniszakhouder hoog met 3 vakken
Voordelen
Een stijlvolle vuilniszakhouder van vurenhout die tegen onder andere vogels en katten beschermt. De bovenzijde, de bodem en de scheidingsvlakken zijn gemaakt van betonplex, een materiaal dat niet alleen waterdicht is, maar ook nog eens extra stevigheid aan de constructie geeft. Speciaal voor afvalzakken, maar ook geschikt voor kratten, oud papier en ander afval. De vuilniszakhouder is regenwaterdicht en voorzien van twee ventilatiegaten. Het artikel is onderhoudsvrij, zodat je er geen omkijken meer naar hebt zodra deze in je tuin staat.
Nadelen
Wordt in panelen geleverd en dient zelf gemonteerd te worden.
Weka afvalcontainerkast 3 containers antraciet 219x92x122cm
Weka afvalcontainerkast 3 containers antraciet 219x92x122cm
Voordelen
Deze afvalcontainerkast maakt duurzaam en tegelijkertijd stijlvol leven mogelijk. Je kunt je afval zo scheiden en netjes opgeruimd houden. Er passen maximaal drie containers in. De schuingeplaatste balken in de constructie zorgen voor extra stevigheid. De ruimtes tussen de planken zorgen voor goede ventilatie. Het antraciet gekleurde dennenhout past in elke tuin. De containerkast is voorzien van drie deuren, zodat je elke volle of lege container gemakkelijk kunt verplaatsen.
Nadelen
De containerkast wordt niet kant-en-klaar geleverd, de ontvanger is zelf verantwoordelijk voor de montage ervan.

Beste Container OmbouwKoopgids: Welke Container Ombouw is de beste koop van juni 2024?

Misschien heb je al een container ombouw of weet je nog niet precies wat het is. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun containers of kliko’s te voorzien van een ombouw. En dat is niet zonder reden. In steeds meer gemeentes is het scheiden van afval de norm. Hierdoor heb je ook steeds meer containers naast het huis staan. Deze containers zien er natuurlijk niet heel mooi uit. Daarnaast brengen ze ook verschillende problemen met zich mee. In dit artikel vertellen wij wat de voordelen zijn van een container ombouw en waarom steeds meer mensen voor een container ombouw kiezen. Want wees eerlijk, wie wilt al die lelijke containers nu niet verbergen?

Een mooiere uitstraling

Het grootste voordeel van een container ombouw is natuurlijk de uitstraling. Een container of kliko heet meestal een doffe groene, zwarte of blauwe kleur. Deze kleur maakt een tuin er niet bepaald mooier op. Door deze containers te verbergen met een mooie container ombouw van hoge kwaliteit zorg je ervoor dat je containers netjes uit het zicht staan. Zo kun je bijvoorbeeld voor een container ombouw van hout kiezen die matcht met de rest van het huis of voor een mooie plastic container in een leuke kleur.

Geen last meer van ongedierte

In de wijk zijn vaak dieren die op zoek zijn naar eten. Denk hierbij aan muizen, ratten of ander ongedierte. Het laatste wat je wilt is dat dit ongedierte zich tot jouw huis aangetrokken voelen en zich rondom jouw huis gaan verzamelen. Daarnaast kun je ook last hebben van insecten die in de zomer op het eten in de containers afkomen. Als je hier geen last van wilt hebben kun je voor een container ombouw kiezen. Deze ombouw houdt al het ongedierte buiten, waardoor ze snel op zoek zullen gaan naar een andere woning.

Veiligheid

Een dief of ongewenste bezoeker kan een kliko container gebruiken om te verplaatsen om zo bijvoorbeeld over de schutting of een muurtje heen te klimmen. Als je jouw containers in een container ombouw plaatst is het niet mogelijk om de containers snel en makkelijk te verplaatsen. De containers zitten namelijk vaak dicht of op slot. Hierdoor verhoog je direct de veiligheid van je woning.

Minder last van stank

Vooral in de zomer zal je merken dat er veel stank uit de container vandaan kan komen. Een container wordt in de zomer namelijk aanzienlijk warmer, waardoor de stank toe kan nemen. Dit is dan ook voor veel mensen een reden om een container ombouw aan te schaffen. De containers staat door een container ombouw namelijk meer in de schaduw en de stank zal zich minder snel door de lucht verspreiden.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Container Ombouw

Wat is een ombouw voor een container?

Een ombouw voor een vuilcontainer is een constructie, vaak gemaakt van hout of metaal, die bedoeld is om vuilcontainers op een nette en esthetisch aangename manier te verbergen. Het helpt om de tuin of oprit netjes te houden en voorkomt dat de containers omvallen of worden aangetast door weersinvloeden.

Waarom zou ik investeren in een vuilcontainer ombouw?

Een ombouw kan meerdere voordelen hebben. Het verbetert niet alleen het uiterlijk van je buitenruimte door de vuilcontainer te verbergen, maar beschermt de container ook tegen weersinvloeden en kan ongedierte afweren. Bovendien kan het de levensduur van je container verlengen.

Uit welke materialen zijn ombouwen voor vuilcontainers gemaakt?

Ombouwen zijn vaak gemaakt van duurzaam hout, zoals douglas of hardhout, maar kunnen ook van metaal, kunststof of een combinatie van materialen zijn gemaakt. Het gekozen materiaal hangt af van persoonlijke voorkeur, esthetiek en het gewenste onderhoudsniveau.

Is een ombouw geschikt voor alle formaten vuilcontainers?

Nee, ombouwen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, afhankelijk van de grootte en het aantal containers dat je wilt opbergen. Het is belangrijk om de afmetingen van je container te meten en deze te vergelijken met de specificaties van de ombouw voordat je een aankoop doet.

Hoe onderhoud ik mijn vuilcontainer ombouw?

Het onderhoud varieert afhankelijk van het materiaal. Houten ombouwen kunnen profiteren van periodieke behandelingen met beits of olie om hun levensduur te verlengen en vergrijzing te voorkomen. Metalen of kunststof ombouwen kunnen eenvoudig met water en zeep worden gereinigd. Het is altijd goed om de onderhoudsinstructies van de fabrikant te volgen.

Top 5 Beste kopen
Logo