Coblo Blocks

Op zoek naar de beste coblo blocks? Vergelijk en kies uit de top 5 coblo blocks voor maximale bouwplezier en creativiteit. Ontdek nu de beste keuze!
Coblo Blocks
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Coblo Blocks Classic - 100 stuks - Magnetisch speelgoed
Coblo Blocks Classic - 100 stuks - Magnetisch speelgoed
Voordelen
educatief speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Doordat het speelgoed open ended is, kan er eindeloos mee gespeeld worden en kan een kind volledig zijn creativiteit erin kwijt. Bevat een CE keurmerk en kan eenvoudig uitgebreid worden.
Nadelen
door de magneten en kleine onderdelen is het niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Coblo Blocks Knikkerbaan - Magnetisch speelgoed - 100 onderdelen - Constructie speelgoed
Coblo Blocks Knikkerbaan - Magnetisch speelgoed - 100 onderdelen - Constructie speelgoed
Voordelen
leuke knikkerbaan met wel 100 onderdelen die op vele manieren op te bouwen is. Zorgt voor eindeloos speelplezier. Educatief speelgoed dat de motoriek helpt ontwikkelen. De magnetische onderdelen kunnen ook gecombineerd worden met andere onderdelen van Coblo.
Nadelen
de knikkerbaan heeft een relatief hoge aanschafprijs.
Tip: Beste keuze
Coblo Blocks Classic - 35 stuks - Magnetisch speelgoed
Coblo Blocks Classic - 35 stuks - Magnetisch speelgoed
Voordelen
set bestaande uit 35 magnetische onderdelen in felle kleuren die op heel veel manieren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Educatief verantwoord speelgoed met veiligheidskeurmerk. De set wordt geleverd met een opbergzak en een inspiratieboekje, zodat kinderen ook bouwwerken kunnen nabouwen.
Nadelen
met 35 onderdelen is het aantal speelmogelijkheden wat beperkt.
Coblo Blocks Classic - 60 stuks - Magnetisch speelgoed
Coblo Blocks Classic - 60 stuks - Magnetisch speelgoed
Voordelen
magnetische onderdelen in felle kleuren die tot allerlei bouwwerken zijn te vormen. Bovendien kan het speelgoed gebruikt worden om meer te leren over kleuren, vormen, letters, cijfers en meer. Gemaakt van veilig, gecertificeerd kunststof met een CE keurmerk. Kan uitgebreid worden met andere sets.
Nadelen
de set is redelijk prijzig in de aanschaf.
Coblo Blocks Classic - 8 stuks - Magnetisch speelgoed
Coblo Blocks Classic - 8 stuks - Magnetisch speelgoed
Voordelen
leuke startset tegen interessante prijs om je kind kennis te laten maken met het magnetische speelgoed van Coblo. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Met de onderdelen kunnen allerlei vormen worden gemaakt. Je kind kan al zijn creativiteit erin kwijt. Eenvoudig uit te breiden met andere Coblo producten.
Nadelen
de set bevat slechts 8 onderdelen.

Beste Coblo BlocksKoopgids: Welke Coblo Blocks is de beste koop van maart 2024?

Coblo Blocks is een Nederlands merk van hoge kwaliteit en educatief speelgoed. De naam Coblo is een samentrekking van de woorden constructie en blokken en geeft daarmee ook gelijk aan wat het is: een set van kleurrijke, kunststof onderdelen in verschillende vormen met daaraan magneetjes, waarmee de onderdelen aan elkaar bevestigd kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om allerlei vormen en figuren te maken en kan je kind zijn creativiteit volledig benutten. Kastelen, dieren, raketten en voertuigen: er is heel veel mogelijk. Bovendien is het speelgoed ook geschikt voor slechtziende en blinde kinderen.

Ontwerp

Het ontwerp van de Coblo Blocks kenmerkt zich doordat ieder onderdeel een stervorm in reliëf bevat. Hierdoor krijgen de onderdelen niet alleen een mooie uitstraling, maar zijn ze ook prettig om vast te houden en geven ze meer grip. Daarmee onderscheid het merk zich van andere merken die magnetische constructieblokken aanbieden. De onderdelen zijn verkrijgbaar in allerlei felle kleuren en pastelkleuren, maar het is ook mogelijk om transparante onderdelen te kopen. De producten hebben grote en sterke magneten, waardoor het makkelijk is om ermee te bouwen en er ook groter gebouwd kan worden. Door het gebruik van kleinere onderdelen en magneten is het speelgoed geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Educatief speelgoed

Het Coblo Blocks speelgoed wordt ook wel educatief speelgoed genoemd. Met behulp van de Coblo Blocks kunnen kinderen op een speelse manier hun kennis uitbreiden over kleuren, vormen, letters, cijfers, sommen en meer. Op de website van Coblo is het mogelijk om verschillende opdrachten te bekijken die je samen met je kind met behulp van de Coblo Blocks kunt uitvoeren. Deze opdrachten zijn in samenwerking meer leerkrachten uit het basisonderwijs ontwikkeld. Het speelgoed wordt ook wel open ended speelgoed genoemd, omdat er geen voorgeschreven vorm van spelen is en kinderen hun fantasie en creativiteit volledig kunnen benutten.

Beschikbare sets

De Coblo Blocks zijn verkrijgbaar in verschillende sets. De sets zijn verkrijgbaar in felle kleuren, ook wel Coblo Classic genoemd, in pastelkleuren, oftewel Coblo Pastel, en in een transparante variant. Binnen deze kleuren kun je kiezen uit sets met verschillende aantallen onderdelen en zijn er sets speciaal voor het onderwijs, waarbij de constructieblokken worden geleverd in een doos samen met opdrachtkaarten. Daarnaast zijn er nog specifieke sets, zoals een knikkerbaan en racebaan en kun je het speelgoed uitbreiden met auto’s, figuurtjes en zeshoekige onderdelen. De opdrachtkaarten zijn ook los verkrijgbaar. Al deze onderdelen kunnen met elkaar gecombineerd worden voor nog meer speelplezier.

Coblo Blocks, waar te koop?

De magnetische constructieblokken van Coblo zijn relatief nieuw, want het bedrijf werd in 2024 opgericht. Het is daarom nog niet op heel veel plekken verkrijgbaar. Je kunt het speelgoed direct bij Coblo online kopen of via Bol.com. Koop je je speelgoed liever in een fysieke winkel, dan kun je via de website van Coblo ook een overzicht vinden van speelgoedwinkels in Nederland en België waar het speelgoed wordt verkocht. De prijzen voor de startsets beginnen bij zo’n 50 euro, al zijn er ook kleinere (uitbreidings)sets verkrijgbaar tegen lagere prijzen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Coblo Blocks

Wat zijn Coblo Blocks?

Coblo Blocks zijn een set van bouwstenen die worden gebruikt om complexe softwaretoepassingen te maken. Het zijn voorgeprogrammeerde modules die kunnen worden gecombineerd en hergebruikt om snel en efficiënt softwareoplossingen te bouwen.

Welke programmeertalen ondersteunen Coblo Blocks?

Coblo Blocks ondersteunen verschillende programmeertalen, waaronder JavaScript, Python, Java en C#. Dit maakt het mogelijk om softwaretoepassingen te bouwen in de programmeertaal die het beste past bij uw project.

Kan ik mijn eigen aangepaste blokken maken in Coblo Blocks?

Ja, Coblo Blocks biedt de mogelijkheid om aangepaste blokken te maken. U kunt uw eigen blokken ontwerpen en deze toevoegen aan de bestaande bibliotheek van blokken. Dit stelt u in staat om specifieke functionaliteit toe te voegen aan uw softwaretoepassing.

Zijn Coblo Blocks geschikt voor beginners in de softwareontwikkeling?

Ja, Coblo Blocks zijn zeer geschikt voor beginners in de softwareontwikkeling. Het visuele en modulaire aspect van Coblo Blocks maakt het gemakkelijk om te leren en te begrijpen hoe softwaretoepassingen worden opgebouwd. Bovendien zijn er veel tutorials en documentatie beschikbaar om beginners op weg te helpen.

Kan ik Coblo Blocks gebruiken voor zowel kleine als grote softwareprojecten?

Ja, Coblo Blocks kunnen worden gebruikt voor zowel kleine als grote softwareprojecten. Het modulaire ontwerp maakt het gemakkelijk om functionaliteit toe te voegen of aan te passen naarmate het project groeit. Bovendien biedt Coblo Blocks de mogelijkheid om meerdere ontwikkelaars samen te laten werken aan een project, waardoor het ook geschikt is voor grootschalige softwareontwikkeling.

Top 5 Beste kopen
Logo