SuperSuper Fiets
Bijgewerkt: Juli 2024

SuperSuper Fiets

SuperSuper Fiets

Zoek je een leuke fiets voor jouw kind, dat is de SuperSuper fiets het overwegen waard. Het merk biedt kinderfietsen met trappers in allerlei modellen en kleuren, zodat er altijd een fiets is die bij jouw kind past. De fietsen zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje, waardoor ze ideaal zijn voor kinderen om op een veilige manier mee te leren fietsen. Bovendien kun je de fietsen uitbreiden met allerlei accessoires om ze nóg leuker te maken en je kind nog meer plezier te geven bij het fietsen. 

 

Maten

Een SuperSuper fiets is geschikt voor kinderen die starten met fietsen en al voldoende balans hebben om rechtop op een fiets te kunnen zitten. De SuperSuper fiets is er in wielmaat 12 inch tot en met 26 inch, zodat er in iedere leeftijdsklasse wel een fiets is die bij jouw kind past. Vanaf ongeveer 2 jaar oud kunnen de kleinste fietsen met wielmaat 12 inch van het merk gebruikt worden. Deze fietsen kunnen voorzien worden met zijwieltjes voor extra ondersteuning. De grotere fietsen met een wielmaat van 26 inch zijn geschikt voor kinderen met een lengte van 146 tot 158 cm. 

 

Veiligheid
Je wilt dat je kind veilig leert fietsen op een SuperSuper fiets. Vandaar dat de fietsen van het merk zijn uitgerust met een terugtraprem, maar ook met een handrem, zodat er zelf gekozen kan worden hoe er wordt geremd. Door het toevoegen van reflectoren is de zichtbaarheid ook in minder goed verlichte omgevingen vergroot. Zowel het stuur als het zadel van de fiets kunnen in hoogte worden versteld, zodat je kind de juiste fietshouding heeft en altijd met zijn voeten bij de grond kan. Door de gesloten kettingkast is het niet mogelijk dat je kind tussen de ketting terecht kan komen.

 

Accessoires

Naast de ruime keuze aan fietsen is het ook mogelijk om de SuperSuper fiets verder uit te breiden met accessoires. Hierbij kun je denken aan de praktische accessoires, zoals zijwieltjes als je kind nog niet zelfstandig kan fietsen of een bel om kenbaar te maken dat je ergens fietst. Maar het is ook mogelijk om de fiets uit te breiden met accessoires die het fietsplezier verhogen, zoals slingers voor aan het stuur, een poppenzitje achterop zodat je kind ook zijn of haar favoriete pop kan meenemen en een mandje voorop om extra spulletjes mee te kunnen nemen. Veel van de SuperSuper fietsen zijn standaard uitgerust met een bagagerek op de voorkant.

 

SuperSuperfiets kopen

De kinderfietsen van het merk SuperSuper kunnen zowel online als in fysieke winkels gekocht worden. Koop je je kinderfiets liever in een fysieke winkel, dan kun je terecht bij een ruime selectie van fietswinkels in Nederland. Het voordeel is dat je de fiets kunt zien en uitproberen. Het is wel mogelijk dat de fiets die jij wilt niet op voorraad is en dat deze eerst besteld moet worden. Het is ook mogelijk om een SuperSuper fiets online te kopen. Het voordeel is dat je gelijk ziet welke fietsen beschikbaar zijn. Ook wordt de fiets bij je thuis afgeleverd en hoe je er niet zelf voor naar de winkel. 

Beste SuperSuper Fiets aanbiedingen van Juli 2024