SuperSuper Fiets

Op zoek naar de beste Supersuper fiets? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welke fiets jouw rit naar een hoger niveau tilt. Kies slim, rijd comfortabel!
SuperSuper Fiets
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
SuperSuper Lola - Kinderfiets
SuperSuper Lola - Kinderfiets
Voordelen
kinderfiets verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De fiets is verkrijgbaar met 14, 16, 18 en 20 inch wielen en is daardoor geschikt voor kinderen van maximaal 122 tot 128 centimeter of een leeftijd van 9 jaar. Beschikt over terugtraprem en handrem. Stalen frame met aluminium velgen. Heeft ook een fietsbel en reflectoren.
Nadelen
moet met enige regelmaat onderhouden worden om roestvorming te voorkomen.
Supersuper Cooper - Kinderfiets
Supersuper Cooper - Kinderfiets
Voordelen
verkrijgbaar met 12, 16 of 18 inch wielen en in de kleuren rood en blauw. Stalen frame met aluminium velgen en stevige, rubberen handvatten. Vanwege de diverse maten geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud. De fiets wordt geleverd met een fietsbel, fietsstandaard, bagagedrager voor en achter en reflectoren.
Nadelen
de fiets beschikt niet over daadwerkelijke fietsverlichting.
Tip: Beste keuze
SuperSuper Little Miss Meisjesfiets 16 inch - Roze
SuperSuper Little Miss Meisjesfiets 16 inch - Roze
Voordelen
roze fiets met 16 inch wielen voor kinderen van 4 tot 6 jaar of met een lengte van 104 - 116 centimeter. De fiets beschikt over een mandje voorop, slingers aan de handvatten en een poppenzitje achterop.
Nadelen
na ontvangst moet een deel van de fiets nog in elkaar gezet worden.
SuperSuper Funjet X Kinderfiets - 20 inch - Zwart/Oranje
SuperSuper Funjet X Kinderfiets - 20 inch - Zwart/Oranje
Voordelen
stoere kinderfiets voor kinderen van 122 tot 128 centimeter of een leeftijd van 5 tot 9 jaar. Door de dubbelwandige velg zijn obstakels met de fiets geen probleem. Beschikt over een terugtraprem en handrem en verende zadelpen. Met het ringslot kan de fiets ook op slot worden gezet.
Nadelen
deze fiets heeft geen versnellingen.
SuperSuper Cooper Bamboo Jongensfiets 12 inch - Mat Zwart
SuperSuper Cooper Bamboo Jongensfiets 12 inch - Mat Zwart
Voordelen
stijlvolle matzwarte fiets voor kinderen van ongeveer 2 tot 4 jaar oud. Wordt standaard geleverd met zijwieltjes. Heeft een bagagedrager voor en achter en beschikt over reflectoren voor extra zichtbaarheid.
Nadelen
relatief zware kinderfiets van ruim 13 kg.

Beste SuperSuper FietsKoopgids: Welke SuperSuper Fiets is de beste koop van april 2024?

Zoek je een leuke fiets voor jouw kind, dat is de SuperSuper fiets het overwegen waard. Het merk biedt kinderfietsen met trappers in allerlei modellen en kleuren, zodat er altijd een fiets is die bij jouw kind past. De fietsen zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje, waardoor ze ideaal zijn voor kinderen om op een veilige manier mee te leren fietsen. Bovendien kun je de fietsen uitbreiden met allerlei accessoires om ze nóg leuker te maken en je kind nog meer plezier te geven bij het fietsen.

Maten

Een SuperSuper fiets is geschikt voor kinderen die starten met fietsen en al voldoende balans hebben om rechtop op een fiets te kunnen zitten. De SuperSuper fiets is er in wielmaat 12 inch tot en met 26 inch, zodat er in iedere leeftijdsklasse wel een fiets is die bij jouw kind past. Vanaf ongeveer 2 jaar oud kunnen de kleinste fietsen met wielmaat 12 inch van het merk gebruikt worden. Deze fietsen kunnen voorzien worden met zijwieltjes voor extra ondersteuning. De grotere fietsen met een wielmaat van 26 inch zijn geschikt voor kinderen met een lengte van 146 tot 158 cm.

Veiligheid

Je wilt dat je kind veilig leert fietsen op een SuperSuper fiets. Vandaar dat de fietsen van het merk zijn uitgerust met een terugtraprem, maar ook met een handrem, zodat er zelf gekozen kan worden hoe er wordt geremd. Door het toevoegen van reflectoren is de zichtbaarheid ook in minder goed verlichte omgevingen vergroot. Zowel het stuur als het zadel van de fiets kunnen in hoogte worden versteld, zodat je kind de juiste fietshouding heeft en altijd met zijn voeten bij de grond kan. Door de gesloten kettingkast is het niet mogelijk dat je kind tussen de ketting terecht kan komen.

Accessoires

Naast de ruime keuze aan fietsen is het ook mogelijk om de SuperSuper fiets verder uit te breiden met accessoires. Hierbij kun je denken aan de praktische accessoires, zoals zijwieltjes als je kind nog niet zelfstandig kan fietsen of een bel om kenbaar te maken dat je ergens fietst. Maar het is ook mogelijk om de fiets uit te breiden met accessoires die het fietsplezier verhogen, zoals slingers voor aan het stuur, een poppenzitje achterop zodat je kind ook zijn of haar favoriete pop kan meenemen en een mandje voorop om extra spulletjes mee te kunnen nemen. Veel van de SuperSuper fietsen zijn standaard uitgerust met een bagagerek op de voorkant.

SuperSuperfiets kopen

De kinderfietsen van het merk SuperSuper kunnen zowel online als in fysieke winkels gekocht worden. Koop je je kinderfiets liever in een fysieke winkel, dan kun je terecht bij een ruime selectie van fietswinkels in Nederland. Het voordeel is dat je de fiets kunt zien en uitproberen. Het is wel mogelijk dat de fiets die jij wilt niet op voorraad is en dat deze eerst besteld moet worden. Het is ook mogelijk om een SuperSuper fiets online te kopen. Het voordeel is dat je gelijk ziet welke fietsen beschikbaar zijn. Ook wordt de fiets bij je thuis afgeleverd en hoe je er niet zelf voor naar de winkel.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een SuperSuper Fiets

Wat is een supersuper fiets?

Een supersuper fiets is een speciaal ontworpen fiets voor kinderen van 2 tot 6 jaar oud. Het is een veilige en stabiele fiets met extra brede banden en een lage instap, waardoor kinderen gemakkelijk kunnen leren fietsen.

Wat zijn de voordelen van een supersuper fiets?

Een supersuper fiets heeft verschillende voordelen. Het helpt kinderen om evenwicht en coördinatie te ontwikkelen, bevordert hun zelfvertrouwen en geeft ze een gevoel van onafhankelijkheid. Bovendien is het een leuke en actieve manier voor kinderen om buiten te spelen.

Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen een supersuper fiets gebruiken?

Een supersuper fiets is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud. Het is belangrijk dat kinderen al kunnen lopen voordat ze met een supersuper fiets gaan oefenen.

Hoe stel ik een supersuper fiets af op de juiste hoogte voor mijn kind?

Om de juiste hoogte voor de supersuper fiets van uw kind in te stellen, moet u ervoor zorgen dat hun voeten plat op de grond kunnen staan wanneer ze op het zadel zitten. Dit zorgt voor stabiliteit en comfort tijdens het fietsen.

Kan mijn kind met een supersuper fiets leren fietsen zonder zijwieltjes?

Ja, een supersuper fiets is speciaal ontworpen om kinderen te helpen leren fietsen zonder zijwieltjes. Door de brede banden en lage instap kunnen kinderen gemakkelijk hun evenwicht bewaren en geleidelijk aan zelfstandig leren fietsen.

Top 5 Beste kopen
Logo