Cavallaro Napoli Overhemd
Bijgewerkt: Maart 2023

Cavallaro Napoli Overhemd

Cavallaro Napoli Overhemd

Goed voor de dag komen op je werk of een andere gelegenheid kan met een Cavallaro napoli overhemd. Cavallaro is een Italiaans-Nederland merk dat werd opgericht in 2001. Het merk biedt onder andere overhemden aan voor heren, waarbij veel aandacht is geschonken aan de pasvorm en het comfort. Door de luxe uitstraling, de mooie afwerking en de getailleerde pasvorm kleden de overhemden af en zijn ze prettig om te dragen. De overhemden zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel zakelijk als bij casual gelegenheden gedragen worden. 

 

Slanke pasvorm

Een Cavallaro napoli overhemd herken je aan de slanke pasvorm. Dit wordt ook wel de Italian Slim Fit genoemd, waarbij het overhemd licht getailleerd is. Door de taillering kleedt het overhemd slank af en zit het mooi om het bovenlichaam heen. De overhemden zijn modieus en met een Italiaanse elegantie. Daarnaast kenmerkt het merk zich door het gebruik van opvallende prints en de details die zijn terug te vinden in de kleding. Zo worden nagenoeg alle overhemden gemaakt van 100% katoen met een dubbel getwijnde stof, die zorgt voor een hoge kwaliteit. In het Italiaans wordt dit Doppio Ritorto genoemd, wat ook weer vermeld staat in het overhemd. 

 

Soorten overhemden

Binnen het assortiment van Cavallaro napoli wordt onderscheid gemaakt tussen normale overhemden en zakelijke overhemden. De zakelijke variant van het Cavallaro napoli overhemd is te herkennen aan de stevige kwaliteit stof en de neutrale en meer formele uitstraling, waarbij effen kleuren en klassieke patronen zijn gebruikt. Toch is er voor zakelijke overhemden voldoende keuze uit kleuren, patronen en kraagsoorten. Ook bij de zakelijke overhemden wordt gebruik gemaakt van 100% katoen en dubbel getwijnde stof. De casual overhemden zijn in meerdere kleuren, verschillende stofdiktes en patronen verkrijgbaar.

 

Italiaanse kleding

Naast het Cavallaro napoli overhemd is het ook mogelijk om je outfit verder uit te breiden met andere kledingstukken van het merk. Zo biedt het merk ook pakken en colberts met een Italiaanse snit. De zomerpakken bestaan uit een mix van katoen en wol, terwijl de winterpakken uit 100% wol bestaan. Door het gebruik van een viscose voering aan de binnenzijde wordt transpireren tegen gegaan. Naast pakken en colberts kun je van Cavallaro napoli ook broeken, truien, shirts, jassen, sokken, riemen en zelfs schoenen kopen. Het merk heeft daarbij niet alleen aan de heren gedacht, maar ook voor dames is er een ruim assortiment aan kledingstukken verkrijgbaar.

 

Cavallaro napoli overhemden kopen

Voor een overhemd van Cavallaro napoli kun je terecht in een van de Cavallaro napoli winkels of een andere zaak waar kwalitatief hoogwaardige herenmode wordt aangeboden. Het voordeel hiervan is dat je door het vakkundige personeel geadviseerd kunt worden over een overhemd dat goed bij jouw lichaam en de gelegenheid past. Ben je al bekend met de pasvorm en kwaliteit van de Cavallaro napoli overhemden, dan kun je er ook voor kiezen om ze online te kopen. Hier heb je een uitgebreide keuze aan overhemden, kan je in alle rust de verschillende opties met elkaar vergelijken en worden ze bovendien thuis afgeleverd.

Beste Cavallaro napoli overhemd aanbiedingen van Maart 2023