Clusterverlichting
Bijgewerkt: Juli 2024

Clusterverlichting

Clusterverlichting

De beste aanpak om je kerstboom te verlichten is met behulp van clusterverlichting. Clusterverlichting wordt gevormd door een kabel met verschillende korte snoertjes waar lampjes in verwerkt zijn. Zo ontstaat er als het ware een boa van kleine lichtjes. Deze slinger wordt op dezelfde manier op de takken van je kerstboom geplaatst als de reguliere verlichting die je in je boom zou plaatsen. Je boom is met clusterverlichting prachtig verlicht met honderden lampjes in slechts een paar minuten!

 

Verschillende kleuren clusterverlichting

Als je op zoek gaat naar clusterverlichting heb je de keuze uit verschillende kleuren. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze voor warm wit of voor klassiek warm. Iedere kleur zorgt voor een andere uitstraling en brengt een andere sfeer met zich mee. Vaak staan wat koelere lichtjes erg mooi in een kerstboom die met witte kerstballen of nepsneeuw versierd is, terwijl de warmere lichtjes erg mooi staan in een meer klassieke boom. Naast de kleur heb je ook nog de keuze uit halogeenlampjes of gloeilampjes en LED. Een typische halogeen lamp brandt niet zo fel als een klein LED-lampje. Normale LED-lampjes en de meeste daarvan hebben helemaal helder glas, waardoor ze soms te fel branden. Soft-LED clusterverlichting is in dit geval een ideale uitkomst.

 

Creëer een kerstwonderland met clusterverlichting

Clusterverlichting gebruiken kan zowel binnen als buiten. Je tovert je kerstboom, je raamkozijn of je schutting met clusterverlichting snel om tot een echt kerst wonderland. Je hoeft je bij het gebruik van deze vorm van verlichting geen zorgen te maken over lampjes met te lange kabels die zorgen voor lelijke gaten in de verlichting. Clusterverlichting bestaat namelijk uit een draad met verschillende kleine lampjes die dicht op elkaar staan. Clusterverlichting is daarom ideaal voor het verlichten van verschillende elementen die je graag in de spotlight wilt zetten.   

 

Creativiteit met clusterverlichting

Naast de klassieke witte kleuren heb je bij clusterverlichting ook nog de keuze voor multi-colour varianten. Hierdoor kun je ook eenvoudig wat kleur in huis, de tuin of de kerstboom aanbrengen. Verder kun je je creativiteit de vrije loop laten als het aankomt op versieren met clusterverlichting, je kunt de lampjes namelijk op veel verschillende plekken plaatsen. Het is ook erg leuk om bijvoorbeeld een vaas te vullen met de verlichting om de vaas op deze manier om te toveren tot een lamp. Verder kun je ook nog een mooi lijnenspel creëren en de verlichting in bepaalde vormen plaatsen. Vaak zijn de lampjes voorzien van verschillende standen en soms zelfs een mogelijkheid om de lampjes op de muziek te laten spelen. Hier kun je ook erg creatief mee zijn. 

Beste Clusterverlichting aanbiedingen van Juli 2024