Lego Ninjago

Op zoek naar de beste LEGO Ninjago sets? Ontdek hier onze top 5 aanbevelingen voor urenlang bouw- en speelplezier met deze populaire ninjaset.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
LEGO NINJAGO Zane's Power-Upmecha EVO – 71761
LEGO NINJAGO Zane's Power-Upmecha EVO – 71761
Voordelen
Kinderen krijgen een rijkelijke fantasie door het spelen met Lego. Het voltooien van acties zorgt voor beloningen. Door het spelen worden schermen even helemaal vergeten. Zorgt voor urenlang speelplezier.
Nadelen
Niet geschikt voor de allerkleinste kinderen.
LEGO NINJAGO Legacy Jungle Aanvalsvoertuig – 71700
LEGO NINJAGO Legacy Jungle Aanvalsvoertuig – 71700
Voordelen
Je kunt de auto naar beneden duwen, om het open te laten gaan. Urenlang zullen kinderen leuk aan het spelen zijn. Je kunt met de App een virtuele versie van je model bekijken. Goede prijs en kwaliteitverhouding.
Nadelen
De kleine onderdelen zijn niet echt geschikt voor kinderen onder de 7 jaar.
Tip: Beste keuze
LEGO NINJAGO Ninja Dojo Tempel – 71767
LEGO NINJAGO Ninja Dojo Tempel – 71767
Voordelen
Je kunt urenlang bouwen met deze Lego Set. Fantasie mag je de vrije loop laten gaan. Je kunt de set uitbouwen met andere artikelen uit de serie. Super goede kwaliteit, zoals je deze van Lego mag verwachten.
Nadelen
De aankoopprijs is wat aan de hoge kant.
LEGO NINJAGO Legacy Toernooi der Elementen – 71735
LEGO NINJAGO Legacy Toernooi der Elementen – 71735
Voordelen
Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer zes jaar. Kinderen zullen zich goed kunnen vermaken met de Lego. Het is niet lastig om de Lego te gaan bouwen. Beschikt over mooie figuren. De Lego is ook leuk om cadeau te geven, vanwege de redelijke prijs.
Nadelen
Heeft geen standaard personage.
LEGO NINJAGO Het Dorp van de Beschermers – 71747
LEGO NINJAGO Het Dorp van de Beschermers – 71747
Voordelen
De set kent wel 632 bouwstenen. Je kunt wel drie verschillende personages spelen. De set is geïnspireerd op verschillende tv-series. De set is kleurrijk en je kunt bouwen naar eigen inzicht. De set voldoet aan alle strenge veiligheidsnormen.
Nadelen
Dankzij de kleine onderdelen is het niet verstandig hele jonge kinderen met de Lego te laten spelen.

Beste Lego NinjagoKoopgids: Welke Lego Ninjago is de beste koop van april 2024?

Als je een kindje hebt zal LEGO hoogstwaarschijnlijk tot de speelgoed collectie behoren. Misschien heb je zelf vroeger ook wel met LEGO gespeeld. LEGO is al jaren ontzettend populair. Dit komt onder andere doordat LEGO voor ieder kind wel een leuke collectie heeft. Een collectie die erg populair is, is bijvoorbeeld LEGO Ninjago. Met LEGO Ninjago stap je een wereld binnen van ninja’s. De collectie van LEGO Ninjago bestaat uit verschillende helden, namelijk Zane, Jay, Nya, Cole, Kai en Lloyd. Deze helden nemen het met elkaar op tegen de slechterik Garmadon en het leger van Garmadon. Samen proberen de ninja’s het kwaad te bestrijden en de wereld te beschermen.

Vier gouden wapens

Iedere ninja heeft zijn eigen vaardigheden, discipline en kracht die hij geleerd heeft van meester Wu. De allereerste Spinjitzu meester heeft enkele krachtige wapens gemaakt in de wereld van Ninjago. Deze wapens zijn vier gouden Spinjitzu wapens. De wapens bestaan uit de Nunchucks van de Bliksem, het Zwaard van het Vuur, de Seismische Zeis en de Shurikens van het IJs. Met deze wapens moeten de helden de wereld beschermen tegen het kwaad.

De helden in het Ninjago-team

Het Ninjago-team bestaat uit 6 helden, Zane, Jay, Nya, Cole, Kai en Lloyd. Zane is door een dokter gemaakt en is een ninja-robot. Hij heeft veel verschillende vaardigheden die erg goed van pas komen tijdens gevechten, wat hem onmisbaar maakt binnen het team. De held Jay is bekend vanwege zijn tactische bewegingen. Hij is dan ook de ninja van de bliksem en wint ontzettend veel wedstrijden. Nya is de water-ninja die met haar krachten tegen de slechteriken kan vechten. Ze is het zusje van Kai en heeft een sterk karakter en een sterke eigen wil. Cole kon in de voetstappen van zijn vader treden om een danser te worden, maar heeft er toch voor gekozen ninja te worden. Hij is de ninja van de aarde. Kai is de broer van Nya en is de ninja van het vuur. Hij heeft ontzettend veel moed en is dan ook de leider van het team. Lloyd is de laatste ninja in het team. Hij is eigenlijk de zoon van de vijand Garmadon. Toch heeft hij ervoor gekozen zich bij het Ninjago-team aan te sluiten.

De vijand Garmadon

Garmadon is de grote vijand van het Ninjago-team. Garmadon is een ninja die eigenlijk een groep ninja’s zou trainen. Hij is dan ook de oudere broer van de Spinjitzu Meester W. Helaas werd Garmadon door de Grote Verslinder gebeten toen hij nog een kind was. In deze beet zaten giftige stoffen, waardoor hij overgenomen is door het kwade.

De populariteit van LEGO Ninjago

Er zit dus een heel verhaal met veel geschiedenis achter LEGO Ninjago. Het is dan ook niet gek dat kinderen zich uren met LEGO Ninjago kunnen vermaken. Ieder kind kan zijn creativiteit de vrije loop laten en op avontuur gaan in de wereld van ninja-helden en slechteriken.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Lego Ninjago

Wat is LEGO Ninjago?

LEGO Ninjago is een populaire LEGO themaserie die draait om de avonturen van zes ninjahelden die vechten tegen verschillende vijanden om de wereld te redden.

Hoeveel seizoenen heeft LEGO Ninjago?

Op dit moment heeft LEGO Ninjago 14 seizoenen. Elk seizoen heeft een nieuw verhaal en nieuwe uitdagingen voor de ninjahelden.

Wat is het verschil tussen LEGO Ninjago en andere LEGO thema’s?

LEGO Ninjago onderscheidt zich van andere LEGO thema’s door het ninja-achtige thema en de focus op vechtkunsten en avontuur. Het heeft ook een eigen animatieserie en een uitgebreide reeks speelsets.

Wie zijn de hoofdpersonages in LEGO Ninjago?

De zes hoofdpersonages in LEGO Ninjago zijn Kai, Jay, Cole, Zane, Lloyd en Nya. Elk personage heeft zijn eigen unieke krachten en vaardigheden.

Kan ik LEGO Ninjago sets combineren met andere LEGO sets?

Ja, LEGO Ninjago sets kunnen worden gecombineerd met andere LEGO sets. LEGO streeft ernaar om compatibiliteit tussen verschillende thema’s te behouden, zodat kinderen hun eigen creaties kunnen bouwen en spelen met LEGO-bricks uit verschillende sets.

Top 5 Beste kopen
Logo