Camping Gasstel
Bijgewerkt: Juli 2024

Camping Gasstel

Camping Gasstel

Als je gaat kamperen, heb je een camping gasstel nodig. In je tentje of sleurhut heb je nu eenmaal geen uitgebreide keuken tot je beschikking. En barbecueën op zijn tijd hoort er wel bij als je een tentje opzet, maar eindeloos worstjes grillen gaat ook maar vervelen. Dan is het fijn als je een kookattribuut hebt wat meer kan dan alleen maar braden. Daar is een eenvoudig gasstelletje dan ideaal voor. Je kan in een handomdraai van alles en nog wat op je kampeerdersbordje toveren. Water koken gaat nog net niet, maar verder liggen er nog vele mogelijkheden voor je open. 

 

Camping gasstel: een rage die niet meer is weg te denken op de camping
Een camping gasstel is niet meer te missen voor de doorgewinterde kampeerder. De echte kampeerfanaat zal zich de opkomst van de Skottelbraai misschien nog wel herinneren. Rond 2000 schudde dit product kamperende koks wakker. Het is een grote wokpan die op een metalen steel staat, waardoor je vrijwel alles kan bakken zoals je thuis gewend bent. Eenpansgerechten zijn hiermee snel en eenvoudig klaar te maken, maar dat brengt natuurlijk wel enige beperkingen met zich mee. Soep koken gaat daar niet mee. Het is dus wel fijn dat er nu ook gasstelletjes bestaan die je mee kan nemen naar de camping. 

 

Welke camping gasstellen zijn er?
Camping gasstellen zijn er in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Zo zijn er exemplaren verkrijgbaar met een enkel pitje, dat je eenvoudig koffie kan zetten. Maar ook als je met de kinderen op weg gaat, is er een gasstel dat bij je past. Je koters hebben echt niet ineens minder trek als je erop uitgaat, dus je hebt gewoon alle vier je pitjes nodig. Geen probleem, ook die zijn te verkrijgen. De kosten van een gasstel lopen uiteen van enkele tientjes tot enkele honderden euro’s afhankelijk van je wensen. Houd er rekening mee dat je regelmatig een nieuwe gasfles zal moeten kopen of het gas moet bijvullen. 

 

Camping gasstellen gaan met de tijd mee
Camping gasstellen zijn handig, maar ook niet allemaal meer hetzelfde. In de kookwereld zijn er de laatste tijd veel ontwikkelingen geweest. Lang niet iedereen kookt nog op gas. Ook op kampeergebied gaat het koken met zijn tijd mee. Zo zijn er ook al draagbare inductiekookplaten te verkrijgen. Kijk eens goed rond naar het aanbod van jouw draagbare kookgelegenheid voor op de camping. Wie weet word je aangenaam verrast door alle mogelijkheden!

Beste Camping Gasstel aanbiedingen van Juli 2024