Brauzz

Op zoek naar de beste brauzz? Vergelijk en ontdek de top 5 brauzz die aan al jouw behoeften voldoen. Lees verder voor een overzicht van de beste opties.
Brauzz
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Brauzz Wasstrips - Sea Breeze (32 wasbeurten)
Brauzz Wasstrips - Sea Breeze (32 wasbeurten)
Voordelen
Wordt geleverd in een plasticvrije verpakking. Vrij van vervoer van onnodig water. De formule is makkelijk biologisch afbreekbaar. De wasstrips zorgen voor een frisse, schone wasbeurt zonder de planeet te vervuilen.
Nadelen
De wasstrip kan aan het raampje van de wasmachine blijven plakken.
Brauzz Wasstrips - Lavendel geur
Brauzz Wasstrips - Lavendel geur
Voordelen
Vrij van parabenen en fosfaten. De wasstrips bevatten geen dierlijke producten en zijn ook niet getest op dieren. Voorzien van een lekkere lavendel geur. Dermatologisch getest en goedgekeurd als "excellent" door het toonaangevende Duitse bedrijf Dermatest.
Nadelen
Soms lost de wasstrip niet volledig op.
Tip: Beste keuze
BRAUZZ all-in-one vaatwastabletten 52 stuks
BRAUZZ all-in-one vaatwastabletten 52 stuks
Voordelen
De formule is makkelijk biologisch afbreekbaar. Krachtige werking. Volledig vegan. De tabletten zijn 40% kleiner maar wel 100% effectief. Ook doeltreffend tijdens een kort programma. Geurloos.
Nadelen
De doos is nogal onhandig in gebruik.
BRAUZZ  all-in-one pakket - wasmiddel - vaatwastabletten - oppervlakte reinigers - duurzaam schoonmaken
BRAUZZ all-in-one pakket - wasmiddel - vaatwastabletten - oppervlakte reinigers - duurzaam schoonmaken
Voordelen
Een all-in-one pakket met hervulbare flessen, navullingen, wasstrips, vaatwastabletten, vloerreiniger en een setje natuurlijke sponsdoekjes. Ideaal voor een duurzaam huishouden. Ook leuk om cadeau te geven.
Nadelen
Het complete pakket is aan de prijzige kant.
BRAUZZ. vloerreiniger strips 32 stuks
BRAUZZ. vloerreiniger strips 32 stuks
Voordelen
Krachtige vloerreiniger om je huis schoon te houden zonder de planeet te vervuilen. Een doosje vloerreiniger bevat 32 strips die oplossen in lauw tot warm water. Bevat enkel onschadelijke ingrediënten. Snel en streeploos resultaat.
Nadelen
De geur is heel discreet dus je huis gaat niet veel frisser ruiken.

Beste BrauzzKoopgids: Welke Brauzz is de beste koop van juni 2024?

Veel mensen houden ieder jaar een grote schoonmaak om het huis weer fris en fruitig te maken, zoals een flinke voorjaarsschoonmaak. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog het dagelijkse schoonmaken om het huis netjes te houden. Wat voor schoonmaakbeurt jij ook gaat houden, je hebt tijdens het schoonmaken natuurlijk wel de juiste schoonmaakmiddelen nodig. Je kunt in dit geval kiezen voor duurzame producten, zoals die van het Belgische merk Brauzz.

Duurzame schoonmaakmiddelen van Brauzz

Wat onderscheidt een schoonmaakproduct als duurzaam of groen? Een duurzaam of groen schoonmaakproduct is een product dat geen wegwerp plastic gebruikt, minder verzending nodig heeft en biologisch afbreekbaar is, aldus Brauzz. Klinkt heel redelijk, maar als je in de supermarkt voor het schoonmaakschap staat, zie je nog steeds veel zogenaamde plastic flessen voor eenmalig gebruik, waarvan het merendeel gevuld is met water en niet gerecycled kan worden. Bij de Gentse start-up Brauzz vonden ze dat dat snel moest veranderen en dus creëerden ze sterk geconcentreerde schoonmaakmiddelen in de vorm van strips en poeders in recycleerbare en milieuvriendelijke verpakkingen.

De voordelen van Brauzz schoonmaakmiddelen

Je hoeft met Brauzz geen logge plastic flessen of wasmiddeldozen mee te sjouwen. De producten passen zelfs gewoon door de brievenbus wanneer je ze bestelt. Als je een abonnement neemt bij Brauzz, worden er bijvoorbeeld 32 wasstrips direct in je brievenbus bezorgd wanneer je ze nodig hebt. Voor elke typische wasbeurt wordt één wasstrip gebruikt. Deel ze gewoon doormidden voor een kleinere wasbeurt. Je kunt 2 wasstrips gebruiken als de lading bijzonder vuil of zwaarder is. In kilo’s is dat ongeveer 6 kg. Je kunt de echt smerige vlekken ook voorbehandelen, het wasmiddel van Brauzz doet vervolgens de rest. Naast de wasstrips vind je bij Brauzz ook andere producten, zoals vaatwastabletten, badkamerreiniger en meer.

Bespaar op je uitgaven aan schoonmaakmiddelen met Brauzz

Nog een voordeel van Brauzz schoonmaakmiddelen is dat je geld kunt besparen. Je hoeft namelijk niet meer te betalen voor merknamen, water en plastic flessen. Wasdiensten beginnen al bij €0,32 per wasbeurt. Je kunt bij Brauzz ook een heel starterspakket kopen, welke je vervolgens eenvoudig weer bij kunt vullen met navullingen. Je hoeft dit pakket zelf maar één keer aan te schaffen en kunt de flessen nadat ze leeg zijn gewoon weer bijvullen en blijven gebruiken.

Brauzz is milieuvriendelijk

De producten van Brauzz zijn een stuk milieuvriendelijker dan reguliere schoonmaakmiddelen. Het vervoeren van bijvoorbeeld vloeibaar wasmiddel in wegwerp plastic flessen die tot 90% water bevatten heeft een veel hogere koolstofvoetafdruk dan wanneer je voor Brauzz kiest. Hetzelfde geldt voor wascapsules. Waspoeder daarentegen niet, maar daar wordt het aantal geleverde kilo’s met meer dan tien vermenigvuldigd. Overigens wordt er heel weinig afval geproduceerd door de verpakking, omdat die geheel is opgebouwd uit recyclebaar karton.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Brauzz

Wat onderscheidt Brauzz schoonmaakproducten van andere merken?

Brauzz schoonmaakproducten zijn ontworpen met milieuvriendelijke ingrediënten die effectief zijn in het verwijderen van vuil en vlekken, zonder het milieu te schaden.

Zijn Brauzz schoonmaakproducten veilig te gebruiken rond kinderen en huisdieren?

Ja, Brauzz producten zijn gemaakt met niet-toxische ingrediënten en zijn veilig voor gebruik in huishoudens met kinderen en huisdieren. Het is echter altijd raadzaam om de instructies op het etiket te volgen en producten buiten bereik van kinderen te houden.

Op welke soorten oppervlakken kan ik Brauzz schoonmaakproducten gebruiken?

Antwoord: Brauzz schoonmaakproducten zijn veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan oppervlakken, waaronder glas, tegels, hout en stof. Lees altijd het etiket om te zorgen voor de juiste toepassing.

Bevatten Brauzz producten parabenen, sulfaten of andere schadelijke chemicaliën?

Nee, Brauzz schoonmaakproducten zijn geformuleerd zonder het gebruik van parabenen, sulfaten en andere schadelijke chemicaliën, waardoor ze milieuvriendelijk en zacht voor de huid zijn.

Waar kan ik Brauzz schoonmaakproducten kopen?

Brauzz schoonmaakproducten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en online verkooppunten. Controleer de officiële website of neem contact op met de klantenservice voor informatie over verkooppunten bij u in de buurt.

Top 5 Beste kopen
Logo