Bourgini Gourmetstel
Bijgewerkt: Maart 2023

Bourgini Gourmetstel

Bourgini Gourmetstel

Niets is zo gezellig als gourmetten tijdens de feestdagen of donkere dagen in de winter. Gourmetten is een manier om met meerdere mensen tegelijk eten klaar te maken en waarbij iedereen zijn eigen gerechtje kan klaarmaken. Het Bourgini gourmetstel is onmisbaar als je graag met je familie of vrienden gourmet met de kerstdagen of met Oud en Nieuw. Het gourmet van Bourgini heeft meerdere bakplaten, zoals een steengrill en een gladde bakplaat, waardoor je het eten op verschillende manieren kunt bereiden. De gourmetstellen van Bourgini zijn er voor 4, 6 en 8 personen.

 

Feestelijk eten

Gourmetten is de perfecte manier om er een feestelijke maaltijd van te maken. Doordat je tegelijkertijd met meerdere mensen kunt koken en eten, wordt een gezellige sfeer gecreëerd. Bovendien is er geen gedoe over of iemand iets lekker vindt of niet, want je kunt zelf bepalen wat je op het gourmetstel klaarmaakt. Voor de gastheer of gastvrouw is het ook prettig dat je niet uren van tevoren in de keuken hoeft te staan om iets klaar te maken, want het eten wordt direct aan tafel door iedereen zelf bereid. Je kunt kiezen uit steengrillen, bakken op de gladde plaat of bijvoorbeeld pannenkoekjes en eieren bakken in de meegeleverde pannetjes.

 

Functionaliteiten

Het Bourgini gourmetstel is er in verschillende soorten maten. Zo is er een model die bestaat uit vier individuele platen, zodat iedereen zijn eigen bakplaatje heeft. Ook kun je kiezen voor een raclette, gourmetstel en grill in één. De bovenzijde heeft een steen en een grillplaat waarop je kunt bakken en grillen. De pannetjes eronder kun je gebruiken voor gourmetten en raclette. Of ga voor een grote grillplaat waarop je niet alleen kunt bakken en grillen, maar de plaat bijvoorbeeld ook kunt gebruiken voor teppanyaki. De mogelijkheden met de gourmetstellen van Bourgini zijn eindeloos.

 

Wat wordt er geleverd

Afhankelijk van het model dat je kiest, wordt het Bourgini gourmetstel geleverd met een grillplaat, steen voor steengrillen, pannetjes en spatels om te gebruiken voor het grillen en bakken. De grillplaten hebben een antiaanbaklaag, waardoor je voor het bakken en grillen nauwelijks olie of boter nodig hebt en de platen naderhand ook eenvoudig schoon te maken zijn. De meeste wasbare onderdelen van het apparaat zijn bovendien vaatwasserbestendig en hoef je dus niet met de hand af te wassen.

 

Bourgini, waar te koop

Een Bourgini gourmetstel kun je op diverse plekken kopen, zowel in een fysieke winkel met huishoudelijke apparatuur als online. Online is daarbij meestal eenvoudiger, omdat je de verschillende karakteristieken van het Bourigini gourmetstel rustig op je gemak kunt bekijken en bovendien een prijsvergelijking kunt doen en zo de goedkoopste optie kunt kopen. Houd er bij een online aankoop wel rekening mee dat er wellicht nog verzendkosten worden berekend. Koop je het Bourgini gourmetstel bij de webshop van een fysieke winkel, dan is het soms ook mogelijk om het gekochte product in een vestiging in de buurt op te halen, waardoor je de verzendkosten niet hoeft te betalen.

Beste Bourgini Gourmetstel aanbiedingen van Maart 2023