Bourgini Gourmetstel

Op zoek naar het beste Bourgini gourmetstel? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek jouw perfecte keuze voor heerlijke gourmetavonden thuis.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Bourgini Chef's Dinner Party
Bourgini Chef's Dinner Party
Voordelen
apparaat met 4 individuele kookplaten met keramisch bord om van te eten. Uit te breiden naar 5 personen. Door de antiaanbaklaag kan het gebruik van boter en olie tot het minimum beperkt worden. De aparte kookplaten zorgen ervoor dat smaken van bijvoorbeeld vis en vlees niet gemengd kunnen worden.
Nadelen
een praktische opbergtas wordt meegeleverd, maar daarin is het apparaat wel kwetsbaarder dan in de doos.
Bourgini Gourmette/Raclette/Stone Grill Plus - 8 personen
Bourgini Gourmette/Raclette/Stone Grill Plus - 8 personen
Voordelen
apparaat waarmee je kunt grillen, gourmetten en racletten en daardoor heel veelzijdig. De bijgeleverde bakplaat kan aan beide zijden gebruikt worden. Pannetjes worden meegeleverd. De afwasbare onderdelen zijn vaatwasserbestendig.
Nadelen
door het formaat minder handig te gebruiken voor een klein gezelschap.
Tip: Beste keuze
Bourgini Chef's Dinner Party Uitbreidingsset
Bourgini Chef's Dinner Party Uitbreidingsset
Voordelen
Kookplaat en keramisch bord in één als uitbreiding op de Bourgini Chef’s Dinner Party waardoor je er met 5 personen tegelijk gebruik van kunt maken. Bevat een antiaanbaklaag, zodat je nauwelijks tot geen boter of olie nodig hebt. Makkelijk te combineren met de rest van de set.
Nadelen
doordat ieder zijn eigen bakplaat heeft, is het bakken met een individuele aangelegenheid dan op een normaal gourmetstel.
Bourgini Classic Multi Plate Deluxe XXL - Grillplaat - 67cm x 27cm
Bourgini Classic Multi Plate Deluxe XXL - Grillplaat - 67cm x 27cm
Voordelen
multifunctionele grillplaat waarop je kunt grillen, gourmetten, barbecueën en teppanyaki kunt klaarmaken. Geschikt voor vlees, vis en groenten. De grillplaat heeft een antiaanbaklaag en kan in de vaatwasser.
Nadelen
bakken op de grillplaat kan zorgen voor baklucht in huis. Ventileren wordt aangeraden.
Bourgini warmhoudplaat Classic - 60x20 cm
Bourgini warmhoudplaat Classic - 60x20 cm
Voordelen
roestvrijstalen warmhoudplaat voor het warm houden van borden en gerechten. De warmhoudplaat is snoerloos te gebruiken en blijft 60 minuten warm. Het apparaat beschikt over een oververhittingsbeveiliging en de handvatten blijven koel tijdens het gebruik.
Nadelen
opwarmen van de warmhoudplaat duurt 12 minuten.

Beste Bourgini GourmetstelKoopgids: Welke Bourgini Gourmetstel is de beste koop van juni 2024?

Niets is zo gezellig als gourmetten tijdens de feestdagen of donkere dagen in de winter. Gourmetten is een manier om met meerdere mensen tegelijk eten klaar te maken en waarbij iedereen zijn eigen gerechtje kan klaarmaken. Het Bourgini gourmetstel is onmisbaar als je graag met je familie of vrienden gourmet met de kerstdagen of met Oud en Nieuw. Het gourmet van Bourgini heeft meerdere bakplaten, zoals een steengrill en een gladde bakplaat, waardoor je het eten op verschillende manieren kunt bereiden. De gourmetstellen van Bourgini zijn er voor 4, 6 en 8 personen.

Feestelijk eten

Gourmetten is de perfecte manier om er een feestelijke maaltijd van te maken. Doordat je tegelijkertijd met meerdere mensen kunt koken en eten, wordt een gezellige sfeer gecreëerd. Bovendien is er geen gedoe over of iemand iets lekker vindt of niet, want je kunt zelf bepalen wat je op het gourmetstel klaarmaakt. Voor de gastheer of gastvrouw is het ook prettig dat je niet uren van tevoren in de keuken hoeft te staan om iets klaar te maken, want het eten wordt direct aan tafel door iedereen zelf bereid. Je kunt kiezen uit steengrillen, bakken op de gladde plaat of bijvoorbeeld pannenkoekjes en eieren bakken in de meegeleverde pannetjes.

Functionaliteiten

Het Bourgini gourmetstel is er in verschillende soorten maten. Zo is er een model die bestaat uit vier individuele platen, zodat iedereen zijn eigen bakplaatje heeft. Ook kun je kiezen voor een raclette, gourmetstel en grill in één. De bovenzijde heeft een steen en een grillplaat waarop je kunt bakken en grillen. De pannetjes eronder kun je gebruiken voor gourmetten en raclette. Of ga voor een grote grillplaat waarop je niet alleen kunt bakken en grillen, maar de plaat bijvoorbeeld ook kunt gebruiken voor teppanyaki. De mogelijkheden met de gourmetstellen van Bourgini zijn eindeloos.

Wat wordt er geleverd

Afhankelijk van het model dat je kiest, wordt het Bourgini gourmetstel geleverd met een grillplaat, steen voor steengrillen, pannetjes en spatels om te gebruiken voor het grillen en bakken. De grillplaten hebben een antiaanbaklaag, waardoor je voor het bakken en grillen nauwelijks olie of boter nodig hebt en de platen naderhand ook eenvoudig schoon te maken zijn. De meeste wasbare onderdelen van het apparaat zijn bovendien vaatwasserbestendig en hoef je dus niet met de hand af te wassen.

Bourgini, waar te koop

Een Bourgini gourmetstel kun je op diverse plekken kopen, zowel in een fysieke winkel met huishoudelijke apparatuur als online. Online is daarbij meestal eenvoudiger, omdat je de verschillende karakteristieken van het Bourigini gourmetstel rustig op je gemak kunt bekijken en bovendien een prijsvergelijking kunt doen en zo de goedkoopste optie kunt kopen. Houd er bij een online aankoop wel rekening mee dat er wellicht nog verzendkosten worden berekend. Koop je het Bourgini gourmetstel bij de webshop van een fysieke winkel, dan is het soms ook mogelijk om het gekochte product in een vestiging in de buurt op te halen, waardoor je de verzendkosten niet hoeft te betalen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Bourgini Gourmetstel

Hoe moet ik mijn Bourgini gourmetstel schoonmaken?

Het gourmetstel kan eenvoudig worden schoongemaakt met warm water en afwasmiddel. Zorg ervoor dat het apparaat is afgekoeld voordat u begint met schoonmaken. Verwijder de platen en bakjes en was ze af met de hand of in de vaatwasser. Veeg het apparaat af met een vochtige doek en laat het goed drogen voordat u het opbergt.

Kan ik de platen van mijn Bourgini gourmetstel verwisselen?

Ja, de meeste Bourgini gourmetstellen worden geleverd met verwisselbare platen. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een grillplaat, een bakplaat of een pannenkoekplaat. Het verwisselen van de platen is eenvoudig en kan meestal worden gedaan door ze simpelweg uit het apparaat te halen en te vervangen.

Kan ik mijn Bourgini gourmetstel buiten gebruiken?

Bourgini gourmetstellen zijn over het algemeen ontworpen voor gebruik binnenshuis. Het gebruik van het gourmetstel buitenshuis wordt niet aangeraden, omdat de elektrische onderdelen niet bestand zijn tegen vocht en regen. Gebruik het gourmetstel altijd op een stevige en vlakke ondergrond binnen uw huis.

Kan ik mijn Bourgini gourmetstel gebruiken voor vegetarische gerechten?

Absoluut! Het Bourgini gourmetstel is perfect geschikt voor vegetarische gerechten. U kunt bijvoorbeeld groenten grillen, quesadilla’s bereiden, kaasfondue maken of pannenkoeken bakken. Het gourmetstel biedt veel variatie en mogelijkheden voor vegetarische maaltijden.

Is het Bourgini gourmetstel veilig in gebruik?

Ja, Bourgini gourmetstellen zijn ontworpen met veiligheid in het achterhoofd. Ze zijn voorzien van een thermostaat die ervoor zorgt dat het apparaat niet oververhit raakt. Daarnaast hebben de meeste modellen een cool-touch behuizing, zodat u het apparaat veilig kunt aanraken zonder uw handen te verbranden. Het is echter belangrijk om altijd de instructies van de fabrikant te volgen en het gourmetstel niet onbeheerd achter te laten tijdens gebruik.

Top 5 Beste kopen
Logo