Boss en Wessing Regendouche
Bijgewerkt: Maart 2023

Boss en Wessing Regendouche

Boss en Wessing Regendouche

Douchen is een belangrijk onderdeel van de dag. Je wordt er niet alleen schoon van, maar je kunt ook even tot rust komen. Dat kan natuurlijk het beste in een goede douche. Veel mensen zijn fan van de regendouche. Deze douchekoppen zijn vaak rond of vierkant en er komt water uit alsof het regent. De regendouches van Boss en Wessing zijn een goede opties als je op zoek bent naar een regendouche. De regendouches van Boss en Wessing zijn van goede kwaliteit en zijn heel betaalbaar voor iedereen. Ze zijn daarnaast makkelijk te monteren en er is ruime keuze tussen verschillende afwerkingen. 

 

Afwerking en diameter regendouche Boss en Wessing regendouche

Je hebt bij Boss en Wessing veel keuze tussen verschillende regendouches. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende afwerkingen en materialen. Veel regendouches van Boss en Wessing zijn gemaakt van messing, rvs, chroom of nikkel. Daarnaast kun je dan kiezen voor de zilveren kleur van het staal of juist een afwerking van matte zwarte kleur. De matte zwarte kleur staat natuurlijk extra mooi in de douche en is ook elegant en uniek. Daarnaast kun je ook kiezen tussen verschillende diameters voor de douchekop zelf. De meeste douchekoppen van de regendouches van dit merk hebben een diameter tussen de 20 en 30 centimeter. 

 

Montage

Van Boss en Wessing kun je meestal complete sets kopen voor het monteren van de regendouche. Veel van de regendouches van Boss en Wessing zijn gemaakt voor montage aan de wand, maar er zijn ook regendouches van dit merk die zijn gemaakt voor montage aan het plafond. Check altijd goed of je van het merk een set koopt en niet een losse douchekop. Een set is namelijk handig, want dan heb je meteen alles zoals de slang en de draaiknoppen. Als je een douchekop voor een regendouche aan het plafond zoekt, dan krijg je deze van het merk vaak los. Dan moet er namelijk via de leidingen en het plafond een aansluiting geregeld worden. 

 

Waar te koop

Ben je geïnteresseerd geraakt in een regendouche van Boss en Wessing? De meeste regendouches van dit merk vind je tegenwoordig terug in depots en dumps voor badkamerproducten. Dat is alleen maar voordelig, hier is het namelijk goedkoper om een regendouche van dit merk te kopen. De meeste regendouches van dit merk vallen tussen de prijscategorie 200 tot 300 euro. Dat is zeer betaalbaar voor een regendouche waar je nog lang gebruik van kunt blijven maken. 

Beste Boss en Wessing regendouche aanbiedingen van Maart 2023