Bath Bucket
Bijgewerkt: Maart 2023

Bath Bucket

Bath Bucket

Een moment voor jezelf met een Bath Bucket

Omdat er niks heerlijker is dan lekker relaxen in een warm bad, kun je een Bath Bucket overwegen als je niet zo heel erg veel ruimte hebt. Klein, maar niet te klein, de Bath Bucket is de oplossing voor iedereen met een kleine badkamer. En het handigste? Dit bad hoeft niet eens in de badkamer te staan! Lees snel verder om alles te weten te komen over de Bath Bucket.

Waarom je beter kan kiezen voor een Bath Bucket

Niet alleen is een warm bad heerlijk ontspannend, het is ook ideaal voor stijve of verkrampte spieren en bevordert de bloedsomloop. Het maakt een bad niet alleen een moment voor jezelf, maar is ook goed voor lichaam en geest. En door het formaat is de Bath Bucket makkelijk te verplaatsen. Daardoor is het bad niet alleen ideaal voor een warm bad in de winter, maar ook een makkelijke manier tot verkoeling buiten in de zomer!

De voordelen van een Bath Bucket

Wat een groot voordeel is aan de Bath Bucket is het formaat. Met een lengte van 92 cm, een breedte van 51 cm en een hoogte van 63 cm is de Bath Bucket groot genoeg voor iemand van gemiddelde lengte, maar niet te groot om makkelijk te verplaatsen of op te bergen. Ideaal dus  als je relatief weinig ruimte hebt, maar graag wilt kunnen genieten van een bad. Bovendien hoef je je niet te beperken tot de badkamer op deze manier. Het formaat maakt niet alleen dat je het makkelijk in allerlei ruimtes kan zetten, maar ook dat je het bad eenvoudig kan verplaatsen.                                                            

Niet alleen het formaat van de Bath Bucket is praktisch en gemaakt voor comfort, ook het design is hierop gericht. Zo vind je aan de zijkant een bakje waarin je bijvoorbeeld badproducten in kan bewaren. Alles dus binnen handbereik terwijl jij lekker ligt te dromen. En ben je klaar met de Bath Bucket? Dan laat je deze eenvoudig leeglopen met de bijgeleverde afvoerslang.

Een Bath Bucket is voor iedereen

Dit zitbad heeft dus een heleboel voordelen, waardoor het geschikt is voor iedereen. Of je nu weinig ruimte hebt in je huis en toch graag een bad wilt, of dat je graag een makkelijk verplaatsbaar bad wilt dat je zowel binnen als buiten gebruiken. De Bath Bucket is me een klein formaat en eenvoudig gebruiksgemak een uitkomst voor iedereen!

 

Beste Bath Bucket aanbiedingen van Maart 2023