Backyard Discovery Speeltoestel
Bijgewerkt: Juni 2023

Backyard Discovery Speeltoestel

Backyard Discovery Speeltoestel

Backyard Discovery is het Amerikaanse kwaliteitsmerk dat speeltoestellen maakt voor in de tuin. Het merk staat bekend om zijn houten speelhuisjes, die geliefd zijn om hun sfeervolle uitstraling en de prachtig uitgewerkte details. Het buitenspeelgoed van Backyard Discovery is fraai om te zien en voor kinderen een genot om mee te spelen. Met Backyard Discovery creëer je een speelparadijs in de achtertuin, waar kinderen van alle leeftijden dag in dag uit zoet mee zijn. 

 

De collectie buitenspeelgoed van Backyard Discovery

Backyard Discovery heeft een uitgebreid aanbod speeltoestellen. Echte klassiekers zijn de houten speelhuisjes, kunstig gemodelleerd naar de typisch Amerikaanse architectuur. De speelhuizen kunnen uitgebreid worden tot complete speelparadijzen met schommels, glijbanen, klimrekken, een krijtbord of een ingebouwde zandbak. Voor elk formaat tuin heeft Backyard Playgrounds een passend speeltoestel en veel van de accessoires zijn los verkrijgbaar zodat je het toestel naar eigen wens kunt aanpassen of onderdelen kunt vervangen. 

De grote voordelen van Backyard Discovery

De speeltoestellen van Backyard Discovery spreken tot de verbeelding. De naam zegt het al: met een speelhuis van Backyard Discovery valt voor kinderen eindeloos veel te ontdekken. Ze worden zowel fysiek als motorisch en creatief uitgedaagd, want met de speelhuisjes voor in de tuin zijn steeds weer nieuwe spelletjes te verzinnen. Van toneelstukjes tot klim- en klauterpartijen: met een speeltoestel van Backyard Discovery kan het allemaal. 

De speelhuisjes en andere speeltoestellen zijn gemaakt van kwaliteitshout en ontworpen om zelf makkelijk te monteren. Degelijkheid en stevigheid en kwaliteit staan voorop. De speeltoestellen zijn volkomen veilig, ook voor jonge kinderen. Je kunt je kinderen met een gerust hart laten spelen op de speeltoestellen van Backyard Discovery en ze zullen zich bovendien geen moment vervelen.

Tips voor het kopen van een speeltoestel van Backyard Discovery

De speelhuizen en speeltoestellen van het merk worden ongemonteerd geleverd. Dankzij de uitgebreide instructie is de montage makkelijk, maar houd er wel rekening mee dat dit dus nog moet gebeuren. Het grote voordeel van het zelf monteren van het speeltoestel is dat het makkelijk te vervoeren is en eventuele verzendkosten worden gedrukt.

Discovery Backyard speeltoestellen kopen in Nederland

Het prachtig uitgevoerde buitenspeelgoed van Discovery Backyard verdient een plekje in de Nederlandse achtertuinen. Gelukkig is het populaire Amerikaanse speelgoedmerk ook in Nederland verkrijgbaar. Zo heeft bouwmarkt Hornbach speelhuisjes van Discovery Backyard in de collectie. Ook is het merk te bestellen via Nederlandse webshops als Bol.com en Internet Toys.

 

Beste Backyard Discovery speeltoestel aanbiedingen van Juni 2023