Backyard Discovery Speeltoestel

Op zoek naar het perfecte speeltoestel voor buitenplezier? Wij hebben de top 5 Backyard Discovery speeltoestellen vergeleken op veiligheid, duurzaamheid en speelwaarde.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Backyard Discovery Buckley Hill
Backyard Discovery Buckley Hill
Voordelen
Eenvoudige montage. Het overdekte bovendek beschermt tegen UV-stralingen. Twee band schommels met touwkettingen. Duurzaam speeltoestel. Aanbevolen voor maximaal 9 kinderen. De zandbak is geschikt voor maximaal 40 kilo zand.
Nadelen
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Iets kleine zandbak.
Backyard Discovery Skyfort II
Backyard Discovery Skyfort II
Voordelen
Leuk kraaiennest met telescoop. Maximaal gewicht 68 kilo per kind. Beneden dek met een picknicktafel. Voorportaal met een leuk zonneterras. Gemaakt van 100 procent cederhout, waardoor heel duurzaam.
Nadelen
Niet zo geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Tip: Beste keuze
Backyard Discovery Sunnydale
Backyard Discovery Sunnydale
Voordelen
Lange glijbaan met hoge randen. Urenlang vermaak en speelplezier. Het speeltoestel heeft een klimwand. Zandbak van 85 liter. Geschikt voor de iets kleinere tuin.
Nadelen
Het monteren en in elkaar zetten van dit speeltoestel neemt enige tijd in beslag.
Backyard Discovery Atlantic
Backyard Discovery Atlantic
Voordelen
3 schommels waarvan één dubbele. Grote zandbak voor uren speelplezier. Eenvoudige montage, alles is voorgeboord. Geschikt voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Het speeltoestel is gemaakt van duurzaam cederhout.
Nadelen
Dit speeltoestel is niet geschikt voor mensen met een kleine tuin.
Backyard Discovery Northbrook
Backyard Discovery Northbrook
Voordelen
Het Speeltoestel oogt vrolijk, door zijn kleurrijke accenten. Volledig van duurzaam cederhout gemaakt. Een zandbak met een leuke bar. Diverse speel mogelijkheden zorgen voor veel speelplezier.
Nadelen
Voor het monteren van dit speeltoestel zijn minimaal 2 personen nodig.

Beste Backyard Discovery SpeeltoestelKoopgids: Welk Backyard Discovery Speeltoestel is de beste koop van juni 2024?

Backyard Discovery is het Amerikaanse kwaliteitsmerk dat speeltoestellen maakt voor in de tuin. Het merk staat bekend om zijn houten speelhuisjes, die geliefd zijn om hun sfeervolle uitstraling en de prachtig uitgewerkte details. Het buitenspeelgoed van Backyard Discovery is fraai om te zien en voor kinderen een genot om mee te spelen. Met Backyard Discovery creëer je een speelparadijs in de achtertuin, waar kinderen van alle leeftijden dag in dag uit zoet mee zijn.

De collectie buitenspeelgoed van Backyard Discovery

Backyard Discovery heeft een uitgebreid aanbod speeltoestellen. Echte klassiekers zijn de houten speelhuisjes, kunstig gemodelleerd naar de typisch Amerikaanse architectuur. De speelhuizen kunnen uitgebreid worden tot complete speelparadijzen met schommels, glijbanen, klimrekken, een krijtbord of een ingebouwde zandbak. Voor elk formaat tuin heeft Backyard Playgrounds een passend speeltoestel en veel van de accessoires zijn los verkrijgbaar zodat je het toestel naar eigen wens kunt aanpassen of onderdelen kunt vervangen.

De grote voordelen van Backyard Discovery

De speeltoestellen van Backyard Discovery spreken tot de verbeelding. De naam zegt het al: met een speelhuis van Backyard Discovery valt voor kinderen eindeloos veel te ontdekken. Ze worden zowel fysiek als motorisch en creatief uitgedaagd, want met de speelhuisjes voor in de tuin zijn steeds weer nieuwe spelletjes te verzinnen. Van toneelstukjes tot klim- en klauterpartijen: met een speeltoestel van Backyard Discovery kan het allemaal.

De speelhuisjes en andere speeltoestellen zijn gemaakt van kwaliteitshout en ontworpen om zelf makkelijk te monteren. Degelijkheid en stevigheid en kwaliteit staan voorop. De speeltoestellen zijn volkomen veilig, ook voor jonge kinderen. Je kunt je kinderen met een gerust hart laten spelen op de speeltoestellen van Backyard Discovery en ze zullen zich bovendien geen moment vervelen.

Tips voor het kopen van een speeltoestel van Backyard Discovery

De speelhuizen en speeltoestellen van het merk worden ongemonteerd geleverd. Dankzij de uitgebreide instructie is de montage makkelijk, maar houd er wel rekening mee dat dit dus nog moet gebeuren. Het grote voordeel van het zelf monteren van het speeltoestel is dat het makkelijk te vervoeren is en eventuele verzendkosten worden gedrukt.

Discovery Backyard speeltoestellen kopen in Nederland

Het prachtig uitgevoerde buitenspeelgoed van Discovery Backyard verdient een plekje in de Nederlandse achtertuinen. Gelukkig is het populaire Amerikaanse speelgoedmerk ook in Nederland verkrijgbaar. Zo heeft bouwmarkt Hornbach speelhuisjes van Discovery Backyard in de collectie. Ook is het merk te bestellen via Nederlandse webshops als Bol.com en Internet Toys.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Backyard Discovery Speeltoestel

Van welk materiaal zijn Backyard Discovery speeltoestellen gemaakt?

De meeste Backyard Discovery speeltoestellen zijn gemaakt van cederhout. Dit natuurlijke hout is bestand tegen rot en insecten, waardoor het duurzaam en veilig is voor buitengebruik.

Zijn de speeltoestellen van Backyard Discovery voorgemonteerd?

Nee, de meeste speeltoestellen worden geleverd als bouwpakket met gedetailleerde instructies voor montage. Hoewel sommige onderdelen voorgeboord of voorgesneden zijn, is er meestal enige montage door de klant vereist.

Wat is de aanbevolen leeftijd voor kinderen om de speeltoestellen te gebruiken?

De aanbevolen leeftijd varieert per specifiek model en ontwerp van het speeltoestel. Over het algemeen zijn de meeste speeltoestellen geschikt voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar, maar het is essentieel om de specifieke leeftijdsaanbevelingen van het gekozen model te controleren.

Hoe onderhoud ik mijn Backyard Discovery speeltoestel?

Om de levensduur van het speeltoestel te verlengen en de veiligheid te waarborgen, is het raadzaam het hout regelmatig te controleren op splinters of barsten en indien nodig te schuren. Daarnaast kan het hout periodiek worden behandeld met een geschikte buitenverf of beits om het te beschermen tegen de elementen.

Wat moet ik doen als er een onderdeel ontbreekt of beschadigd is bij mijn speeltoestel?

Backyard Discovery heeft een klantenservice waar klanten ontbrekende of beschadigde onderdelen kunnen melden. In veel gevallen zullen ze de nodige onderdelen gratis vervangen.

Top 5 Beste kopen
Logo