Aerosleep Matras
Bijgewerkt: Juni 2023

Aerosleep Matras

Aerosleep Matras

Aerosleep is een merk dat in twintig jaar tijd is uitgegroeid tot de plek waar je alles voor de nachtrust van je baby kunt vinden. Het begon met een matrasbeschermer. Tegenwoordig kun je ook terecht voor een Aerosleep matras, maar ook voor andere slaapproducten. Zoals kussens, hoeslakens – en nog steeds matrasbeschermers. Een Aerosleep matras is veilig voor je baby. Bij een Aerosleep matras kun je vertrouwen op innovatie, kwaliteit en verantwoordelijkheid. Aerosleep staat ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je kunt kiezen uit drie varianten voor je Aerosleep matras. Voor een geheel pakket kies je een PREMIUM combinatie. 

 

Evolution matrassen

De Evolution Aerosleep matras is het laagst in prijs. Dit is een koudschuim matras met verschillende lagen. De structuur en afwerkingslaag van dit Aerosleep matras zijn 100% PES. De absorberende laag bestaat voor 20% uit PES en 80% uit katoen. De waterdichte laag is tot slot van polyurethaan. Er zijn verschillende formaten voor dit matras. Met een breedte van 40 centimeter kun je kiezen uit een lengte van 80 of 90. Een breedte van 70 centimeter vind je in matrassen van 140, 150 of 160 centimeter lengte. Daarnaast kun je kiezen voor een matras van 80 bij 50, 120 bij 60 of 95 bij 70 centimeter. 

 

Essential matrassen

De minimale prijs voor de Essential Aerosleep matras ligt hoger, maar dit komt door de formaten. Je kunt alleen een matras van 120 bij 60 of 140 bij 70 centimeter kiezen. De Evolution matrassen in deze formaten zijn wel weer duurder. De kern van de Essential matras is polyetherschuim. Ook de structuur van dit matras bestaat volledig uit PES. Het Essential matras is er niet in een PREMIUM variant. Het Essential Aerosleep matras komt met een matrashoes. 

 

Ecolution matrassen

Het Ecolution matras is er in dezelfde maten als het Evolution matras. De prijzen liggen iets hoger voor de Ecolution variant. Ook ten opzichte van dezelfde formaten matrassen van de Essential optie is de Ecolution duurder. De samenstelling van de materialen zijn hetzelfde als bij de Evolution. Het verschil tussen de twee is de kern van het matras. Waar de Evolution een koudschuim kern heeft, heeft de Ecolution een KAPUA schuim kern. Het Ecolution matras heeft ook meerdere certificaten dan de andere varianten. 

 

PREMIUM matrassen

Voor het Ecolution of Evolution matras kun je ook de keuze maken voor een PREMIUM pakket. Hierbij krijg je bijvoorbeeld ook een 3D beschermer. Met de PREMIUM matrassen kan je baby zowel vlak als hellend slapen. Dat maakt het PREMIUM. 

Beste Aerosleep Matras aanbiedingen van Juni 2023