Aerosleep Matras

Op zoek naar een veilig en comfortabel matras voor je kleintje? We hebben de top 5 beste AeroSleep matrassen vergeleken. Kies de beste voor jouw kind!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Aerosleep Essential Pack 2-in-1
Aerosleep Essential Pack 2-in-1
Voordelen
Anti bacterieel. Duurzame kern van hoge kwaliteit. Vocht absorberend. In de wasmachine te wassen op 60 graden. Veilig ademen.
Nadelen
Niet getest volgens het nieuwe testprogramma.
Aerosleep SafeSleep 3D matrasbeschermer
Aerosleep SafeSleep 3D matrasbeschermer
Voordelen
Veilige warmte regulatie. Een vrije ademhaling gegarandeerd. Anti allergeen en anti bacterieel te wassen op 60 graden. Uitgebreid getest. Voldoet aan de strengste Europese normen.
Nadelen
Geen elastieken voor om het matras.
Tip: Beste keuze
Aerosleep Evolution Pack 2-in-1
Aerosleep Evolution Pack 2-in-1
Voordelen
Een open cel structuur. Behoud de vormen, ook naar het wassen. Warmte regulerend en vocht absorberend. Veilig ademen vanwege de 3d technologie. Duurzame hoogwaardige kwaliteit.
Nadelen
Het is niet aan te bevelen de wasdroger te gebruiken.
Aerosleep SafeSleep hoeslaken
Aerosleep SafeSleep hoeslaken
Voordelen
Voelt zacht aan. Vocht verdwijnt door de perforaties. Droogt heel erg snel. Wasbaar op maximaal 60 graden. De Aerosleep heeft een goed circulatie van warmte en lucht.
Nadelen
Niet geschikt voor de wasdroger.
Aerosleep EvoLution Premium
Aerosleep EvoLution Premium
Voordelen
Afneembare hoes. Anti allergisch en anti bacterieel. Hoogwaardige kwaliteit en duurzaam. Machine wasbaar op 60 graden maximaal. Optimale vochtafvoer.
Nadelen
Geen uitzonderingen op de fabrieksgarantie.

Beste Aerosleep MatrasKoopgids: Welke Aerosleep Matras is de beste koop van mei 2024?

Aerosleep is een merk dat in twintig jaar tijd is uitgegroeid tot de plek waar je alles voor de nachtrust van je baby kunt vinden. Het begon met een matrasbeschermer. Tegenwoordig kun je ook terecht voor een Aerosleep matras, maar ook voor andere slaapproducten. Zoals kussens, hoeslakens – en nog steeds matrasbeschermers. Een Aerosleep matras is veilig voor je baby. Bij een Aerosleep matras kun je vertrouwen op innovatie, kwaliteit en verantwoordelijkheid. Aerosleep staat ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je kunt kiezen uit drie varianten voor je Aerosleep matras. Voor een geheel pakket kies je een PREMIUM combinatie.

Evolution matrassen

De Evolution Aerosleep matras is het laagst in prijs. Dit is een koudschuim matras met verschillende lagen. De structuur en afwerkingslaag van dit Aerosleep matras zijn 100% PES. De absorberende laag bestaat voor 20% uit PES en 80% uit katoen. De waterdichte laag is tot slot van polyurethaan. Er zijn verschillende formaten voor dit matras. Met een breedte van 40 centimeter kun je kiezen uit een lengte van 80 of 90. Een breedte van 70 centimeter vind je in matrassen van 140, 150 of 160 centimeter lengte. Daarnaast kun je kiezen voor een matras van 80 bij 50, 120 bij 60 of 95 bij 70 centimeter.

Essential matrassen

De minimale prijs voor de Essential Aerosleep matras ligt hoger, maar dit komt door de formaten. Je kunt alleen een matras van 120 bij 60 of 140 bij 70 centimeter kiezen. De Evolution matrassen in deze formaten zijn wel weer duurder. De kern van de Essential matras is polyetherschuim. Ook de structuur van dit matras bestaat volledig uit PES. Het Essential matras is er niet in een PREMIUM variant. Het Essential Aerosleep matras komt met een matrashoes.

Ecolution matrassen

Het Ecolution matras is er in dezelfde maten als het Evolution matras. De prijzen liggen iets hoger voor de Ecolution variant. Ook ten opzichte van dezelfde formaten matrassen van de Essential optie is de Ecolution duurder. De samenstelling van de materialen zijn hetzelfde als bij de Evolution. Het verschil tussen de twee is de kern van het matras. Waar de Evolution een koudschuim kern heeft, heeft de Ecolution een KAPUA schuim kern. Het Ecolution matras heeft ook meerdere certificaten dan de andere varianten.

PREMIUM matrassen

Voor het Ecolution of Evolution matras kun je ook de keuze maken voor een PREMIUM pakket. Hierbij krijg je bijvoorbeeld ook een 3D beschermer. Met de PREMIUM matrassen kan je baby zowel vlak als hellend slapen. Dat maakt het PREMIUM.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Aerosleep Matras

Wat maakt een AeroSleep matras uniek?

AeroSleep matrassen zijn uitgerust met een 3D-luchtlaagtechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er altijd een laagje lucht boven het matras blijft, wat zorgt voor een optimale luchtcirculatie en vochtregulatie, waardoor het risico op verstikking en oververhitting wordt verminderd.

Hoe kan ik een AeroSleep matras het beste schoonmaken en onderhouden?

De AeroSleep matrasbeschermer kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen in de wasmachine. Het wordt aanbevolen om de matras regelmatig te luchten en het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen te vermijden om de kwaliteit van het matras te behouden.

Is een AeroSleep matras geschikt voor baby’s met allergieën?

Ja, AeroSleep matrassen zijn ontwikkeld met hypoallergene materialen, wat betekent dat ze de groei van bacteriën en allergenen minimaliseren. Dit maakt ze een goede keuze voor baby’s met een gevoelige huid of allergieën.

Heb ik een aparte matrasbeschermer nodig bij een AeroSleep matras?

Nee, de AeroSleep matras wordt vaak geleverd met een geïntegreerde beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt voor de unieke luchtcirculatie en kan apart worden gewassen.

Hoe lang gaat een AeroSleep matras mee?

De levensduur van een AeroSleep matras varieert, maar bij goed onderhoud kan het matras meerdere jaren meegaan. Echter, voor de veiligheid en het comfort van het kind kan het nodig zijn om het matras te vervangen wanneer het kind ouder wordt of wanneer het matras tekenen van slijtage vertoont.

Top 5 Beste kopen
Logo