Amazon Warehouse NL
Bijgewerkt: Juli 2024

Amazon Warehouse NL

Amazon Warehouse NL

Er is bij leveranciers en consumenten een beter bewustzijn aan het ontstaan over het hergebruik van producten. Als een product versleten is wordt het uit elkaar gehaald en de bruikbare onderdelen en materialen worden opnieuw verwerkt in nieuwe producten. Ook wat betreft de wijze waarop met gebruikte en geretourneerde artikelen wordt omgegaan is een kentering zichtbaar. Amazon heeft een compleet nieuwe afdeling in het leven geroepen voor producten die als tweedehands of refurbished worden verkocht: Amazon Warehouse. Dat houdt in dat jij producten voor een lagere prijs kunt aanschaffen, die echter nog wel perfect functioneren.

De conditie van producten

Bij het aanbieden van producten in Amazon Warehouse moet het voor de koper duidelijk zijn in welke conditie het product verkeert. Daarom werkt Amazon Warehouse met strikte kwalificaties. Er zijn 4 mogelijke condities: Als Nieuw, Zeer Goed, Goed en Acceptabel. Wanneer het product de kwalificatie Als Nieuw heeft zal het product zelf in een perfecte staat zijn. Mogelijk kun je aan de verpakking wel zien dat het niet om een nieuw product gaat. De kwalificatie Zeer Goed geeft aan dat er lichte cosmetische gebruikssporen zichtbaar kunnen zijn, maar het product zal perfect functioneren.

Zichtbaar gebruikte producten

Bij Amazon Warehouse wordt er geen punt van gemaakt dat sommige producten duidelijk zichtbaar gebruikt zijn. Je hebt dan te maken met de kwalificatie Goed. Dat houdt in dat er wat slijtage kan zijn doordat het product is gebruikt. Ook is een kras mogelijk en kunnen er accessoires ontbreken. Dit wordt echter duidelijk beschreven. Wanneer de kwaliteit Acceptabel is zijn er duidelijke gebruikssporen en slijtage, maar het product is nog wel in een goede conditie. Bij deze kwalificatie moet je ervan uitgaan dat er cosmetische slijtage zichtbaar is. Een enkele keer kan het product pas worden gebruikt na aanschaf van een ontbrekende accessoire.

Waarom iets kopen bij Amazon Warehouse?

Amazon Warehouse is tamelijk succesvol. De belangrijkste reden daarvoor is, dat de producten tegen een aanzienlijk lagere prijs worden aangeboden dan toen ze als nieuw werden verkocht op het reguliere Amazon platform. Als consument loop je bovendien niet zoveel risico als je een tweedehands product aanschaft. Mocht er iets kapot zijn aan het product, dan valt reparatie onder de gewone garantievoorwaarden. Het enige verschil is, dat een product er soms zichtbaar niet nieuw uitziet. Maar dat zal voor veel consumenten geen bezwaar zijn. Als zij een nieuw product kopen ziet dat er na verloop van tijd immers ook niet meer als nieuw uit.

Wat zijn Amazon Warehouse Deals NL?

Amazon Warehouse Deals zijn geretourneerde, licht beschadigde of refurbished producten die worden verkocht met korting op Amazon.nl. Deze producten zijn nog steeds functioneel en voldoen aan de kwaliteitsnormen van Amazon, maar kunnen cosmetische beschadigingen hebben of in een beschadigde verpakking worden geleverd. Door te winkelen bij Amazon Warehouse Deals kunt u vaak geld besparen op producten die anders duurder zouden zijn.

Wat betekent open doos bij Amazon?

Bij Amazon betekent "Open Doos" dat het product dat wordt verkocht is geretourneerd door een klant en vervolgens is gecontroleerd door Amazon om ervoor te zorgen dat het nog steeds in goede staat verkeert en alle benodigde accessoires bevat. Het kan ook betekenen dat de verpakking van het product is geopend of beschadigd tijdens het transport, maar het product zelf is nog steeds nieuw en ongebruikt.

Producten die als "Open Doos" worden verkocht, worden vaak met korting aangeboden, omdat ze niet langer als nieuw kunnen worden verkocht. Hoewel de producten nog steeds werken en volledig functioneel zijn, kan het zijn dat er lichte cosmetische beschadigingen zijn of dat de verpakking is beschadigd. Het kan een goede optie zijn als u op zoek bent naar een product met een lager budget en niet geeft om een ​​beschadigde verpakking.

wat is bespaar met open doos Amazon?

"Bespaar met Open Doos" is een programma van Amazon waarbij klanten producten kunnen kopen die zijn geretourneerd door andere klanten, en die vervolgens zijn geïnspecteerd, getest en gecertificeerd als "als nieuw" door Amazon. Deze producten worden vaak met korting aangeboden, omdat ze niet langer als nieuw kunnen worden verkocht, hoewel ze volledig functioneel en in goede staat verkeren.

De "Bespaar met Open Doos"-producten van Amazon zijn te vinden op de "Bespaar met Open Doos"-pagina op Amazon.nl. Klanten kunnen producten zoeken op categorie, merk, prijs en andere criteria, en vervolgens besparen op hun aankoop in vergelijking met de nieuwprijs van het product.

Het programma biedt klanten een kans om te besparen op producten die anders mogelijk buiten hun budget zouden vallen, terwijl ze nog steeds kunnen genieten van de kwaliteit en de garantie die Amazon biedt. Klanten kunnen er zeker van zijn dat ze een product kopen dat is getest en gecertificeerd door Amazon, en kunnen het retourneren als ze niet tevreden zijn.

Beste Amazon Warehouse NL aanbiedingen van Juli 2024