Alpine Plus Matras
Bijgewerkt: Juni 2023

Alpine Plus Matras

Alpine Plus Matras

Het Alpine Plus matras is een matras uit de Alpine Plus serie. Je hebt van deze serie ook boxsprings en op zichzelf staande bedbodems. Er zijn twee varianten van het Alpine Plus matras. Ze hebben allemaal een TÜV certificaat en voldoen daarmee aan eisen als het gaat om duurzaamheid en emissie. Met de Ventifort technologie heeft het Alpine Plus matras een aantal unieke eigenschappen. Vocht wordt bijvoorbeeld gereguleerd en het matras ademt. Natuurlijk is comfort ook onderdeel van de eigenschappen van het matras. De open celstructuur en het luchtdoorlatende veersysteem zorgen voor een fris matras. 

 

Ventifort technologie en voordelen

Ventifort technologie in het Alpine Plus matras zorgen voor de ideale combinatie van drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Daarom kies je dus voor een Alpine Plus matras. Maar er zijn meer voordelen om voor dit matras te kiezen. Het matras is bijvoorbeeld anti-allergenen, zodat iedereen er fijn op kan slapen. Met handgrepen kun je het matras gemakkelijk verplaatsen. Je kunt het matras voor 100 dagen uitproberen en ontvangt ook 10 jaar productgarantie. Bovendien worden alle producten van Alpine Plus gratis bezorgd en gemonteerd als dat nodig is. 

 

Medium matras Lausanne

Het Alpine Plus matras kun je kopen in de varianten soepel en medium. Het medium matras van Alpine Plus heet Lausanne. Dit is een koudschuim matras. De mogelijke breedte voor het matras is 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 of 180 centimeter. De lengtes voor al deze maten zijn in ieder geval 200, 210 en 220 centimeter. Voor matrassen van 80, 90, 120 of 140 centimeter breed is er ook een optie voor een lengte van 190 centimeter. Het matras is er in de verschillende formaten voor een gewichtsklasse tot 110 of tot 130 kilo. 

 

Soepel matras Sankt Moritz

Het Alpine Plus matras in de variant soepel heet Sankt Moritz. Dit matras is er enkel in de gewichtsklasse tot 130 kilo. Ook hier gaat het weer om een koudschuim matras. De afmetingen voor dit Alpine Plus matras zijn hetzelfde. Het vorige model ligt qua prijs ietsjes lager dan deze variant. Op het geheel van de prijs is dit bedrag redelijk verwaarloosbaar, dus laat dat zeker niet je doorslaggevende factor zijn bij het kiezen van een Alpine Plus matras. 

 

Waar te koop

Je koopt je Alpine Plus matras natuurlijk bij een bedden speciaalzaak. Daar kun je ook op professionele wijze geadviseerd worden over wat voor jou de beste keuze precies is. Als je de gok zelf wil wagen of je overtuigd bent dat je weet wat voor matras je nodig hebt, kun je je Alpine Plus matras ook gerust online bestellen. Dit kan bijvoorbeeld bij Wehkamp of Bol.com. 

Beste Alpine Plus Matras aanbiedingen van Juni 2023