Alpine Plus Matras

Op zoek naar het perfecte Alpine Plus matras? We hebben de top 5 beoordeeld op comfort, levensduur en prijs. Vind het matras dat jouw slaap naar een hoger niveau tilt!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Alpine Plus Matras Lausanne
Alpine Plus Matras Lausanne
Voordelen
Ligt comfortabel door de 7 zones. Ideaal als je het snel warm hebt. Geschikt voor alle slaaphoudingen. Blijft veerkrachtig, geen kuilvorming.
Nadelen
Geschikt tot 130 kilo.
Alpine Plus Matras Sankt Moritz
Alpine Plus Matras Sankt Moritz
Voordelen
Soepele en uitstekende ondersteuning. Perfecte warmteregulering. Goed voor iedere slaaphouding. 10 jaar garantie op het matras. Druk verlagend.
Nadelen
Deze Alpine Plus matras is iets duurder dan de gemiddelde matras.
Tip: Beste keuze
Gelfoam Deluxe Topper
Gelfoam Deluxe Topper
Bekijk Prijs »

Swiss Sense

Voordelen
Super goede ventilatie. Mega soepel en veerkrachtig. De topper is ongeveer 12 centimeter dik. De tijk is uit te wassen. De topper is ook te verkrijgen voor een elektrisch verstelbaar bed.
Nadelen
Maximale belasting is 85 kilo.
Boxspring Colorado
Boxspring Colorado
Voordelen
Geheel tijdloos ontwerp. Deze boxspring wordt compleet geleverd. Aanbevolen voor mensen met een allergie. Gemakkelijk af te zuigen met de stofzuiger. Twee jaar garantie.
Nadelen
Montage is niet inbegrepen.
Bedframe Dream star
Bedframe Dream star
Bekijk Prijs »

Swiss Sense

Voordelen
Laag hoofdbord van 110 centimeter. De lighoogte is ongeveer 48 centimeter. Heel veel opties naar eigen idee in te vullen. Luxe uitstraling met het ligcomfort van een ledikant.
Nadelen
Wanneer je van een hoog voetbord hout is deze aan de lage kant.

Beste Alpine Plus MatrasKoopgids: Welke Alpine Plus Matras is de beste koop van mei 2024?

Het Alpine Plus matras is een matras uit de Alpine Plus serie. Je hebt van deze serie ook boxsprings en op zichzelf staande bedbodems. Er zijn twee varianten van het Alpine Plus matras. Ze hebben allemaal een TÜV certificaat en voldoen daarmee aan eisen als het gaat om duurzaamheid en emissie. Met de Ventifort technologie heeft het Alpine Plus matras een aantal unieke eigenschappen. Vocht wordt bijvoorbeeld gereguleerd en het matras ademt. Natuurlijk is comfort ook onderdeel van de eigenschappen van het matras. De open celstructuur en het luchtdoorlatende veersysteem zorgen voor een fris matras.

Ventifort technologie en voordelen

Ventifort technologie in het Alpine Plus matras zorgen voor de ideale combinatie van drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Daarom kies je dus voor een Alpine Plus matras. Maar er zijn meer voordelen om voor dit matras te kiezen. Het matras is bijvoorbeeld anti-allergenen, zodat iedereen er fijn op kan slapen. Met handgrepen kun je het matras gemakkelijk verplaatsen. Je kunt het matras voor 100 dagen uitproberen en ontvangt ook 10 jaar productgarantie. Bovendien worden alle producten van Alpine Plus gratis bezorgd en gemonteerd als dat nodig is.

Medium matras Lausanne

Het Alpine Plus matras kun je kopen in de varianten soepel en medium. Het medium matras van Alpine Plus heet Lausanne. Dit is een koudschuim matras. De mogelijke breedte voor het matras is 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 of 180 centimeter. De lengtes voor al deze maten zijn in ieder geval 200, 210 en 220 centimeter. Voor matrassen van 80, 90, 120 of 140 centimeter breed is er ook een optie voor een lengte van 190 centimeter. Het matras is er in de verschillende formaten voor een gewichtsklasse tot 110 of tot 130 kilo.

Soepel matras Sankt Moritz

Het Alpine Plus matras in de variant soepel heet Sankt Moritz. Dit matras is er enkel in de gewichtsklasse tot 130 kilo. Ook hier gaat het weer om een koudschuim matras. De afmetingen voor dit Alpine Plus matras zijn hetzelfde. Het vorige model ligt qua prijs ietsjes lager dan deze variant. Op het geheel van de prijs is dit bedrag redelijk verwaarloosbaar, dus laat dat zeker niet je doorslaggevende factor zijn bij het kiezen van een Alpine Plus matras.

Waar te koop

Je koopt je Alpine Plus matras natuurlijk bij een bedden speciaalzaak. Daar kun je ook op professionele wijze geadviseerd worden over wat voor jou de beste keuze precies is. Als je de gok zelf wil wagen of je overtuigd bent dat je weet wat voor matras je nodig hebt, kun je je Alpine Plus matras ook gerust online bestellen. Dit kan bijvoorbeeld bij Wehkamp of Bol.com.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Alpine Plus Matras

Wat zijn de voordelen van een geheugenschuim matras?

Geheugenschuim matrassen vormen zich naar het lichaam, bieden drukpuntverlichting en kunnen helpen bij het verminderen van pijn in gewrichten en spieren. Ze zijn ook goed in het isoleren van beweging, wat handig kan zijn voor koppels.

Hoe vaak moet ik mijn matras draaien of keren?

Het wordt over het algemeen aanbevolen om een nieuw matras elke drie maanden te draaien en/of te keren om gelijkmatige slijtage te bevorderen. Raadpleeg echter altijd de instructies van de fabrikant.

Kan ik een matrasbeschermer gebruiken?

Ja, een matrasbeschermer kan helpen om uw matras schoon te houden en te beschermen tegen vlekken, morsen en allergenen. Het kan de levensduur van uw matras verlengen.

Hoe lang gaat een matras gemiddeld mee?

De levensduur van een matras varieert, maar de meeste matrassen gaan ongeveer 7-10 jaar mee. Het is een goed idee om uw matras regelmatig te controleren op tekenen van slijtage.

Kan ik een oud matras recyclen?

Afhankelijk van waar u woont, kunnen er recyclingprogramma’s zijn voor oude matrassen. Veel fabrikanten en detailhandelaren bieden ook terugname- en recyclingdiensten aan.

Top 5 Beste kopen
Logo