Ajax Alarmsysteem

Op zoek naar het beste Ajax alarmsysteem? Vergelijk snel de top 5 modellen en maak een weloverwogen keuze voor optimale beveiliging van jouw woning of bedrijf.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Ajax Alarmsysteem Draadloze Kit 1 ( Wit of zwart )
Ajax Alarmsysteem Draadloze Kit 1 ( Wit of zwart )
Voordelen
Met het alarmsysteem ben jij voorzien van de juiste veiligheid. Je kunt het alarmsysteem eenvoudig installeren. Het bedienen van het alarmsysteem is voor iedereen mogelijk. Je kunt het alarmsysteem uitbreiden met meerdere componenten.
Nadelen
Losse componenten moet je zelf bij kopen.
Ajax Alarmsysteem Draadloze Kit 2 ( Wit of zwart )
Ajax Alarmsysteem Draadloze Kit 2 ( Wit of zwart )
Voordelen
Je krijgt alle bevestigingsmaterialen bij de set meegeleverd. Je kunt zelf bepalen welke kleur het beste bij jouw interieur past. Het alarmsysteem heeft een mooi design. Doet precies waar het voor bedoeld is. Het alarmsysteem biedt je optimale veiligheid.
Nadelen
De set is qua aanschafprijs misschien wat aan de hoge kant.
Tip: Beste keuze
AJAX Draadloos Alarmsysteem Luxe Set ( Wit )
AJAX Draadloos Alarmsysteem Luxe Set ( Wit )
Bekijk Prijs »

Jaggs Alarm

Voordelen
Je kunt het alarmsysteem gemakkelijk installeren. Als de stroom uitvalt wordt het alarmsysteem direct geactiveerd. Het alarmsysteem kan wel 10 uur werken op de hub via de ingebouwde batterij. Beschikt over meerdere sensoren voor de deuren en de ramen. De set is erg luxe en heeft een prachtig design.
Nadelen
Er kunnen maximaal 50 gebruikers verbinding maken via het directe paneel.
AJAX DoorProtect - Magneetcontact en mini magneet (zwart)
AJAX DoorProtect - Magneetcontact en mini magneet (zwart)
Voordelen
Werkt wel zeven jaar zonder de batterijen te moeten vervangen. Je kunt het plaatsen op alle soorten deuren. Het magneetcontact is gemakkelijk handmatig via een mobiel netwerk te verbinden. Je kunt meldingen ontvangen via sms, e-mail en de App.
Nadelen
Kan niet zelfstandig verbinden met het internet.
Ajax Alarmsysteem Starterset hubkit Wit
Ajax Alarmsysteem Starterset hubkit Wit
Voordelen
Je kunt met deze set je huis of pand gemakkelijk en snel beveiligen. De starterskit is het begin van een goed beveiligingssysteem. Het is gemakkelijk te bedienen. De set is stijlvol en de installatie is vrij eenvoudig.
Nadelen
De set heeft geen simkaartslot.

Beste Ajax AlarmsysteemKoopgids: Welk Ajax Alarmsysteem is de beste koop van april 2024?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis te bewaken met een alarmsysteem. Dit kan bijvoorbeeld een camera zijn, een bewegingssensor of een glasbreukmelder. Met een alarmsysteem zorg je voor een veiliger gevoel als je van huis bent. Je zorgt er namelijk voor dat ongewenste bezoekers en mogelijke inbrekers vastgelegd worden op beeld of geen kans krijgen om in te breken zonder dat er een alarm af gaat. Hierdoor kan de politie direct ingeschakeld worden om naar de inbraak te kijken. Een bekende aanbieder van slimme alarmsystemen is Ajax Alarmsysteem. Bij Ajax Alarmsysteem kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gemotoriseerde camera waarmee je iedere ongewenste bezoeker vast kunt leggen. Via een melding weet je precies wanneer er iemand rondom je huis loopt. Hierdoor kun je zelf gelijk actie ondernemen en heb je ook direct bewijsmateriaal tot je beschikking. Benieuwd geworden hoe jij je huis met een Ajax Alarmsysteem kunt beveiligen? Wij geven je enkele tips!

Beveiligen met een motion cam

Een motion cam is vaak sneller dan een video. Dankzij een motion cam word je direct op de hoogte gebracht bij een actuele situatie in of rondom huis, nog voordat de inbrekers weten dat ze zijn betrapt. Een motion cam gaat aan zodra er beweging gedetecteerd wordt. Loopt er iemand voor de motion cam langs? Dan wordt deze persoon gelijk vastgelegd op beeld en is diegene op heterdaad betrapt. Je kunt een motion cam van Ajax Alarmsysteem koppelen aan je telefoon, waardoor je gelijk op de hoogte bent van de situatie. Hierdoor kun je gelijk actie ondernemen en ervoor zorgen dat de dader zo snel mogelijk gepakt wordt.

Beveiligen met een glasbreukmelder

Een glasbreukmelder laat jou, zoals de naam al doet vermoeden, weten wanneer er een raam ingeslagen wordt. Met een glasbreukmelder wordt een glasbreuk op aanzienlijke afstand waargenomen. Een analyse van gebroken glas zorgt ervoor dat de kans op valse alarmen aanzienlijk verminderd worden. Erg handig dus om te combineren met een ander Ajax alarmsysteem.

Beveiligen met sirenes en flitsers

Een sirene of flitser waarschuwt jou met een hoorbaar alarm of een zichtbare flits wanneer er een detector wordt geactiveerd. Je kunt een sirene of flitser van Ajax Alarmsysteem vaak verbinden met een mobiele app, waardoor jij al je wensen precies kunt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld een aanpasbaar geluidsniveau kiezen of de snelheid van de flitser. Verder kun je kiezen voor een binnen of buiten sirene of flitser. Hierdoor kun je zowel binnen als buiten jouw huis zorgen voor de meest optimale beveiliging.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Ajax Alarmsysteem

Wat zijn de voordelen van een Ajax alarmsysteem?

Een Ajax alarmsysteem biedt verschillende voordelen, zoals draadloze installatie, betrouwbare communicatie via het internet, geavanceerde detectiemogelijkheden, eenvoudig beheer via een app en de mogelijkheid om het systeem uit te breiden met andere beveiligingsapparatuur.

Wat is het bereik van een Ajax alarmsysteem?

Een Ajax alarmsysteem heeft een draadloos bereik van maximaal 2.000 meter in open ruimtes, wat zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen alle componenten van het systeem.

Is het Ajax alarmsysteem geschikt voor woningen en bedrijven?

Ja, het Ajax alarmsysteem is geschikt voor zowel woningen als bedrijven. Het systeem kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en grootte van de locatie.

Kan ik het Ajax alarmsysteem zelf installeren?

Ja, het Ajax alarmsysteem is ontworpen voor eenvoudige installatie en kan door de gebruiker zelf worden geïnstalleerd. De componenten worden draadloos verbonden en er is geen bekabeling nodig.

Hoe kan ik het Ajax alarmsysteem bedienen en bewaken?

Het Ajax alarmsysteem kan worden bediend en bewaakt via een speciale app op een smartphone of tablet. Met deze app kunt u het systeem in- en uitschakelen, meldingen ontvangen bij alarmen en de status van het systeem controleren.

Top 5 Beste kopen
Logo