Ajax Alarmsysteem
Bijgewerkt: Juli 2024

Ajax Alarmsysteem

Ajax Alarmsysteem

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis te bewaken met een alarmsysteem. Dit kan bijvoorbeeld een camera zijn, een bewegingssensor of een glasbreukmelder. Met een alarmsysteem zorg je voor een veiliger gevoel als je van huis bent. Je zorgt er namelijk voor dat ongewenste bezoekers en mogelijke inbrekers vastgelegd worden op beeld of geen kans krijgen om in te breken zonder dat er een alarm af gaat. Hierdoor kan de politie direct ingeschakeld worden om naar de inbraak te kijken. Een bekende aanbieder van slimme alarmsystemen is Ajax Alarmsysteem. Bij Ajax Alarmsysteem kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gemotoriseerde camera waarmee je iedere ongewenste bezoeker vast kunt leggen. Via een melding weet je precies wanneer er iemand rondom je huis loopt. Hierdoor kun je zelf gelijk actie ondernemen en heb je ook direct bewijsmateriaal tot je beschikking. Benieuwd geworden hoe jij je huis met een Ajax Alarmsysteem kunt beveiligen? Wij geven je enkele tips!

 

Beveiligen met een motion cam

Een motion cam is vaak sneller dan een video. Dankzij een motion cam word je direct op de hoogte gebracht bij een actuele situatie in of rondom huis, nog voordat de inbrekers weten dat ze zijn betrapt. Een motion cam gaat aan zodra er beweging gedetecteerd wordt. Loopt er iemand voor de motion cam langs? Dan wordt deze persoon gelijk vastgelegd op beeld en is diegene op heterdaad betrapt. Je kunt een motion cam van Ajax Alarmsysteem koppelen aan je telefoon, waardoor je gelijk op de hoogte bent van de situatie. Hierdoor kun je gelijk actie ondernemen en ervoor zorgen dat de dader zo snel mogelijk gepakt wordt.

 

Beveiligen met een glasbreukmelder

Een glasbreukmelder laat jou, zoals de naam al doet vermoeden, weten wanneer er een raam ingeslagen wordt. Met een glasbreukmelder wordt een glasbreuk op aanzienlijke afstand waargenomen. Een analyse van gebroken glas zorgt ervoor dat de kans op valse alarmen aanzienlijk verminderd worden. Erg handig dus om te combineren met een ander Ajax alarmsysteem.

 

Beveiligen met sirenes en flitsers

Een sirene of flitser waarschuwt jou met een hoorbaar alarm of een zichtbare flits wanneer er een detector wordt geactiveerd. Je kunt een sirene of flitser van Ajax Alarmsysteem vaak verbinden met een mobiele app, waardoor jij al je wensen precies kunt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld een aanpasbaar geluidsniveau kiezen of de snelheid van de flitser. Verder kun je kiezen voor een binnen of buiten sirene of flitser. Hierdoor kun je zowel binnen als buiten jouw huis zorgen voor de meest optimale beveiliging.

Beste Ajax Alarmsysteem aanbiedingen van Juli 2024