Aeromoov Reisbed
Bijgewerkt: Februari 2023

Aeromoov Reisbed

Aeromoov Reisbed

Heb je in de nabije toekomst een reis geboekt samen met kleine kinderen? Wil je je kind ongehinderd kunnen laten spelen zonder je voortdurend af te vragen of het beschikbare wiegje wel geschikt en veilig voor hem of haar is? Dat is een Aeromoov reisbed misschien wel iets voor jou. Het Aeromoov snelreisbedje vereist geen montage en is in een handomdraai opgevouwen. Het reisbed is erg licht en klein en je kunt het overal mee naartoe nemen. Bovendien voldoet het reisbedje aan de strengste veiligheidscriteria.

 

Wie is Aeromoov?

Aeromoov creëert innovatieve oplossingen voor ouders die een actieve levensstijl hebben en graag tijd buiten doorbrengen met hun kinderen. Het bedrijf Aerosleep komt uit België is eigenaar van zowel Aeromoov als Aerosleep. Aeromoov biedt nu de Instant reiswieg aan als aanvulling op zijn assortiment inleggers voor autostoelen en kinderwagens, die beide helpen de hoeveelheid transpiratie te verminderen die baby’s onderweg kunnen ervaren. 

 

Waarom kiezen voor een Aeromoov reisbed

Het Aeromoov reisbedje heeft een zeer eenvoudig en snel montageproces. Het Aeromoov reisbedje voor baby's is ongelooflijk draagbaar en licht. Uiteraard voldoet het Aeromoov reisbedje aan de strengste veiligheidsvoorschriften in de industrie. Het Aeromoov reisbedje wordt geleverd met een matras en een opbergtas. Het Aeromoov reisbed is vierkant van ontwerp en verschilt aanzienlijk van andere reisbedden doordat het meer lijkt op een vouwbed. Het bedrijf belooft op zijn website dat het in twee seconden uitklapt. Je hoeft niet te rommelen of te klungelen, want je hoeft alleen maar een klittenbandbevestiging los te maken en het ledikant ontvouwt zich vanzelf.

 

Een Aeromoov reisbed is ideaal voor onderweg

Het hele bed is verpakt in een grotere, platte zwarte zak van 72 bij 71 bij 12 centimeter. Het reisbed kan niet verder worden opgevouwen omdat hij te groot is om mee te reizen in een vliegtuig. Je hebt ook de mogelijkheid om verschillende accessoires te kopen die bij je Aeromoov bed passen. Deze accessoires zitten niet standaard in het pakket. De accessoires zijn wel redelijk geprijsd en je hebt ze waarschijnlijk ook niet allemaal nodig. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om je eigen laken of hoeslaken te gebruiken of een bestelling te plaatsen voor een op maat gemaakt hoeslaken, of beide.

Je kunt ook nog kiezen voor een muskietennet dat de wieg volledig kan afsluiten. De Aeromoov biedt een extra keuze om het bedje af te sluiten, in tegenstelling tot verschillende concurrerende reisbedjes die standaard volledig afgesloten zijn en zijn voorzien van een muskietennet.

Voordelen Aeromoov reisbed

De Aeromoov reisbed is een handig reisbedje dat gebruikt kan worden voor baby's en peuters. Het is gemaakt van licht materiaal, wat het gemakkelijk maakt om mee te nemen op reis. Hieronder heb ik enkele voordelen van het Aeromoov reisbed opgesomd:

 1. Compact en licht: Dit reisbed is gemakkelijk op te vouwen en weegt slechts 4,5 kg, wat het gemakkelijk maakt om mee te nemen op reis.
 2. Comfortabel: Het Aeromoov reisbed heeft een comfortabel matrasje en een zacht kussen om ervoor te zorgen dat je kind comfortabel kan slapen.
 3. Veilig: Het reisbed heeft een stevig frame en veiligheidsriemen om ervoor te zorgen dat je kind veilig is tijdens het slapen.
 4. Gemakkelijk op te zetten: Het Aeromoov reisbed is gemakkelijk op te zetten en te gebruiken, zodat je snel een comfortabele slaapplaats kunt creëren voor je kind.
 5. Multifunctioneel: Het reisbed kan ook gebruikt worden als spelplaats voor je kind tijdens de dag, dus je kunt het ook gebruiken als een veilige speelplaats voor je kind tijdens reizen.
 6. Duurzaam: Het Aeromoov reisbed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan, zodat je er lange tijd plezier van kunt hebben.
 7. Verkrijgbaar in verschillende kleuren: Het Aeromoov reisbed is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je kind past.

Nadelen Aeromoov reisbed

Zoals bij elk product, zijn er ook enkele nadelen aan het Aeromoov reisbed. Hieronder heb ik enkele mogelijke nadelen opgesomd:

 1. Prijs: Het Aeromoov reisbed kan wat aan de prijzige kant zijn in vergelijking met sommige andere reisbedjes op de markt.
 2. Matras: Sommige ouders hebben gemeld dat het matras van het reisbed niet zo dik of comfortabel is als ze hadden gehoopt.
 3. Verzendkosten: Als je het Aeromoov reisbed online koopt, kunnen de verzendkosten aanzienlijk zijn, wat de totale kosten van het product kan verhogen.
 4. Gebruiksgemak: Sommige ouders hebben gemeld dat het reisbed soms moeilijk is om op te vouwen en weer op te zetten, vooral als je haast hebt.
 5. Geschikt voor kleinere kinderen: Het Aeromoov reisbed is ontworpen voor baby's en peuters tot ongeveer 3 jaar oud. Als je kind groter is, kan het te klein worden en kan je op zoek moeten gaan naar een andere slaapoplossing.
 6. Beperkte bescherming tegen insecten: Hoewel het Aeromoov reisbed een zijwand heeft die je kunt oprollen om luchtcirculatie te verbeteren, biedt het geen volledige bescherming tegen insecten. Als je op reis gaat naar een gebied met veel insecten, kan het zijn dat je een andere slaapoplossing nodig hebt.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat deze nadelen niet per se voor iedereen gelden en dat het Aeromoov reisbed voor sommige ouders en kinderen een geweldige slaapoplossing kan zijn. Het is altijd een goed idee om vooraf te onderzoeken of een product geschikt is voor jouw specifieke behoeften voordat je het koopt.

Beste Aeromoov Reisbed aanbiedingen van Februari 2023