Tula Draagzak

Op zoek naar de beste Tula draagzak? Vergelijk de top 5 modellen voor optimaal comfort en gemak. Kies de perfecte draagzak die aan al jouw behoeften voldoet.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Tula Free to Grow Linen Sand ergonomische draagzak
Tula Free to Grow Linen Sand ergonomische draagzak
Voordelen
Draagt comfortabel en is ergonomisch. Vrijwel ieder kindje kan direct na de geboorte in deze draagzak gedragen worden. Je kunt de draagzak zowel op de buik als op de rug dragen. Geeft de juiste ondersteuning aan je baby.
Nadelen
Geschikt voor kinderen tot 20 kilogram.
Tula Explore Draagzak Baby – Whisper
Tula Explore Draagzak Baby – Whisper
Voordelen
Heeft drie ergonomische draagposities. De draagzak is eenvoudig aan te passen. Beschikt over een gewatteerde heup en schouderriem. Het kapje is afneembaar. Het rugpand kan in hoogte versteld worden.
Nadelen
De handleiding is niet in de Nederlandse taal.
Tip: Beste keuze
Tula Lite draagzak
Tula Lite draagzak
Voordelen
Je kunt de draagzak heel compact opbergen. De draagzak kun je op de buik dragen, maar ook op de rug. Beschikt over een klein heuptasjes waar jij spullen in mee kunt nemen. De heupgordel, schouderbanden en de beensteun zijn voorzien van zacht materiaal.
Nadelen
Aan te bevelen vanaf 5,4 kilogram.
Tula Half Buckle Draagzak Sleepy Dust
Tula Half Buckle Draagzak Sleepy Dust
Voordelen
Het rugpand is in drie verschillende breedtes en twee hoogtes te verstellen. De zachte schouderriem is aan te passen. Bij de benen is de draagzak extra zacht. Gemaakt van een ademende stof, zodat het lekker draagt voor jullie beide.
Nadelen
Vrij prijzig in aanschaf.
Tula Toddler Baby Draagzak
Tula Toddler Baby Draagzak
Voordelen
Geschikt voor kinderen van 11 tot 17 kilo. Het gewicht wordt evenredig over het bovenlichaam verdeeld. De draagzak biedt optimaal draagcomfort. De draagzak is er gemakkelijk in gebruik. De schouderband en de borstriem zijn precies op maat af te stellen.
Nadelen
De handleiding is enkel in het Engels.

Beste Tula DraagzakKoopgids: Welke Tula Draagzak is de beste koop van mei 2024?

Ben jij al bekend met een Tula draagzak voor baby’s en kleuters? Iedere Tula draagzak is voorzien van een ergonomisch design en een mooi uiterlijk. Met een Tula draagzak kun jij jouw baby of peuter heel makkelijk met je meenemen, terwijl je je handen gewoon vrij houdt om andere dingen mee te doen of om andere dingen mee vast te houden, zoals bijvoorbeeld een tas. Inmiddels zijn er veel verschillende modellen waar je uit kunt kiezen en ook veel verschillende soorten en maten. Maar wat is nu precies het verschil tussen al deze modellen en soorten en maten? Dat lees je hieronder.

Verkrijgbaar in alle soorten en maten

Er zijn veel verschillende overeenkomsten en verschillen tussen een Tula draagzak. Zo is iedere Tula draagzak bijvoorbeeld fijn om te gebruiken dankzij het ergonomische design. In de collectie van Tula zijn veel verschillende modellen te villen. Deze modellen hebben ieder hun eigen design, kleur, print en natuurlijk een eigen naam. Je kunt dus aan de naam van de draagzak al zien om welk model het gaat. Naast de normale naam heeft een Tula draagzak ook een design naam die aangeeft welk printje de draagzak heeft. Als je kiest voor een Tula draagzak heb je bijvoorbeeld de keuze uit het model Tula Explore, Tula Free to Grow, Tula Toddler en meer.

Het verschil tussen alle modellen

We beginnen met de reguliere Tula draagzak. Dit model is niet verstelbaar en is, zoals de naam al doet vermoeden, de meest simpele draagzak van alle modellen. Met de reguliere Tula kun jij jouw kindje vanaf de geboorte dragen, in combinatie met een Tula infant insert, en anders vanaf kledingmaat 68 tot en met 86. Bij een reguliere Tula draagzak heb je ook een peutermaat welke hetzelfde is als de reguliere standaard draagzak, alleen dan een slag groter waardoor de draagzak geschikt is vanaf kledingmaat 86. Dit model wordt ook wel de Tula Toddler genoemd.

Ben je op zoek naar een verstelbaar model? Dan is de Tula Free to Grow het juiste model voor jou. Je hebt bij dit model geen infant insert nodig, het model is namelijk in 3 breedte standen verstelbaar, waardoor de draagzak met je kindje meegroeit. Hierdoor past het model vanaf kledingmaat 50/56 tot 86. Nog een verstelbaar model is de Tula Half Buckle. Deze draagzak is, in tegenstelling tot de andere Tula draagzakken, niet voorzien van gespen, maar moet geknoopt worden. Er zijn ook modellen die zijn voorzien van extra ventilatie, zoals de Tula Coast. Deze draagzak is voorzien van een mesh rugpand, waardoor er een betere ventilatie is. Een ander model is de Tula Explore. Dit model draagzak heeft de optie om het kindje met het gezicht naar voren met je mee te dragen. Het is aan te raden om dit niet voor langer dan 10 minuten te doen. Toch kan deze optie een mooie meerwaarde bieden, namelijk dat jouw kindje lekker voor zich uit kan kijken tijdens het lopen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Tula Draagzak

Wat is het maximale gewicht dat de Tula draagzak kan dragen?

De Tula draagzak kan een gewicht dragen tot 20 kg.

Is de Tula draagzak geschikt voor pasgeboren baby’s?

Ja, de Tula draagzak is geschikt voor pasgeboren baby’s vanaf 3,2 kg.

Kan ik de Tula draagzak gebruiken als buikdrager en als rugdrager?

Ja, de Tula draagzak kan zowel als buikdrager als rugdrager worden gebruikt, afhankelijk van de leeftijd en voorkeur van de baby.

Kan ik de Tula draagzak wassen?

Ja, de Tula draagzak kan in de wasmachine worden gewassen op een zachte cyclus.

Zijn er verschillende maten beschikbaar van de Tula draagzak?

Ja, de Tula draagzak is verkrijgbaar in verschillende maten, zoals de standaardmaat en de peutermaat, om tegemoet te komen aan de groei van de baby.

Top 5 Beste kopen
Logo