Tula Draagzak
Bijgewerkt: Maart 2023

Tula Draagzak

Tula Draagzak

Ben jij al bekend met een Tula draagzak voor baby’s en kleuters? Iedere Tula draagzak is voorzien van een ergonomisch design en een mooi uiterlijk. Met een Tula draagzak kun jij jouw baby of peuter heel makkelijk met je meenemen, terwijl je je handen gewoon vrij houdt om andere dingen mee te doen of om andere dingen mee vast te houden, zoals bijvoorbeeld een tas. Inmiddels zijn er veel verschillende modellen waar je uit kunt kiezen en ook veel verschillende soorten en maten. Maar wat is nu precies het verschil tussen al deze modellen en soorten en maten? Dat lees je hieronder.

 

Verkrijgbaar in alle soorten en maten

Er zijn veel verschillende overeenkomsten en verschillen tussen een Tula draagzak. Zo is iedere Tula draagzak bijvoorbeeld fijn om te gebruiken dankzij het ergonomische design. In de collectie van Tula zijn veel verschillende modellen te villen. Deze modellen hebben ieder hun eigen design, kleur, print en natuurlijk een eigen naam. Je kunt dus aan de naam van de draagzak al zien om welk model het gaat. Naast de normale naam heeft een Tula draagzak ook een design naam die aangeeft welk printje de draagzak heeft. Als je kiest voor een Tula draagzak heb je bijvoorbeeld de keuze uit het model Tula Explore, Tula Free to Grow, Tula Toddler en meer.

 

Het verschil tussen alle modellen

We beginnen met de reguliere Tula draagzak. Dit model is niet verstelbaar en is, zoals de naam al doet vermoeden, de meest simpele draagzak van alle modellen. Met de reguliere Tula kun jij jouw kindje vanaf de geboorte dragen, in combinatie met een Tula infant insert, en anders vanaf kledingmaat 68 tot en met 86. Bij een reguliere Tula draagzak heb je ook een peutermaat welke hetzelfde is als de reguliere standaard draagzak, alleen dan een slag groter waardoor de draagzak geschikt is vanaf kledingmaat 86. Dit model wordt ook wel de Tula Toddler genoemd.

 

Ben je op zoek naar een verstelbaar model? Dan is de Tula Free to Grow het juiste model voor jou. Je hebt bij dit model geen infant insert nodig, het model is namelijk in 3 breedte standen verstelbaar, waardoor de draagzak met je kindje meegroeit. Hierdoor past het model vanaf kledingmaat 50/56 tot 86. Nog een verstelbaar model is de Tula Half Buckle. Deze draagzak is, in tegenstelling tot de andere Tula draagzakken, niet voorzien van gespen, maar moet geknoopt worden. Er zijn ook modellen die zijn voorzien van extra ventilatie, zoals de Tula Coast. Deze draagzak is voorzien van een mesh rugpand, waardoor er een betere ventilatie is. Een ander model is de Tula Explore. Dit model draagzak heeft de optie om het kindje met het gezicht naar voren met je mee te dragen. Het is aan te raden om dit niet voor langer dan 10 minuten te doen. Toch kan deze optie een mooie meerwaarde bieden, namelijk dat jouw kindje lekker voor zich uit kan kijken tijdens het lopen.

Beste Tula Draagzak aanbiedingen van Maart 2023