Thule Fietsendrager

Op zoek naar een betrouwbare fietsendrager? Ontdek de top 5 Thule fietsendragers voor kwaliteit en gebruiksgemak.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Thule EasyFold 932
Thule EasyFold 932
Voordelen
Kantelbare fietsendrager. Maximaal 2 fietsen tegelijk. Ook grotere fietsen passen er op. Stevige bevestiging via trekhaak. Gespen zorgen dat fietsen stevig vast staan. Makkelijk installeren binnen paar minuten. Makkelijk op te bergen, neemt weinig ruimte in beslag.
Nadelen
De opbergtas van deze Thule fietsendrager wordt niet standaard meegeleverd.
Thule EasyFold XT 933
Thule EasyFold XT 933
Voordelen
Ook geschikt voor elektrische fietsen. Compact model, volledig opvouwbaar. Laadvermogen van 60kg. Kan op slot gezet worden. Zeer eenvoudige montage. 5 jaar garantie. Ook voor mountainbike of racefietsen. Afneembare fietsarmen.
Nadelen
Op deze Thule fietsendrager passen maximaal 2 fietsen.
Tip: Beste keuze
Thule VeloCompact 925
Thule VeloCompact 925
Voordelen
Compacte en lichte fietsendrager. Wielbasis aanpasbaar, ook fietsen met brede banden. Montage kinderlijk eenvoudig. Wielen worden vastgezet met snelspanners. Kantelbaar, dus toegang tot kofferbak. Kant en klaar geleverd, alleen erop klikken.
Nadelen
Heeft jouw fiets geen standaard frame, dan is er een aparte adapter nodig.
Thule VeloCompact 927
Thule VeloCompact 927
Voordelen
Geschikt voor 3 fietsen tegelijk en mogelijk tot uitbreiden naar 4 fietsen. Kantelbaar door voetpedaal. Zeer veilig en betrouwbaar. Fietsen vergrendelen. 13 polige elektriciteitsaansluiting inclusief mistachterlicht en achteruitrijverlichting. Ook geschikt voor e-bikes.
Nadelen
De prijs van deze Thule fietsendrager ligt hoger dan die van een gemiddelde fietsendrager.
Thule Xpress 970
Thule Xpress 970
Voordelen
Zeer laag geprijsde fietsendrager. Geschikt voor 2 fietsen. Met een klik bevestigen op trekhaak. Uit te breiden met adapter voor dames fietsen. Inclusief riem en reflectoren. Zeer compact en makkelijk op te bergen. Diverse accessoires beschikbaar voor uitbreiding.
Nadelen
Wil jij damesfietsen vervoeren met deze Thule fietsendrager dan heb je een speciale adapter nodig.

Beste Thule FietsendragerKoopgids: Welke Thule Fietsendrager is de beste koop van mei 2024?

Als je veel op reis gaat en je houdt van fietsen dan is dat perfect te combineren met een Thule fietsendrager. De fietsendrager installeer je eenvoudig op je auto, zodat je fietsen makkelijk mee kan nemen op reis. Zo kan je overal waar je wilt op je eigen vertrouwde fietsen op ontdekkingstocht door nieuwe gebieden. Thule, opgericht in 1942 in Zweden, maakt producten om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen. Thule helpt alles wat je dierbaar is makkelijk, veilig en in stijl te vervoeren, waaronder fietsen met de Thule fietsendrager. Het merk begrijpt de meerwaarde van een actief leven en maakt producten die daarbij passen. Bekijk direct de top 5 best verkochte Thule fietsendragers van dit moment als je geen uitgebreide vergelijking wilt maken.

Voor- en nadelen van Thule fietsendragers

Het grote voordeel van een Thule fietsendrager is dat je jouw fietsen overal makkelijk en veilig mee naartoe kan nemen. Door ze op het autodak, de trekhaak of de achterklep te plaatsen, neemt het ook geen ruimte in beslag die je anders goed kan gebruiken. Het nadeel is dat je ze niet kan gebruiken als je al een koffer op het dak hebt en je trekhaak gebruikt om bijvoorbeeld een caravan of vouwwagen mee te nemen. In dat geval kan je een fietsendrager op de achterklep plaatsen, maar wordt je zicht wel belemmerd. Een ander nadeel is dat goede en kwalitatieve fietsendragers van Thule niet goedkoop zijn.

Aanschaf van een Thule fietsendrager

Bij Thule kan je kiezen voor fietsendragers op het dak, de trekhaak of de achterklep, dus is het goed om te kijken wat het beste bij jouw manier van reizen past. Kijk ook voor hoeveel fietsen de fietsendrager is. Voor de fietsendragers op het dak heb je een fietsendrager met het fietsbevestigingspunt op de vork, het frame of het wiel. Ook heb je fietsendragers die geschikt zijn voor carbonframe. Bij fietsendragers voor de trekhaak heb je een fietsmontage met platform of waar je de fietsen aan ophangt. Ook heb je een aantal die geschikt zijn voor e-bikes en waarmee je nog steeds toegang hebt tot de achterbak. Ten slotte heb je fietsendragers voor de achterklep.

Bekende modellen Thule fietsendrager in 2024

Een van de aangeprezen modellen Thule fietsendragers is de Thule Easyfold. Dit is een fietsendrager die je op de trekhaak installeert. Hij kan twee fietsen vervoeren, ook elektrische fietsen. Hij heeft een laadvermogen van 60 kilogram. De fietsen worden vastgezet met afneembare frameadapters met koppelbegrenzer. Hij is kantelbaar, eenvoudig te bevestigen en heeft verstelbare pompgespen om de banden vast te zetten.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Thule Fietsendrager

Waarom kiezen voor een Thule fietsendrager?

Thule staat bekend om zijn robuuste bouw, veiligheid en eenvoudige montage.

Hoeveel fietsen kan ik vervoeren met een Thule drager?

Afhankelijk van het model kunnen er 1 tot 4 fietsen worden vervoerd.

Is de Thule fietsendrager geschikt voor e-bikes?

Ja, er zijn specifieke modellen ontworpen voor zwaardere e-bikes.

Kan ik een Thule fietsendrager op elk type auto monteren?

Thule heeft dragers voor verschillende autotypen, maar controleer de compatibiliteit voor aankoop.

Hoe zit het met diefstalbeveiliging?

Veel Thule modellen zijn uitgerust met sloten voor zowel de drager als de fietsen.

Top 5 Beste kopen
Logo