This Is Holland Tickets

Op zoek naar de beste This is Holland tickets? Vergelijk en ontdek de top 5 aanbiedingen voor een onvergetelijke ervaring in Amsterdam. Boek nu en bespaar!
This Is Holland Tickets
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
This is Holland tickets korting
This is Holland tickets korting
Bekijk Prijs »

Leukstetickets

Voordelen
Ontdek Nederlandse landschappen, cultuur en geschiedenis snel en comfortabel. Meeslepende, educatieve ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Centrale locatie, uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en veerboot.
Nadelen
Lengtebeperking (minimaal 100 cm) kan jonge kinderen uitsluiten.

Beste This Is Holland TicketsKoopgids: Welke This Is Holland Tickets zijn de beste koop van april 2024?

This is Holland is een unieke, vliegende 5D-attractie gelegen in Amsterdam, Nederland. Deze ervaring biedt bezoekers de kans om de schoonheid en diversiteit van Nederland vanuit een vogelperspectief te ontdekken. Bezoekers nemen plaats in speciale stoelen die bewegen en kantelen, gesynchroniseerd met de projectie op een enorm koepelvormig scherm, waardoor een gevoel van vliegen wordt gecreëerd.

De attractie combineert adembenemende luchtfoto’s van bekende Nederlandse bezienswaardigheden, zoals de grachten van Amsterdam, de Keukenhof, de molens van Kinderdijk en het IJsselmeer, met speciale effecten zoals wind, geur en mist. Dit alles samen zorgt voor een meeslepende en educatieve ervaring die bezoekers meer leert over de geschiedenis, cultuur en geografie van Nederland.

Let op: mijn kennis is bijgewerkt tot september 2024, dus controleer de website van This is Holland of andere bronnen voor de meest actuele informatie over de attractie.

Hoe lang duurt een bezoek aan THIS IS HOLLAND?

Een bezoek aan THIS IS HOLLAND duurt doorgaans ongeveer een uur, inclusief de vliegende 5D-ervaring en de voorafgaande introductiefilm. De vliegende 5D-ervaring zelf duurt ongeveer 9 minuten. Houd er rekening mee dat de totale duur van een bezoek kan variëren, afhankelijk van wachttijden en eventuele andere activiteiten ter plaatse. Raadpleeg de website van THIS IS HOLLAND of andere bronnen voor de meest actuele informatie over de duur van een bezoek en eventuele wijzigingen in het programma.

Hoe oud moet je zijn voor THIS IS HOLLAND?

Er is geen specifieke leeftijdsgrens voor het bezoeken van THIS IS HOLLAND, maar er is wel een lengtevereiste voor de vliegende 5D-ervaring. Bezoekers moeten minimaal 100 cm (ongeveer 3,3 voet) lang zijn om deel te mogen nemen aan de vliegende 5D-ervaring. Dit is voornamelijk vanwege veiligheidsredenen, aangezien de stoelen tijdens de show bewegen en kantelen. Kinderen die kleiner zijn dan de vereiste lengte kunnen helaas niet deelnemen aan de vliegende 5D-ervaring.

Controleer de website van THIS IS HOLLAND of andere bronnen voor de meest actuele informatie over leeftijds- en lengtebeperkingen en andere voorwaarden.

Wat te doen bij THIS IS HOLLAND?

Bij THIS IS HOLLAND kunnen bezoekers de volgende activiteiten ondernemen:

Introductiefilm: Voordat de vliegende 5D-ervaring begint, krijgen bezoekers een korte introductiefilm te zien. Deze film geeft een overzicht van de geschiedenis, cultuur en het landschap van Nederland en bereidt bezoekers voor op de vliegende 5D-ervaring.

Vliegende 5D-ervaring: Het hoogtepunt van THIS IS HOLLAND is de vliegende 5D-ervaring, waar bezoekers in speciale stoelen plaatsnemen die synchroon bewegen met de beelden op een groot koepelvormig scherm. Deze meeslepende ervaring neemt je mee op een vlucht over Nederland, met prachtige luchtfoto’s van iconische locaties en landschappen, gecombineerd met speciale effecten zoals wind, geur en mist.

Souvenirwinkel: Na de 5D-ervaring kunnen bezoekers een kijkje nemen in de souvenirwinkel, waar ze typisch Nederlandse souvenirs en geschenken kunnen kopen om hun bezoek te herinneren.

Fotomoment: Bezoekers kunnen ook een foto laten maken als aandenken aan hun ervaring bij THIS IS HOLLAND.

Hoewel de belangrijkste activiteit bij THIS IS HOLLAND de vliegende 5D-ervaring is, kunnen bezoekers nog steeds genieten van de introductiefilm en andere beschikbare faciliteiten. Raadpleeg de website van THIS IS HOLLAND of andere bronnen voor de meest actuele informatie over de attractie en eventuele extra activiteiten.

Kun je parkeren bij THIS IS HOLLAND?

Ja, je kunt parkeren bij THIS IS HOLLAND. Het is gelegen in Amsterdam, in de buurt van het Overhoeksplein, tegenover het Centraal Station van Amsterdam. Er zijn parkeergarages in de omgeving waar je je auto kunt parkeren. Een van de dichtstbijzijnde parkeergarages is de P1 Parking Amsterdam Centraal, gelegen aan de Prins Hendrikkade 20A, op ongeveer 15 minuten lopen van THIS IS HOLLAND. Daarnaast is er de parkeergarage A’DAM Toren, gelegen aan de Overhoeksplein 5, op korte loopafstand van THIS IS HOLLAND.

Houd er rekening mee dat parkeren in Amsterdam over het algemeen prijzig kan zijn. Openbaar vervoer en fietsen zijn populaire en duurzamere alternatieven om in de stad te reizen. Om bij THIS IS HOLLAND te komen, kun je ook de gratis veerdienst (veerboot) nemen vanaf Amsterdam Centraal Station naar de Buiksloterweg. Vanaf de veerhaven aan de overkant is het slechts een paar minuten lopen naar THIS IS HOLLAND.

Raadpleeg de website van THIS IS HOLLAND of andere bronnen voor de meest actuele informatie over parkeren en vervoer naar de attractie.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over This Is Holland Tickets

Wat is This is Holland?

This is Holland is een unieke 5D-attractie in Amsterdam die je meeneemt op een virtuele vlucht over Nederland en de bezienswaardigheden van het land laat zien.

Waar kan ik tickets kopen voor This is Holland?

Je kunt tickets kopen voor This is Holland op hun officiële website, via verschillende online ticketverkoopplatforms of bij de ingang van de attractie zelf.

Hoeveel kost een ticket voor This is Holland?

De prijs van een ticket voor This is Holland varieert, afhankelijk van de leeftijd en eventuele aanbiedingen. De standaardprijs voor volwassenen is bijvoorbeeld € 16,50, maar er zijn vaak kortingen beschikbaar voor kinderen, studenten en groepen.

Moet ik mijn ticket voor This is Holland van tevoren boeken?

Hoewel het mogelijk is om tickets bij de ingang van This is Holland te kopen, wordt het sterk aanbevolen om je ticket van tevoren te boeken. Hiermee voorkom je wachtrijen en ben je verzekerd van toegang op de door jou gewenste dag en tijd.

Hoe lang duurt een bezoek aan This is Holland?

Een bezoek aan This is Holland duurt ongeveer 1 uur. Dit omvat de attractie zelf, een korte introductiefilm en de mogelijkheid om foto’s te maken en souvenirs te kopen in de cadeauwinkel.

Top 5 Beste kopen
Logo