Athletic Greens
Bijgewerkt: Juni 2024

Athletic Greens

Athletic Greens

Wil jij graag iedere dag de nodige superfoods, enzymen, algen en overige voedingstoffen in één keer binnenkrijgen? Dan is Athletic Greens misschien wel wat voor jou. Athletic Greens is een speciaal drankje dat erg snel en makkelijk in te nemen is. Je maakt het drankje door het groene poeder aan wat water of een smoothie toe te voegen en kunt het gelijk opdrinken om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Wel zo makkelijk!

 

Wat is Athletic Greens precies?

Athletic Greens, dat werd opgericht in 2010, is vooral bekend om het bekende AG1. Het groene poeder combineert mineralen, vitaminen en voedingsstoffen die de immuniteit, de darmgezondheid, het energieniveau en het snel herstel na lichamelijke inspanning ondersteunen. De nadruk van het merk ligt voornamelijk op basisvoeding. Dit verwijst naar de functie van het poeder als aanvulling op een gezonde levensstijl, waarbij eventuele voedingsgaten in ons gewone dieet worden opgevuld.

 

Athletic Greens heeft veel bekendheid opgebouwd

De meeste mensen kennen Athletic Greens doordat ze het via-via gehoord hebben. Er zijn namelijk veel wellness influencers en gezondheidswebsites die het AG1 poeder aanraadde. Voornamelijk op social media heeft het bedrijf veel bekendheid weten te krijgen. Mensen namen het poeder vanwege verschillende redenen, zoals voor het verkrijgen van meer energie en natuurlijk het verbeteren van de gezondheid. Dat Athletic Greens zo populair is geworden is voornamelijk te danken aan het gemak. Je hoeft namelijk enkel het poeder te mengen en te drinken om de voedingsstoffen binnen te krijgen. 

 

Wat maakt AG1 uniek in vergelijking met andere groene poeders?

Athletic Greens houdt vol dat het veel meer is dan een vervanger voor je donkere bladgroenten. Eén lepel, de aanbevolen dagelijkse portie, levert de volgende voedingsstoffen. In het poeder vind je onder andere immuunondersteunende paddenstoelen, van supervoedsel afgeleide fytonutriënten die het microbioom ondersteunen, prebiotica en probiotica om de spijsvertering te ondersteunen, immuunondersteunende vitaminen en mineralen en adaptogene kruiden en antioxidanten om stress te verlichten en je stofwisseling en energie te ondersteunen.

 

Een alles-in-één supplement

Athletic Greens is eigenlijk een alles-in-één supplement te noemen. Volgens de website van het bedrijf is Athletic Greens een uitgebreid voedingssupplement dat het equivalent van negen verschillende gezondheidsproducten in één schep bevat, waaronder probiotica, mineralen en vitaminen. Volgens de fabrikant is Athletic Greens verder compatibel met de verschillende veganistische, paleo en keto diëten en is het geoptimaliseerd voor sporters, hoewel het toch voor iedereen wordt aangeraden. Het heeft ook geen toegevoegde suiker en is vrij van noten, eieren, gluten en zuivel.

Beste Athletic Greens aanbiedingen van Juni 2024