Tarrington House BBQ

Op zoek naar de beste Tarrington House BBQ? Ontdek onze top 5-vergelijking en kies de perfecte grill voor jouw zomerse kookavonturen. Lees verder! #TarringtonHouse #BBQ
Tarrington House BBQ
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Tarrington House Gasbarbecue 5 branders Inox
Tarrington House Gasbarbecue 5 branders Inox
Voordelen
deze barbecue is voorzien van 5 branders en een zijbrander. 12 personen kunnen hier van eten. Het oppervlak van de grill is groot. De BBQ is voorzien van een warmhoudplaat. Dit product is gemaakt van RVS en compleet weerbestendig. De handvaten zijn hittebestendig en er is een thermometer te vinden. Deze BBQ is mobiel dankzij de wielen.
Nadelen
Deze bbq is iets duurder geprijsd dan de gemiddelde bbq.
Tarrington House Small Smoker
Tarrington House Small Smoker
Voordelen
een echte houtskoolbarbecue. Zowel vlees als vis kun je hierin roken, voor die karakteristieke rokerige smaak. Deze barbecue is voorzien van een ingebouwde thermometer, zodat je zeker weet dat je de ideale temperatuur hebt. Je kunt hiermee zonder problemen low en slow barbecueën.
Nadelen
compact model.
Tip: Beste keuze
Tarrington House Houtskoolbarbecue Hangend 65 cm Grill Oppervlak
Tarrington House Houtskoolbarbecue Hangend 65 cm Grill Oppervlak
Voordelen
één van de weinige houtskoolbarbecues die je hangend kunt bevestigen. Deze BBQ heeft een grill oppervlak van 65 cm. De hangende barbecue creëert een unieke sfeer. Deze barbecue is gemaakt van staal, waardoor het bestand is tegen zowel hoge temperaturen als de weersomstandigheden.
Nadelen
dit model is niet overal meer verkrijgbaar.
Tarrington House Houtskoolbarbecue Deluxe
Tarrington House Houtskoolbarbecue Deluxe
Voordelen
de meest deluxe editie uit de Tarrington House productielijn. Geschikt voor thuis in de tuin, op de camping of tijdens een festival. Zowel houtskool als briketten kunnen gebruikt worden. Het vuur brandt direct onder de gerechten, voor die typische BBQ smaak. De warmte wordt goed voor langere tijd behouden.
Nadelen
met een doorsnee van 45 cm is dit model ietwat compact.
Tarrington House Brigide Houtskoolbarbecue + borstel
Tarrington House Brigide Houtskoolbarbecue + borstel
Voordelen
dit is een houtskoolbarbecue, wat je de klassieke BBQ ervaring geeft. Dit product is geschikt voor 8 personen. De hittebestendige handvaten maken het gemakkelijker om de barbecue vast te pakken. Er is een grill rooster. De twee wielen maken het verplaatsen van de BBQ een fluitje van een cent. Er is een aslade.
Nadelen
niet geschikt voor meer dan 8 personen.

Beste Tarrington House BBQKoopgids: Welke Tarrington House BBQ is de beste koop van maart 2024?

Het huismerk van de Makro is Tarrington House. Onder die merknaam worden honderden producten gemaakt, meestal met een wat lagere prijs dan de traditionele topmerken. Zo is er ook een Tarrington House BBQ, die zeer aantrekkelijk is geprijsd. Dat is een belangrijke reden waarom de BBQ van dit merk erg veel wordt verkocht. Het is een BBQ op houtskool, en dat is voor de echte liefhebber nog steeds de enige manier om voedsel lekker te bereiden. Het fijne van de Tarrington House BBQ is, dat die een behoorlijk fors formaat heeft. Daardoor kun je er voedsel op bereiden voor groepen tot 10 personen.

Een Tarrington House BBQ is mooi en functioneel ontwerp

Wat betreft functionaliteit is de Tarrington House BBQ helemaal compleet. Hij is voorzien van wieltjes, waardoor je de BBQ gemakkelijk naar een andere plek kunt verrijden. Als de BBQ niet te ver verplaatst hoeft te worden kan dat zelfs als hij al warm is. Je kunt de BBQ dan gewoon bij het handvat pakken, want dat is zo geconstrueerd dat je je niet zult branden. Vanwege het grote formaat van de aslade is de Tarrington House BBQ een apparaat dat je urenlang achter elkaar kunt gebruiken. Daardoor kun je hem ook inzetten voor het bereiden van snacks tijdens een evenement.

Verhouding tussen prijs en kwaliteit

Het zal duidelijk zijn dat de mate van afwerking en de volledigheid van het ontwerp van de Tarrington House BBQ er samen voor verantwoordelijk zijn dat deze BBQ bij een groot publiek populair is. De producten van Tarrington House doen niet onder voor vergelijkbare producten van duurdere merken. Ook in ondersteuning biedt deze BBQ alles wat je maar zou willen. De handleiding is compleet en duidelijk opgesteld. Als er een probleem is met één van de onderdelen kun je bij de klantenservice van het merk terecht.

Waar is de Tarrington House BBQ te koop?

Dat Tarrington House het huismerk is van de Makro betekent niet dat je de Tarrington House BBQ nergens anders kunt kopen. Je zal ontdekken dat deze BBQ gewoon tussen alle andere merken te vinden is bij de meeste online shops voor BBQ’s. Ook is deze BBQ vaak te vinden in de showroom van gespecialiseerde bedrijven. Meestal is daar een demonstratie aan te vragen. De producten van Tarrington House zijn vanzelfsprekend ook te vinden in de winkels en de webshop van de Makro. Maar je maakt ook kans om zo’n BBQ aan te treffen bij bol.com.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Tarrington House BBQ

Wat is het verschil tussen een Tarrington House BBQ en andere merken?

Tarrington House BBQ’s staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast hebben ze vaak handige extra functies, zoals ingebouwde thermometers en opbergmogelijkheden.

Welke brandstof kan ik gebruiken voor mijn Tarrington House BBQ?

Tarrington House BBQ’s kunnen worden gebruikt met verschillende soorten brandstof, waaronder houtskool, briketten en gas. Het hangt af van het specifieke model dat je hebt en je persoonlijke voorkeur. Zorg ervoor dat je de instructies van de fabrikant volgt voor het juiste gebruik van de brandstof.

Hoe kan ik mijn Tarrington House BBQ het beste schoonmaken?

Het schoonmaken van je Tarrington House BBQ is belangrijk om de levensduur te verlengen en ervoor te zorgen dat je altijd hygiënisch voedsel bereidt. Gebruik na het koken een grillborstel om eventuele voedselresten te verwijderen. Maak de roosters schoon met warm water en afwasmiddel. Reinig de buitenkant van de BBQ met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek.

Kan ik mijn Tarrington House BBQ buiten laten staan?

Tarrington House BBQ’s zijn ontworpen om buiten te worden gebruikt en kunnen bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Het wordt echter aanbevolen om je BBQ af te dekken of op te bergen wanneer je deze niet gebruikt, om de levensduur te verlengen en schade door extreme weersomstandigheden te voorkomen.

Kan ik reserveonderdelen krijgen voor mijn Tarrington House BBQ?

Ja, reserveonderdelen voor Tarrington House BBQ’s zijn meestal beschikbaar. Je kunt contact opnemen met de fabrikant of een erkende dealer om de benodigde onderdelen te bestellen. Het is belangrijk om het specifieke model en serienummer van je BBQ bij de hand te hebben bij het bestellen van reserveonderdelen.

Top 5 Beste kopen
Logo