Tarrington House BBQ
Bijgewerkt: Juni 2024

Tarrington House BBQ

Tarrington House BBQ

Het huismerk van de Makro is Tarrington House. Onder die merknaam worden honderden producten gemaakt, meestal met een wat lagere prijs dan de traditionele topmerken. Zo is er ook een Tarrington House BBQ, die zeer aantrekkelijk is geprijsd. Dat is een belangrijke reden waarom de BBQ van dit merk erg veel wordt verkocht. Het is een BBQ op houtskool, en dat is voor de echte liefhebber nog steeds de enige manier om voedsel lekker te bereiden. Het fijne van de Tarrington House BBQ is, dat die een behoorlijk fors formaat heeft. Daardoor kun je er voedsel op bereiden voor groepen tot 10 personen.

Een Tarrington House BBQ is mooi en functioneel ontwerp

Wat betreft functionaliteit is de Tarrington House BBQ helemaal compleet. Hij is voorzien van wieltjes, waardoor je de BBQ gemakkelijk naar een andere plek kunt verrijden. Als de BBQ niet te ver verplaatst hoeft te worden kan dat zelfs als hij al warm is. Je kunt de BBQ dan gewoon bij het handvat pakken, want dat is zo geconstrueerd dat je je niet zult branden. Vanwege het grote formaat van de aslade is de Tarrington House BBQ een apparaat dat je urenlang achter elkaar kunt gebruiken. Daardoor kun je hem ook inzetten voor het bereiden van snacks tijdens een evenement.

Verhouding tussen prijs en kwaliteit

Het zal duidelijk zijn dat de mate van afwerking en de volledigheid van het ontwerp van de Tarrington House BBQ er samen voor verantwoordelijk zijn dat deze BBQ bij een groot publiek populair is. De producten van Tarrington House doen niet onder voor vergelijkbare producten van duurdere merken. Ook in ondersteuning biedt deze BBQ alles wat je maar zou willen. De handleiding is compleet en duidelijk opgesteld. Als er een probleem is met één van de onderdelen kun je bij de klantenservice van het merk terecht.

Waar is de Tarrington House BBQ te koop?

Dat Tarrington House het huismerk is van de Makro betekent niet dat je de Tarrington House BBQ nergens anders kunt kopen. Je zal ontdekken dat deze BBQ gewoon tussen alle andere merken te vinden is bij de meeste online shops voor BBQ’s. Ook is deze BBQ vaak te vinden in de showroom van gespecialiseerde bedrijven. Meestal is daar een demonstratie aan te vragen. De producten van Tarrington House zijn vanzelfsprekend ook te vinden in de winkels en de webshop van de Makro. Maar je maakt ook kans om zo’n BBQ aan te treffen bij bol.com.

Beste Tarrington House BBQ aanbiedingen van Juni 2024