Starbucks Nespresso Cups

Op zoek naar de beste Starbucks Nespresso cups? Ontdek hier de top 5 en maak een weloverwogen keuze voor jouw perfecte koffie-ervaring!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Nespresso Starbucks House blend medium
Nespresso Starbucks House blend medium
Voordelen
Heerlijke smaak wanneer je geen al te sterke koffie wil drinken. De hele dag door te gebruiken. De smaak is niet overheersend. Fijn voor als je bezoek hebt wat niet van sterke nespresso houdt.
Nadelen
Niet handig wanneer je van een sterke Nespresso houdt.
Nespresso Starbucks Blonde Espresso Roast
Nespresso Starbucks Blonde Espresso Roast
Voordelen
Geen al te zwarte koffie. Geschikt voor de heel dag door, ook in de avond. Geen overheersende smaak maar wel Espresso.
Nadelen
Fans van sterke Nespresso moeten meerdere smaken in huis halen. Afwisselen dus.
Tip: Beste keuze
Nespresso starbucks Espresso Dark Roast
Nespresso starbucks Espresso Dark Roast
Voordelen
Heerlijk sterke koffie om de dag mee te beginnen. Goed voor tijdens het werken. Heerlijk na het avondeten als aperitief. Geschikt om met vrienden te drinken. Authentieke Nespresso smaak.
Nadelen
Niet geschikt voor laat in de avond. Smaak overheerst behoorlijk.
Starbucks Nespresso Medium Roast Colombia
Starbucks Nespresso Medium Roast Colombia
Voordelen
Heerlijke Colombia smaak. Koffie smaakt net even anders dan gewoonlijk. Verwen momentje voor elke dag. Smaak is niet echt overheersend door de medium roast. Heerlijk om met je bezoek te drinken.
Nadelen
Je moet meerdere smaken tegelijk kopen, vooral wanneer je van afwisseling houdt.
nespresso starbucks Pike Place Medium roast
nespresso starbucks Pike Place Medium roast
Voordelen
Door medium roast valt de koffie niet zo zwaar. Heerlijke smaak die afwijkt van het gewone. Capsules zijn gemakkelijk te recyclen waardoor je minder afval hebt. Mooie verpakking.
Nadelen
Een medium roast dus voor in de ochtend en als aperitief is het goed om een zwaardere smaak bij te kopen.

Beste Starbucks Nespresso CupsKoopgids: Welke Starbucks Nespresso Cups zijn de beste koop van juni 2024?

Ben jij ook helemaal fan van Starbucks koffie? Dan vind je het waarschijnlijk ook heerlijk om thuis te kunnen genieten van een lekkere kop met Starbucks koffie! Als je een echte Starbucks koffieliefhebber bent ken je de Starbucks Nespresso cups misschien wel. Met deze cups drink je ook voortaan je meest favoriete koffie gewoon in huis. De Starbucks Nespresso cups zijn speciaal geschikt voor ieder koffiezetapparaat met Nespresso systeem.

Verschillende smaken Starbucks Nespresso cups

De Starbucks Nespresso cups zijn al een aantal jaar op de markt. In het begin had je enkel de keuze uit een paar smaken, maar tegenwoordig is het assortiment van Starbucks Nespresso cups behoorlijk uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld voor de smaken Espresso Roast, Blonde Espresso Roast, Caffé Verona Ristretto, Colombia, Lungo House Blend en Breakfast Blend kiezen. Voor iedere koffieliefhebber zit er wel een lekkere smaak tussen. De smaken zijn verkrijgbaar in doosjes van 10 cups. Hierdoor is het erg makkelijk om verschillende smaken in huis te halen en een keer een nieuwe smaak te proberen. Je kunt er ook voor kiezen om een compleet startpakket te kopen. Hierin zitten 9 verschillende smaken. Erg leuk als je iedere smaak een keer geproefd wilt hebben!

Nespresso Dark Roast


De meest bekende smaak van de Starbucks Nespresso cups is Dark Roast. Het recept van deze smaak is vanaf het begin af aan zo goed, dat deze in de loop van de jaren altijd hetzelfde is gebleven. De Espresso Dark Roast is een bijzondere blend van bonen die voor een lange tijd zijn geroosterd. Hierdoor hebben de bonen een rijke, zachte karamelsmaak gekregen. Deze smaak staat in contrast met die van melk, waardoor Dark Roast een goede basis is als je een latte of een cappuccino gaat maken.

Iedere espressodrank die Starbucks gemaakt heeft is voortgekomen uit deze blend. Maar hoe is deze blend nu eigenlijk ontstaan? Het begon met de zoektocht naar de perfecte combinatie van bonen en branding. Deze zoektocht begon in 1975 en heeft uiteindelijk geleid tot de Espresso Dark Roast blend die we nu kennen. Het recept is sinds die tijd nooit meer veranderd.

Starbucks Nespresso cups kopen

Er zijn veel plekken te vinden waar je Starbucks Nespresso cups kunt kopen. Het avontuur is ooit in de jaren 70 in Seattle begonnen. Hier is de koffieshop-spirit geboren. In de loop van de tijd zijn er wereldwijd meer dan 30.000 verkooppunten geopend. De Starbucks Nespresso cups kun je onder andere online kopen bij veel verschillende webshops. Daarnaast kun je de cups ook gewoon in de winkel kopen, bijvoorbeeld in de Albert Heijn of de Jumbo.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Starbucks Nespresso Cups

Wat is het verschil tussen Starbucks Nespresso-cups en reguliere Nespresso-capsules?

Starbucks Nespresso-cups zijn speciaal ontworpen om de unieke smaak en kwaliteit van Starbucks-koffie thuis te kunnen ervaren. Ze zijn gemaakt met de bekende Starbucks-blends en bieden een variëteit aan smaken, terwijl reguliere Nespresso-capsules een breder scala aan merken en smaken bieden.

Zijn Starbucks Nespresso-cups compatibel met alle Nespresso-machines?

Ja, Starbucks Nespresso-cups zijn compatibel met de meeste Nespresso-machines. Ze zijn ontworpen om naadloos in de machines te passen en een perfecte kop Starbucks-koffie te leveren.

Welke Starbucks-blends zijn beschikbaar in Nespresso-cups?

Starbucks biedt een selectie van hun populairste blends in Nespresso-cupvorm, waaronder Pike Place Roast, Espresso Roast, Colombia, Blonde Roast en Caffè Verona. Deze blends variëren in smaakprofiel en intensiteit, zodat er voor elk wat wils is.

Zijn Starbucks Nespresso-cups biologisch afbreekbaar?

Nee, op dit moment zijn de Starbucks Nespresso-cups niet biologisch afbreekbaar. Ze zijn gemaakt van aluminium en moeten na gebruik worden gerecycled.

Waar kan ik Starbucks Nespresso-cups kopen?

Starbucks Nespresso-cups zijn verkrijgbaar in de meeste supermarkten, speciaalzaken en online retailers. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in Starbucks-winkels en op de officiële Starbucks-website.

Top 5 Beste kopen
Logo