Starbucks Nespresso Cups
Bijgewerkt: Februari 2023

Starbucks Nespresso Cups

Starbucks Nespresso Cups

Ben jij ook helemaal fan van Starbucks koffie? Dan vind je het waarschijnlijk ook heerlijk om thuis te kunnen genieten van een lekkere kop met Starbucks koffie! Als je een echte Starbucks koffieliefhebber bent ken je de Starbucks Nespresso cups misschien wel. Met deze cups drink je ook voortaan je meest favoriete koffie gewoon in huis. De Starbucks Nespresso cups zijn speciaal geschikt voor ieder koffiezetapparaat met Nespresso systeem. 

 

Verschillende smaken Starbucks Nespresso cups

De Starbucks Nespresso cups zijn al een aantal jaar op de markt. In het begin had je enkel de keuze uit een paar smaken, maar tegenwoordig is het assortiment van Starbucks Nespresso cups behoorlijk uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld voor de smaken Espresso Roast, Blonde Espresso Roast, Caffé Verona Ristretto, Colombia, Lungo House Blend en Breakfast Blend kiezen. Voor iedere koffieliefhebber zit er wel een lekkere smaak tussen. De smaken zijn verkrijgbaar in doosjes van 10 cups. Hierdoor is het erg makkelijk om verschillende smaken in huis te halen en een keer een nieuwe smaak te proberen. Je kunt er ook voor kiezen om een compleet startpakket te kopen. Hierin zitten 9 verschillende smaken. Erg leuk als je iedere smaak een keer geproefd wilt hebben!

 

Nespresso Dark Roast


De meest bekende smaak van de Starbucks Nespresso cups is Dark Roast. Het recept van deze smaak is vanaf het begin af aan zo goed, dat deze in de loop van de jaren altijd hetzelfde is gebleven. De Espresso Dark Roast is een bijzondere blend van bonen die voor een lange tijd zijn geroosterd. Hierdoor hebben de bonen een rijke, zachte karamelsmaak gekregen. Deze smaak staat in contrast met die van melk, waardoor Dark Roast een goede basis is als je een latte of een cappuccino gaat maken. 

 

Iedere espressodrank die Starbucks gemaakt heeft is voortgekomen uit deze blend. Maar hoe is deze blend nu eigenlijk ontstaan? Het begon met de zoektocht naar de perfecte combinatie van bonen en branding. Deze zoektocht begon in 1975 en heeft uiteindelijk geleid tot de Espresso Dark Roast blend die we nu kennen. Het recept is sinds die tijd nooit meer veranderd.

 

Starbucks Nespresso cups kopen

Er zijn veel plekken te vinden waar je Starbucks Nespresso cups kunt kopen. Het avontuur is ooit in de jaren 70 in Seattle begonnen. Hier is de koffieshop-spirit geboren. In de loop van de tijd zijn er wereldwijd meer dan 30.000 verkooppunten geopend. De Starbucks Nespresso cups kun je onder andere online kopen bij veel verschillende webshops. Daarnaast kun je de cups ook gewoon in de winkel kopen, bijvoorbeeld in de Albert Heijn of de Jumbo. 

Beste Starbucks Nespresso Cups aanbiedingen van Februari 2023