Spikeball Set
Bijgewerkt: Juni 2023

Spikeball Set

Spikeball Set

Spikeball is een betrekkelijk nieuwe sport die vooral in de VS erg populair is. Intussen is het spel ook overgewaaid naar Nederland. Bij spikeball nemen 2 teams aan het spel deel. Deze teams moeten een bal op een trampoline schieten, zonder de bal op de grond te laten vallen. Als de bal wel op de grond is gevallen, krijgt de tegenstander een punt. Het spel gaat door tot 21 punten. Spikeball klinkt als een leuk en actief spel. Dat komt onder andere doordat het een 360 graden spel is. Als je kiest voor een spikeball set, lijken de meeste sets erg veel op elkaar. Dit komt doordat de basis altijd hetzelfde is en het spel altijd uit een net en ballen bestaat.

 

Waar moet ik op letten als ik een spikeball set koop?

Over het algemeen lijken de meeste spikeball sets erg op elkaar. De prijzen lijken ook erg op elkaar, dus het is soms moeilijk om een goede keuze te maken. Je vraagt je dan ook misschien af aan welke voorwaarden de inhoud van een spikeball set moet voldoen. Voordat je een spikeball set aan gaat schaffen, is het zinvol een paar kenmerken te bekijken. Deze kenmerken zijn belangrijk om uiteindelijk een goede aankoop te kunnen doen. Als je tijdens het koopproces met deze kenmerken rekening houdt, is de kans dat je een slechte spikeball set koopt heel klein!

 

De verpakking

Het eerste punt is de verpakking. Spikeball sets worden altijd in een pakket verkocht. Dit pakket kan erg variëren, afhankelijk van de aanbieder bij wie je de spikeball set koopt. In het pakket zitten de ballen meestal in een zakje. Dit is erg handig, want dan blijven de ballen altijd bij elkaar. Het is raadzaam dit te controleren, want elke set is anders en niet iedere set heeft zo’n handig zakje. Zo kun je teleurstelling voorkomen.

 

Het doel

Het is ook goed om te kijken naar het doel van de spikeball set. Wil je het spel voor amusement doeleinden gebruiken of wil je een echte spikeball professional worden? Er is een groot verschil in kwaliteit tussen de verschillende spikeball sets. Let dus goed op het doel en de kwaliteit van het doel.

 

De prijs

Als je op zoek bent naar de beste spikeball set die er is, kun je erg goed naar de verschillende prijzen kijken. De prijzen liggen vaak vrij dicht bij elkaar. De prijzen variëren ongeveer van 40 tot 60 euro. De spikeball sets die van betere kwaliteit zijn hebben vaak een wat hogere prijs.

 

Het merk

Tenslotte is het belangrijk aandacht te besteden aan het merk van de spikeball set. Het originele spel heeft de merknaam ‘Spikeball’. Deze worden ook vaak gebruikt in professionele toernooien. Het originele spel is erg populair, maar er worden ook veel andere merken verkocht. Tussen al deze merken is er een groot kwaliteitsverschil. Kijk daarom altijd of de kwaliteit van het merk wel goed genoeg is. 

Beste Spikeball Set aanbiedingen van Juni 2023