Smashed Lemon Jurk
Bijgewerkt: Juli 2024

Smashed Lemon Jurk

Smashed Lemon Jurk

De kleding van Smashed Lemon onderscheidt zich door zijn unieke ontwerpen en levendige patronen. Het kledingbedrijf dat bekend staat als Smashed Lemon is opgericht in Nederland, ondanks het feit dat de naam anders doet vermoeden. Het enthousiasme en de genegenheid die het kledingbedrijf Smashed Lemon heeft voor vrouwenmode is te zien in het gebruik van expressieve kleuren en het gebruik van vormen die vrouwelijk zijn.

 

Vestig de aandacht op jouw vrouwelijkheid met Smashed Lemon

De kledingstukken van Smashed Lemon zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en komen in een overvloed aan levendige patronen waaruit je kunt kiezen. Omdat de jurken van het merk overwegend gemaakt zijn van polyester en elastaan, heeft de kleding een onberispelijke pasvorm. Zelfs nadat je de jurk verschillende keren gedragen hebt, zullen de kleuren en de snit je nog steeds goed staan. 

 

Een Smashed Lemon jurk is geschikt voor iedere gelegenheid

Jurken uit de collectie van Smashed Lemon zijn veelzijdig genoeg om op elk moment van de dag te dragen. De collectie heeft een verscheidenheid aan klassieke jurken voor overdag, zoals A-lijn jurken en crêpe jurken met een luchtig, vloeiend silhouet. Maar ook de dames die op zoek zijn naar iets unieks om mee te nemen naar een feestje kunnen zichzelf verwennen met een Smashed Lemon jurk. Draag bijvoorbeeld een wikkeljurk of een bodycon jurk die aansluit op je lichaam, combineer hem met een paar pumps en een handtas en je bent klaar om te schitteren op de dansvloer. 

 

Kleurrijke collecties

In het jaar 2007 werd het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd in Amsterdam. De opvallende ontwerpen op elke outfit zorgen voor een echt kleurenpalet dat het ensemble verenigt. De nieuwste collectie jurken springt misschien het meest in het oog, maar de verscheidenheid aan stukken in de collectie geeft je de mogelijkheid om ze op een bijna oneindig aantal verschillende manieren te mixen. Als je een ruimte binnengaat met de kleding van Smashed Lemon, worden alle ogen onmiddellijk naar je toe getrokken. Je dwingt ieders aandacht af. Bovendien besteedt het bedrijf aandacht aan de kleinste details, waarbij het er alles aan doet om de schoonheid van de vrouwelijke vorm te benadrukken.

 

Een Smashed Lemon jurk combineren

Je kunt een Smashed Lemon jurk eigenlijk combineren zoals jij dat wilt. Vul de opvallende jurk bijvoorbeeld aan met een paar chique zwarte hakken of een net paar witte sneakers. Je kunt de jurken dragen naar kantoor, naar een diner of zelfs naar een bruiloft. Je bent nu voorbereid op een dagje uit in de stad als je wat sieraden omdoet en een zonnebril bij je draagt.

Beste Smashed Lemon Jurk aanbiedingen van Juli 2024