Remastered Rotterdam Tickets

Op zoek naar de beste Remastered Rotterdam tickets? Vergelijk hier de top 5 opties en geniet van een onvergetelijke avond vol muziek en entertainment. Koop nu!
Remastered Rotterdam Tickets
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Remastered Rotterdam Tickets
Remastered Rotterdam Tickets
Bekijk Prijs »

GetYourGuide

Voordelen
Laat je meevoeren door de levendige werelden van Van Gogh, Jeroen Bosch en Rembrandt Ervaar de klassieke Hollandse Meesters opnieuw ontdekt Luister en beweeg op het tempo van Mondriaans 'Victory Boogie Woogie'
Nadelen
De kaartjes kunnen indien aangeschaft niet meer geannuleerd worden.
Waar te koop?
Remastered Rotterdam plus rondvaart Rotterdam
Remastered Rotterdam plus rondvaart Rotterdam
Voordelen
Tour van 75 minuten. Toegang tot Remastered Rotterdam. Zelf jouw tijdstip en data bepalen.
Nadelen
Wat duurder dan alleen een ticket voor Remastered.
Waar te koop?

Beste Remastered Rotterdam TicketsKoopgids: Welke Remastered Rotterdam Tickets zijn de beste koop van februari 2024?

wat is Remastered Rotterdam?

REMASTERED: EEN GEHEEL NIEUWE WERELD

Beleef het ongekende: de klassieke Hollandse Meesters opnieuw vormgegeven door moderne Nederlandse meesters. De beste digitale studio’s van Nederland hebben een nieuwe wereld tot leven gebracht. Een wereld waarin je wordt meegevoerd door een optocht van wonderlijke figuren van Jeroen Bosch, ondergedompeld in de levendige scènes van Van Gogh en danst op de beat van Mondriaans “Victory Boogie Woogie”.

In deze unieke ervaring van 60 minuten kun je ook door een waterval wandelen, je eigen UFO laten vliegen op een enorm LED-scherm, interageren met scholen vissen en door de wolken varen. Winnaar Meest Innovatieve Locatie van NL De digitale wereldwonderen!

Meer dan 1000 m², 60 geavanceerde beamers, 245 miljoen pixels, 50 luidsprekers, 15 km kabel en het grootste indoor LED-scherm van Europa. Gelegen onder de Erasmusbrug met vanaf het terras een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. DE EXPERIENCE

  1. SPEELTUIN

Creëer je eigen digitale 3D-kunstwerk door je tekening te scannen. Het verschijnt dan op het grootste indoor LED-scherm van Europa. Druk op knoppen om Godzilla, regenbogen, octopussen, regen, confetti en vallende sterren op het scherm te laten verschijnen! WATERVAL

Betreed onze digitale wereld via een digitale vloed, laat de LED-lijnen je begeleiden door de waterval en stap in het duister. BLACKOUT ALLEY

Je eerste kennismaking met enkele figuren van Jeroen Bosch; duik onder de oppervlakte en luister naar de geluiden van het leven daar. 2. ONDERWERELD

Interacteer met duizenden vissen en dompel je onder in hun sereniteit. De interactieve vissen geven je het gevoel alsof je in een levensechte oceaan bent, en door kunstmatige intelligentie wordt alles in realtime omgezet in beeld. Duik zonder duikuitrusting. 3. DRIP CAVE & LIFT

Verlaat de zee, loop door de Drip Cave en neem de lift die je in rap tempo naar de wolken brengt. 4. BOVENWERELD

Wandel door onze eigen wolkenkamer en aanschouw de dans van zwermen vogels. Stap in het bootje en vaar door de wolken.

  1. SPECULUM: EDEN, PARADIJS EN HEL

Betreed de Tuin der Lusten, geïnspireerd op het wereldberoemde werk van Jeroen Bosch. Digitale kunst wordt in deze ruimte naar een hoger niveau getild. 6. REMASTERED

Geniet van de show! Laat je verrassen door op een nieuwe manier gepresenteerde kunst van onder andere: Rembrandt, Mondriaan, Vermeer en Van Gogh. EARTH ALLEY

Terug naar onze planeet; laten we er goed voor zorgen! TERRAS

Ontspan met een veganistische burger van Jack Bean en een drankje op ons terras en geniet van het levensechte wonder: de skyline van Rotterdam en de Maas.

Bij REMASTERED duik je in een compleet nieuwe wereld vol digitale wonderen. Deze ervaring, geïnspireerd door de grootste Nederlandse kunstenaars, biedt bezoekers een onvergetelijke reis door een meeslepende en interactieve omgeving. Naast het bewonderen van de klassieke en moderne kunstwerken, kunnen bezoekers genieten van een heerlijke veganistische burger en een verfrissend drankje op het terras met een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Dompel jezelf onder in deze unieke ervaring en ontdek de meest innovatieve locatie van Nederland, REMASTERED. Of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen, te genieten van kunst of je te laten inspireren door de nieuwste digitale technologieën, REMASTERED heeft het allemaal.

Beleef iets volledig nieuws: de klassieke Hollandse Meesters opnieuw geïnterpreteerd door de moderne Hollandse Meesters. REMASTERED neemt je mee op een reis door een wereld waarin je de wonderlijke figuren van Jeroen Bosch tegenkomt en ondergedompeld wordt in de digitaal aangepaste kleuren van Van Gogh. Zin om te dansen op de beat van Mondriaans “Victory Boogie Woogie”? Bij REMASTERED kan het allemaal.

Deze bijzondere 60 minuten durende ervaring is zowel een tentoonstelling als een evenement. Het omvat onder andere een watervaldeur, interactie met scholen vissen en het besturen van je eigen UFO op het grootste indoor LED-scherm van Europa. REMASTERED bevindt zich onder de Erasmusbrug in Rotterdam en bestaat uit verschillende ruimtes.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Remastered Rotterdam Tickets

Wat is het verschil tussen gewone Rotterdam tickets en Remastered Rotterdam tickets?

Remastered Rotterdam tickets bieden een verbeterde ervaring met upgrades zoals premium zitplaatsen, exclusieve toegang tot VIP-ruimtes en andere extra’s die niet beschikbaar zijn bij gewone tickets.

Wat is de prijs van een Remastered Rotterdam ticket?

De prijs van een Remastered Rotterdam ticket varieert afhankelijk van de specifieke upgrade en de evenementdatum. Het is raadzaam om de officiële website te raadplegen voor actuele prijzen.

Hoe kan ik Remastered Rotterdam tickets kopen?

Remastered Rotterdam tickets kunnen online worden gekocht via de officiële website van het evenement of via geautoriseerde ticketverkoopkanalen. Zorg ervoor dat u alleen tickets koopt van betrouwbare bronnen om fraude te voorkomen.

Kan ik mijn gewone Rotterdam ticket upgraden naar een Remastered Rotterdam ticket?

In de meeste gevallen is het mogelijk om een gewoon Rotterdam ticket te upgraden naar een Remastered Rotterdam ticket, afhankelijk van de beschikbaarheid. Neem contact op met de klantenservice van het evenement voor meer informatie over het upgradeproces.

Zijn Remastered Rotterdam tickets overdraagbaar?

Over het algemeen zijn Remastered Rotterdam tickets overdraagbaar, maar dit kan afhangen van het specifieke evenement en de ticketvoorwaarden. Het is raadzaam om de ticketvoorwaarden te raadplegen of contact op te nemen met de klantenservice voor gedetailleerde informatie over de overdraagbaarheid van de tickets.

Top 5 Beste kopen
Logo