Smartmax

Op zoek naar de beste Smartmax? Ontdek de top 5 Smartmax sets in ons vergelijkingsartikel. Maak een weloverwogen keuze voor eindeloos bouwplezier!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
SmartMax Basic Start XL - Magnetisch Constructiespeelgoed
SmartMax Basic Start XL - Magnetisch Constructiespeelgoed
Voordelen
Basic start set van 42 verschillende onderdelen. XL formaat. Door het magnetische element erg aantrekkelijk en uitnodigend om mee te spelen. Veilig om mee te spelen. Kan uitgebreid worden met de aanvulsets en specials.
Nadelen
De magneten zijn niet heel sterk.
SmartMax My First Safari Animals - Magnetisch Constructiespeelgoed
SmartMax My First Safari Animals - Magnetisch Constructiespeelgoed
Voordelen
Set die uit diertjes bestaat die je eenvoudig uit elkaar kunt halen en met elkaar kunt combineren. In totaal 18 onderdelen. Geschikt voor jonge kinderen vanaf 1 jaar. Extra grote en zachte onderdelen.
Nadelen
Bevat slechts 6 verschillende dieren.
Tip: Beste keuze
Mijn eerste geluiden en zintuigen – SmartMax
Mijn eerste geluiden en zintuigen – SmartMax
Voordelen
Bevat nieuw ontwikkelde staven met een andere structuur om het gevoel van aanraking te stimuleren. De staven en de ballen maken muziek. Het zijn grote stukken voor kleine handjes. Bestaat uit vier zonnetjes of sterren met verschillende kleuren en 4 kleurige magnetische staven.
Nadelen
De gezichtjes kunnen eraf slijten.
SmartMax Start Try Me - 23 stuks
SmartMax Start Try Me - 23 stuks
Voordelen
Bestaat uit 23 stuks. Bevat korte staven, lange staven en bollen. Heel leuk voor kinderen om mee te spelen. Kleine kinderen leren hoe magnetisme werkt.
Nadelen
De set is vrij prijzig.
SmartMax Basic Stunt Cars - Magnetisch Constructiespeelgoed Auto's
SmartMax Basic Stunt Cars - Magnetisch Constructiespeelgoed Auto's
Voordelen
Een set waarmee je auto’s mee kunt bouwen en stunts mee kunt doen. Bevat verschillende onderdelen waar de auto’s overheen kunnen rijden. Grote elementen.
Nadelen
Voor jonge kinderen wat onstabiel.

Beste SmartmaxKoopgids: Welke Smartmax is de beste koop van april 2024?

Als je op zoek bent naar veilig en kleurrijk magnetisch speelgoed, kom je al snel op Smartmax uit. Smartmax is speelgoed voor kinderen vanaf 12 maanden waarmee bijzondere 2D en 3D bouwwerken mee gemaakt kunnen worden. Smartmax bestaat uit veel verschillende staafjes, balletjes en figuurtjes die allemaal magnetisch zijn. Hierdoor leren kinderen de wondere wereld van het magnetisme spelenderwijs ontdekken. Het speelgoed is zeer educatief en ook erg leuk voor peuters en kleuters om mee te spelen.

Veilig om mee te spelen

Het voordeel van Smartmax is dat het speelgoed veilig is om mee te spelen. Wanneer een peuter of een kleuter met het speelgoed gaat spelen, hoef je niet bang te zijn dat het speelgoed in de mond gestopt worden. Dit komt doordat ieder stuk speelgoed groter is dan 3 cm, waardoor het niet ingeslikt kan worden. De onderdelen van Smartmax zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de onderdelen allemaal erg stevig zijn. Het Smartmax is daarnaast ook zeer duurzaam door de hoge kwaliteit, waardoor er jarenlang mee gespeeld kan worden. Kinderen kunnen daarnaast de staven en de balletjes niet uit elkaar halen, aangezien alle onderdelen dubbel verlijmd en volledig ultrasonisch gelast zijn. Dit is ook de reden dat het speelgoed al geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar.

Magnetisch speelgoed waar je mee kunt bouwen

Door met het Smartmax magnetische speelgoed te spelen, leren kinderen ontzettend veel over de krachten van het aantrekken en het afstoten. Het speelgoed is erg kleurrijk, waardoor kinderen ook gelijk de kleuren leren herkennen. Verder leren kinderen bouwen met beiden handen doordat de handen goed samen moeten werken. Dit maakt Smartmax speelgoed een goede oefening voor de hand-oog coördinatie van het kind. Kinderen leren verder ook hoe ze moeten sorteren, hoe ze samen moeten spelen, hoe ze samen moeten werken en leren vormen herkennen.

Verschillende soorten Smartmax

Het assortiment Smartmax bestaat uit verschillende categorieën. Zo heb je bijvoorbeeld de Smartmax Basic en de Smartmax Ball Runs. De Smartmax Basic is ideaal om magnetische bouwwerken mee te maken en met de Smartmax Ball Runs kun je je eigen knikkerbanen maken. Verder heb je ook nog Smartmax My First, het Smartmax speelgoed voor de allerkleinsten. Deze set is bedoeld voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. Je hebt ook nog Smartmax Dieren, welke bestaat uit allemaal dieren die aan elkaar verbonden worden door middel van magneten. De dieren kunnen op deze manier met elkaar gecombineerd worden. Daarnaast heb je ook nog Smartmax Auto. Deze categorie is erg leuk voor de kleine autofanaten.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Smartmax

Wat is SmartMax?

SmartMax is een educatief speelgoedsysteem dat magnetische staven en metalen ballen gebruikt om kinderen te helpen bij het bouwen en ontdekken.

Voor welke leeftijdsgroep is SmartMax geschikt?

SmartMax is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar tot ongeveer 6 jaar oud.

Zijn de magneten in SmartMax veilig voor kinderen?

Ja, de magneten in SmartMax zijn speciaal ontworpen om veilig te zijn voor kinderen. Ze zijn ingekapseld in de staven en kunnen niet worden ingeslikt.

Kan ik SmartMax uitbreiden met extra onderdelen?

Ja, SmartMax biedt verschillende uitbreidingssets waarmee je het speelgoed kunt uitbreiden en nieuwe constructies kunt maken.

Wat zijn de voordelen van spelen met SmartMax?

Spelen met SmartMax stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek, hand-oog coördinatie en creativiteit van kinderen. Het helpt ook bij het leren van magnetisme en ruimtelijk inzicht.

Top 5 Beste kopen
Logo