Smartmax
Bijgewerkt: Juli 2024

Smartmax

Smartmax

Als je op zoek bent naar veilig en kleurrijk magnetisch speelgoed, kom je al snel op Smartmax uit. Smartmax is speelgoed voor kinderen vanaf 12 maanden waarmee bijzondere 2D en 3D bouwwerken mee gemaakt kunnen worden. Smartmax bestaat uit veel verschillende staafjes, balletjes en figuurtjes die allemaal magnetisch zijn. Hierdoor leren kinderen de wondere wereld van het magnetisme spelenderwijs ontdekken. Het speelgoed is zeer educatief en ook erg leuk voor peuters en kleuters om mee te spelen.

 

Veilig om mee te spelen

Het voordeel van Smartmax is dat het speelgoed veilig is om mee te spelen. Wanneer een peuter of een kleuter met het speelgoed gaat spelen, hoef je niet bang te zijn dat het speelgoed in de mond gestopt worden. Dit komt doordat ieder stuk speelgoed groter is dan 3 cm, waardoor het niet ingeslikt kan worden. De onderdelen van Smartmax zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de onderdelen allemaal erg stevig zijn. Het Smartmax is daarnaast ook zeer duurzaam door de hoge kwaliteit, waardoor er jarenlang mee gespeeld kan worden. Kinderen kunnen daarnaast de staven en de balletjes niet uit elkaar halen, aangezien alle onderdelen dubbel verlijmd en volledig ultrasonisch gelast zijn. Dit is ook de reden dat het speelgoed al geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar.

 

Magnetisch speelgoed waar je mee kunt bouwen

Door met het Smartmax magnetische speelgoed te spelen, leren kinderen ontzettend veel over de krachten van het aantrekken en het afstoten. Het speelgoed is erg kleurrijk, waardoor kinderen ook gelijk de kleuren leren herkennen. Verder leren kinderen bouwen met beiden handen doordat de handen goed samen moeten werken. Dit maakt Smartmax speelgoed een goede oefening voor de hand-oog coördinatie van het kind. Kinderen leren verder ook hoe ze moeten sorteren, hoe ze samen moeten spelen, hoe ze samen moeten werken en leren vormen herkennen.

 

Verschillende soorten Smartmax

Het assortiment Smartmax bestaat uit verschillende categorieën. Zo heb je bijvoorbeeld de Smartmax Basic en de Smartmax Ball Runs. De Smartmax Basic is ideaal om magnetische bouwwerken mee te maken en met de Smartmax Ball Runs kun je je eigen knikkerbanen maken. Verder heb je ook nog Smartmax My First, het Smartmax speelgoed voor de allerkleinsten. Deze set is bedoeld voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. Je hebt ook nog Smartmax Dieren, welke bestaat uit allemaal dieren die aan elkaar verbonden worden door middel van magneten. De dieren kunnen op deze manier met elkaar gecombineerd worden. Daarnaast heb je ook nog Smartmax Auto. Deze categorie is erg leuk voor de kleine autofanaten. 

Beste Smartmax aanbiedingen van Juli 2024