Schleich Paarden
Bijgewerkt: Juli 2024

Schleich Paarden

Schleich Paarden

Schleich paarden zijn speelgoed van het merk Schleich. Het assortiment Schleich paarden bestaat uit ontzettend veel verschillende soorten paarden en pony’s die stuk voor stuk uniek zijn. Schleich paarden zijn erg leuk om mee te spelen en zijn ook een leuk verzamelitem voor iedereen die dol is op paarden. Met Schleich paarden kun je jouw eigen paardenstal vullen met leuke speelgoedpaarden waar je uren mee kunt spelen of lekker naar kunt kijken.

 

Mooie modellen speelgoedpaarden

Schleich is een merk dat bekend staat om de mooie modellen van speelgoedpaarden en speelgoedpony’s die erg lijken op de echte dieren. Dat de modellen zo lijken op echte paarden, komt doordat de paarden heel natuurgetrouw gemaakt worden. De modellen zitten vol details die de echte paarden en pony’s ook hebben. In de collectie zijn verschillende paardenrassen te vinden met ieder hun unieke kenmerken. De modellen bestaan uit hengsten, ruinen, merries en veulens. Hierdoor kun je jouw paardenfamilie compleet maken.

 

Wie is Schleich?

Schleich is een Duitse leverancier die veel verschillende soorten dieren en fantasy figuren maakt. De paarden van Schleich zijn bijzonder natuurgetrouw gemaakt en worden origineel met de hand geschilderd. Dit maakt de paarden van Schleich dan ook erg populair. De details van Schleich paarden komen goed naar voren, zoals bijvoorbeeld de juiste vachtkleuren en de huidtekeningen. Zelfs aan de stand van het lichaam en aan de manen en de staart is gedacht. Schleich staat dan ook voornamelijk bekend om de Schleich paarden. Het aanbod van Schleich verandert ieder jaar, waardoor er steeds meer paardenrassen bijkomen.

 

Speelgoed van hoogwaardige kwaliteit

De speelgoed paarden van Schleich zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Dit komt doordat het merk Schleich kwaliteit zo hoog in het vaandel heeft staan. De dieren worden allemaal in een schaal van 1:24 gemaakt en zijn zeer realistisch. Naast dat de dieren erg goed natuurgetrouw zijn, zijn ze ook veilig om mee gespeeld te worden. Zo zijn de Schleich paarden erg duurzaam en van veilig kunststof PVC materiaal gemaakt. Deze combinatie zorgt daarnaast ook voor jarenlang speelplezier.

 

Waar kun je Schleich paarden kopen?

Schleich paarden zijn op verschillende plekken verkrijgbaar. Zo kun je de paarden online bestellen of in de winkel kopen. Online zijn er veel afbeeldingen te vinden van de paarden en in de winkel kun je de figuren natuurlijk in het echt bekijken. Als je Schleich paarden gaat kopen is het vaak ook leuk om het bijpassende speelgoed zoals een paardenstal te combineren. Verder zijn er ook springmateriaal en verzorgingssets verkrijgbaar. 

Beste Schleich Paarden aanbiedingen van Juli 2024