Schleich Paarden

Ben je op zoek naar de beste Schleich paarden? Ontdek hier onze top 5 en vergelijk ze op kwaliteit, prijs en details. Kies het perfecte schleich paard voor jou!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Schleich Farmworld Speelfigurenset - Paarden Trainingskamp
Schleich Farmworld Speelfigurenset - Paarden Trainingskamp
Voordelen
Leuk speelgoed waarmee je de pony’s traint in het trainingskamp. Bevat verschillende hindernissen die de paarden af moeten leggen. Goed voor uren speelplezier. Gemaakt van hoogwaardig kunststof.
Nadelen
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
Schleich Horse Club Speelfigurenset - Sarah Zorgt voor de Jonge Dieren - Kinderspeelgoed voor Jongens en Meisjes
Schleich Horse Club Speelfigurenset - Sarah Zorgt voor de Jonge Dieren - Kinderspeelgoed voor Jongens en Meisjes
Voordelen
Speelgoed set waarbij je het paard en het veulen moet verzorgen. Inclusief een fles, massageborstel, hondje en mandje. Leert kinderen hoe je voor jonge diertjes moet zorgen.
Nadelen
Bevat niet het speelfiguur Sarah.
Tip: Beste keuze
Schleich Horse Club - Hannahs verbanddoos – Speelfigurenset
Schleich Horse Club - Hannahs verbanddoos – Speelfigurenset
Voordelen
Een speelgoed set waarbij je een ziek veulentje moet verzorgen. Wordt geleverd met veel verschillende accessoires. De set heeft een zeer gedetailleerde afwerking. Goed voor het leren verzorgen.
Nadelen
Bevat geen personages.
Schleich Horse Club - Friese hengst wedstrijd
Schleich Horse Club - Friese hengst wedstrijd
Voordelen
Heel mooi speelfiguur van een Friese hengst. Kan gebruikt worden om wedstrijden mee te spelen. Leuk voor jongens en meisjes. Afgewerkt met veel details. Zeer indrukwekkend om te zien.
Nadelen
Geschikt van 5 tot 12 jaar.
Schleich Horse Club Speelfigurenset - Lusitano en haar Gezellige Paardenstal
Schleich Horse Club Speelfigurenset - Lusitano en haar Gezellige Paardenstal
Voordelen
Een Schleich paard met een eigen paardenstal. Wordt geleverd met verschillende accessoires waaronder een paardendeken. De paardenstal gaat eenvoudig open. Bestaat uit 12 verschillende onderdelen.
Nadelen
De onderdelen zijn aan de kleine kant.

Beste Schleich PaardenKoopgids: Welke Schleich Paarden is de beste koop van april 2024?

Schleich paarden zijn speelgoed van het merk Schleich. Het assortiment Schleich paarden bestaat uit ontzettend veel verschillende soorten paarden en pony’s die stuk voor stuk uniek zijn. Schleich paarden zijn erg leuk om mee te spelen en zijn ook een leuk verzamelitem voor iedereen die dol is op paarden. Met Schleich paarden kun je jouw eigen paardenstal vullen met leuke speelgoedpaarden waar je uren mee kunt spelen of lekker naar kunt kijken.

Mooie modellen speelgoedpaarden

Schleich is een merk dat bekend staat om de mooie modellen van speelgoedpaarden en speelgoedpony’s die erg lijken op de echte dieren. Dat de modellen zo lijken op echte paarden, komt doordat de paarden heel natuurgetrouw gemaakt worden. De modellen zitten vol details die de echte paarden en pony’s ook hebben. In de collectie zijn verschillende paardenrassen te vinden met ieder hun unieke kenmerken. De modellen bestaan uit hengsten, ruinen, merries en veulens. Hierdoor kun je jouw paardenfamilie compleet maken.

Wie is Schleich?

Schleich is een Duitse leverancier die veel verschillende soorten dieren en fantasy figuren maakt. De paarden van Schleich zijn bijzonder natuurgetrouw gemaakt en worden origineel met de hand geschilderd. Dit maakt de paarden van Schleich dan ook erg populair. De details van Schleich paarden komen goed naar voren, zoals bijvoorbeeld de juiste vachtkleuren en de huidtekeningen. Zelfs aan de stand van het lichaam en aan de manen en de staart is gedacht. Schleich staat dan ook voornamelijk bekend om de Schleich paarden. Het aanbod van Schleich verandert ieder jaar, waardoor er steeds meer paardenrassen bijkomen.

Speelgoed van hoogwaardige kwaliteit

De speelgoed paarden van Schleich zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Dit komt doordat het merk Schleich kwaliteit zo hoog in het vaandel heeft staan. De dieren worden allemaal in een schaal van 1:24 gemaakt en zijn zeer realistisch. Naast dat de dieren erg goed natuurgetrouw zijn, zijn ze ook veilig om mee gespeeld te worden. Zo zijn de Schleich paarden erg duurzaam en van veilig kunststof PVC materiaal gemaakt. Deze combinatie zorgt daarnaast ook voor jarenlang speelplezier.

Waar kun je Schleich paarden kopen?

Schleich paarden zijn op verschillende plekken verkrijgbaar. Zo kun je de paarden online bestellen of in de winkel kopen. Online zijn er veel afbeeldingen te vinden van de paarden en in de winkel kun je de figuren natuurlijk in het echt bekijken. Als je Schleich paarden gaat kopen is het vaak ook leuk om het bijpassende speelgoed zoals een paardenstal te combineren. Verder zijn er ook springmateriaal en verzorgingssets verkrijgbaar.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Schleich Paarden

Wat zijn Schleich paarden?

Schleich paarden zijn realistische speelgoedpaarden gemaakt door het Duitse merk Schleich. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn gedetailleerd ontworpen om zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te komen.

Waar kan ik Schleich paarden kopen?

Schleich paarden zijn verkrijgbaar bij verschillende speelgoedwinkels, online winkels en de officiële Schleich website. Daarnaast zijn er ook vaak tweedehands Schleich paarden te vinden op platforms zoals Marktplaats.

Wat is het verschil tussen Schleich paarden en andere merken speelgoedpaarden?

Schleich paarden staan bekend om hun hoge kwaliteit en realistische details. Ze hebben vaak beweegbare ledematen en zijn geschilderd met nauwkeurige kleuren. Andere merken speelgoedpaarden kunnen variëren in kwaliteit en nauwkeurigheid van de details.

Zijn Schleich paarden veilig voor kinderen om mee te spelen?

Ja, Schleich paarden zijn ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten. Ze worden getest op veiligheid en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Het is echter nog steeds belangrijk om jonge kinderen onder toezicht te houden tijdens het spelen met speelgoedpaarden om verstikkingsgevaar te voorkomen.

Zijn er accessoires beschikbaar voor Schleich paarden?

Ja, naast de paarden zelf biedt Schleich ook een breed scala aan accessoires, zoals stallen, hindernissen, voederbakken en ruiterfiguren. Deze accessoires kunnen worden gebruikt om een complete speelwereld rondom de Schleich paarden te creëren.

Top 5 Beste kopen
Logo