Shea Moisture
Bijgewerkt: Juli 2024

Shea Moisture

Shea Moisture

Shea moisture: eindelijk een haarverzorgingslijn voor mooie krullen
Haarverzorgingslijnen zijn er meer dan genoeg, maar Shea moisture is een uitkomt voor iedereen met krullen. Want, laten we eerlijk zijn: krullen hebben een hele andere verzorging nodig dan stijl haar en bovendien zijn krullen ook een stuk minder makkelijk te temmen. Laat dit merk dan je nieuwe uitkomst zijn. Elk product is speciaal ontworpen voor krullende haren in elke soort. Golvend of meteen afro: voor iedere krul is er een product te vinden. Allemaal op basis van sheaboter. 

Shea moisture en shea boter een onafscheidelijk duo
Welk product van Shea moisture je ook gebruikt, overal zit sheaboter in. De oprichtster van het bedrijf maakte in 1912 al zelf haarverzorgingsproducten en gebruikte daar ook shea boter voor. Dat is niet zo gek, want shea boter is goed voor de hydratatie, voeding en versteviging van het haar. Dat is iets dat dit familiebedrijf al generaties lang bewijst. De sheaboter die in de haarverzorgingsproducten wordt verwerkt, is allemaal fair trade en proefdiervrij. Diervriendelijk en duurzaam dus, waardoor je met een gerust hart je haren telkens opnieuw heerlijk kan verwennen. 

Shea moisture haarverzorgingsproducten
Geen haarverzorgingslijn is compleet zonder shampoo en conditioner. Maar Shea moisture stopt daar niet bij. Het merk heeft ook haarmaskers. Interessanter nog is dat er verschillende ingrediënten worden gebruikt op basis van waar je haar behoefte aan heeft. Coconut & hibiscus is zo zeer geschikt voor de dikke, zware krullen en geeft ze extra hydratatie en glans. Raw Shea butter is uitermate geschikt voor krullen die droog, beschadigd of chemisch behandeld zijn. Zo kun je weer trots zijn op die mooie krullenbol en hoef je je haar niet meer te verstoppen. 

Waar zijn de Shea moisture producten verkrijgbaar?
De producten van Shea moisture zijn verkrijgbaar bij Kruidvat. Je kan zowel in de winkel als in de webshop terecht. Op de webshop staat een duidelijk overzicht van de verschillende producten en welke voor jou het meest geschikt zijn. Daarnaast vind je ook nog een handig kaartje dat niet alleen kijkt naar de toestand van je haar, maar ook de grootte van je krullen of de slag in je haar. Zo weet je zeker dat je een product koopt dat ook is afgestemd op jouw krullen en zal je niet zo snel een miskoop doen. Bekijk dit kaartje goed voor je tot aankoop over gaat: er is geen enkel product dat wordt aangeraden voor ieder krultype. 

Beste Shea Moisture aanbiedingen van Juli 2024