Novokid

Op zoek naar de beste Novokid? Vergelijk hier de top 5 van Novokid-apps en ontdek welke het meest effectief zijn voor het behandelen van dyslexie bij kinderen.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
NOVOKID hoofdluis behandelset
NOVOKID hoofdluis behandelset
Voordelen
Snel en eenvoudig behandelen van hoofdluis. Bestrijd luizen en neten. Je hoeft het haar van te voren niet wassen. Voor het beste resultaat naar 7 dagen herhalen. Capsules zijn eenvoudig na te bestellen.
Nadelen
De batterijen zijn niet inbegrepen.
NOVOKID capsules (4 stuks)
NOVOKID capsules (4 stuks)
Voordelen
Goed voor vier behandelingen. Op kamertemperatuur bewaren. De behandeling duurt maar 10 minuten. Bevat geen chemische ingrediënten. Doodt neten en luizen eenvoudig.
Nadelen
De capsules zijn wel vrij prijzig.
Tip: Beste keuze
NOVOKID hoofdluis behandelset PLUS
NOVOKID hoofdluis behandelset PLUS
Voordelen
De behandelset is goed voor 8 behandelingen. Eenvoudig in gebruik. In 10 minuten is de behandeling gedaan. Volledig natuurlijk en plantaardig. De set bevat alles wat je nodig bent om gelijk aan de slag te kunnen.
Nadelen
De aanschafprijs is een beetje hoog.
NOVOKID behandelkap
NOVOKID behandelkap
Voordelen
Met de verstuiver blaas je eenvoudig lucht in de kap. De kap is gemakkelijk te gebruiken. Enkel de haren kammen, voordat je de kap gebruikt. Je kunt de behandelkap meerdere keren gebruiken.
Nadelen
Alleen te gebruiken met NOVOKID.
NOVOKID capsules (8 stuks)
NOVOKID capsules (8 stuks)
Voordelen
De capsules zijn goed voor 8 behandelingen. Je kunt de capsules gebruiken in combinatie met de NOVOKID behandelset. De capsules zorgen ervoor dat luizen en neten verstikt worden. Je krijgt een tevredenheidsgarantie op de capsules. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.
Nadelen
Niet te gebruiken in combinatie met andere merken.

Beste NovokidKoopgids: Welke Novokid is de beste koop van juni 2024?

Novokid is een nieuwe manier om van hoofdluis af te komen. Het werkt al na tien minuten en je hoeft je haren er niet voor te wassen. Wel zo fijn, want iedereen die ooit de haren heeft moeten wassen met anti-luizenshampoo kan zich vast nog wel herinneren dat dat spul ontzettend stonk en bovendien ook nog eens vreselijk prikte. En dat de hele dag door. Met de behandeling van dit nieuwe product is dat allemaal verleden tijd. Eventuele jeuk en nare geurtjes verdwijnen al heel snel.
De behandeling is in zijn opzet erg eenvoudig: er wordt een speciaal haarnetje opgezet. Dat haarnetje zit vast aan een verstuiver dat een mengsel van rozemarijnolie en azijn aanbrengt op de hoofdhuid. Zowel luizen als neten zullen door dit mengsel sterven.

Hoe werkt Novokid?

Novokid werkt snel en eenvoudig. Je plaatst het kapje over het hoofd van je kind en sluit het aan op de verstuiver, waar je een bijgevoegde capsule in plaatst. Zet het apparaat aan en wacht tien minuten. Daarna haal je de kap van het hoofd van het kind. De luizen en de neten zijn nu gedood. Ze kunnen echter nog wel in het haar zitten. Daarom moet je nog even na kammen met de bijgeleverde luizenkam. Novokid is veilig voor kinderen vanaf vier jaar. Maar geen zorgen, Novokid werkt zonder pesticiden en alleen met natuurlijke producten. Lees wel even goed de gebruiksaanwijzing om verassingen te voorkomen: het gebruik van het product kan lichte, onschuldige bijwerkingen met zich meebrengen.

Wanneer kan je Novokid gebruiken?

Je gebruikt Novokid wanneer je kind last heeft van luizen. Maar niet alleen als de luizenplaag op zijn ergst is, is het gebruik van Novokid aan te bevelen. Het is ook preventief te gebruiken, voor als er geruchten de ronde doen over een nieuwe luizenuitbraak op school. Dit kan je dan het beste een keer per week doen om een daadwerkelijk luizenprobleem voor te zijn. Het beste resultaat wordt alleen bereikt wanneer het haar zowel droog als schoon is. Verwijder alle haarclipjes en speldjes voor je met de behandeling gaat starten.

Luizen bestrijden met Novokid

Als je luizen wil bestrijden met Novokid, moet je natuurlijk wel weten of het nodig is en waar je naar op zoek moet gaan. Dus even een opfriscursus, zodat het hoofd van je kind dat zeker weten ook nog steeds is. Een luis is een piepklein beestje van ongeveer een halve tot drie millimeter groot. Hij is bruin, grijs of rood. Zijn eitjes, neten, zijn geel, glimmend en rond en kleiner dan een speldenprikje.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Novokid

Is Novokid effectief tegen alle soorten hoofdluizen en neten?

Ja, Novokid is ontworpen om zowel volwassen luizen als hun neten (eieren) te doden. Het wordt echter aangeraden om de behandeling na een week te herhalen om eventuele overgebleven neten te elimineren.

Hoe gebruik ik Novokid om luizen te bestrijden?

Plaats het meegeleverde kapje op het hoofd en verbind het Novokid-apparaat. Volg de instructies op het apparaat en voer de behandeling uit zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing.

Zijn er bijwerkingen of contra-indicaties bij het gebruik van Novokid voor luizenbestrijding?

Novokid maakt gebruik van droge damp die als veilig wordt beschouwd. Er zijn geen chemische insecticiden betrokken, dus de kans op bijwerkingen is minimaal. Toch is het verstandig om voor gebruik de gebruiksaanwijzing te lezen en eventueel een arts te raadplegen.

Hoe snel kan ik resultaten verwachten na het gebruik van Novokid?

De behandeling met Novokid is vaak binnen 10 minuten klaar en de luizen en neten zouden direct na de behandeling dood moeten zijn. Een vervolgbehandeling wordt vaak aanbevolen.

Is Novokid geschikt voor gebruik bij kinderen en zwangere vrouwen?

Novokid is doorgaans veilig voor kinderen en zwangere vrouwen omdat het geen chemische insecticiden gebruikt. Het is echter altijd aan te raden om medisch advies in te winnen voordat u een nieuwe behandeling start.

Top 5 Beste kopen
Logo