Novokid
Bijgewerkt: Maart 2023

Novokid

Novokid

Wat is Novokid?
Novokid is een nieuwe manier om van hoofdluis af te komen. Het werkt al na tien minuten en je hoeft je haren er niet voor te wassen. Wel zo fijn, want iedereen die ooit de haren heeft moeten wassen met anti-luizenshampoo kan zich vast nog wel herinneren dat dat spul ontzettend stonk en bovendien ook nog eens vreselijk prikte. En dat de hele dag door. Met de behandeling van dit nieuwe product is dat allemaal verleden tijd. Eventuele jeuk en nare geurtjes verdwijnen al heel snel.
De behandeling is in zijn opzet erg eenvoudig: er wordt een speciaal haarnetje opgezet. Dat haarnetje zit vast aan een verstuiver dat een mengsel van rozemarijnolie en azijn aanbrengt op de hoofdhuid. Zowel luizen als neten zullen door dit mengsel sterven. 

Hoe werkt Novokid?
Novokid werkt snel en eenvoudig. Je plaatst het kapje over het hoofd van je kind en sluit het aan op de verstuiver, waar je een bijgevoegde capsule in plaatst. Zet het apparaat aan en wacht tien minuten. Daarna haal je de kap van het hoofd van het kind. De luizen en de neten zijn nu gedood. Ze kunnen echter nog wel in het haar zitten. Daarom moet je nog even na kammen met de bijgeleverde luizenkam. Novokid is veilig voor kinderen vanaf vier jaar. Maar geen zorgen, Novokid werkt zonder pesticiden en alleen met natuurlijke producten. Lees wel even goed de gebruiksaanwijzing om verassingen te voorkomen: het gebruik van het product kan lichte, onschuldige bijwerkingen met zich meebrengen. 

Wanneer kan je Novokid gebruiken?
Je gebruikt Novokid wanneer je kind last heeft van luizen. Maar niet alleen als de luizenplaag op zijn ergst is, is het gebruik van Novokid aan te bevelen. Het is ook preventief te gebruiken, voor als er geruchten de ronde doen over een nieuwe luizenuitbraak op school. Dit kan je dan het beste een keer per week doen om een daadwerkelijk luizenprobleem voor te zijn. Het beste resultaat wordt alleen bereikt wanneer het haar zowel droog als schoon is. Verwijder alle haarclipjes en speldjes voor je met de behandeling gaat starten. 

Luizen bestrijden met Novokid

Als je luizen wil bestrijden met Novokid, moet je natuurlijk wel weten of het nodig is en waar je naar op zoek moet gaan. Dus even een opfriscursus, zodat het hoofd van je kind dat zeker weten ook nog steeds is. Een luis is een piepklein beestje van ongeveer een halve tot drie millimeter groot. Hij is bruin, grijs of rood. Zijn eitjes, neten, zijn geel, glimmend en rond en kleiner dan een speldenprikje. 

Beste Novokid aanbiedingen van Maart 2023