Rowenta Steelstofzuiger
Bijgewerkt: Maart 2023

Rowenta Steelstofzuiger

Rowenta Steelstofzuiger

Kies voor gemak met de Rowenta Steelstofzuiger

De Rowenta Steelstofzuiger is een van de beste steelstofzuigers van het merk Rowenta. De steelstofzuiger wordt steeds populairder. Het is makkelijk te gebruiken en ook weer makkelijk op te bergen. Door het slanke uiterlijk kun je het makkelijk langs de muur plaatsen en dan weer opladen voor de volgende stofzuigbeurt. De steelstofzuigers van Rowenta behoren tot de beste op de markt. De hoge kwaliteit van de stofzuigers is een van de redenen waarom. Daarnaast kan er veel mee gestofzuigd worden en laad de steelstofzuiger van dit merk doorgaans snel weer op. 

 

Inhoud van het reservoir en gebruik

Bij Rowenta worden veel steelstofzuigers verkocht en daarom kan het misschien lastig zijn er eentje te kiezen. Kijk allereerst altijd even naar de inhoud van het stofreservoir. Dat vertelt je meteen iets meer over hoeveel kan worden opgezogen met de stofzuiger. Hoe meer reservoir, hoe minder je het moet legen. Bij Rowenta kan er minsten een halve liter aan stof in het reservoir. Ze verkopen ook stofzuigers die 0,6 of zelf 0.9 liter kunnen opzuigen tot het reservoir vol is.

Check ook altijd even waar de stofzuiger voor gebruikt kan worden. De meeste kunnen op vloer en plafond en als kruimelzuiger worden gebruikt, maar sommige zijn er ook alleen om soms tussendoor even te zuigen. 

 

Oplaadtijd

De oplaadtijd is bij een steelstofzuiger ook erg belangrijk. Hoe snelle de stofzuiger oplaadt, hoe sneller je deze weer kunt gebruiken. Rowenta staat sowieso al bekend om een korte oplaadtijd voor zijn steelstofzuigers. De meeste steelstofzuiger van dit merk laden binnen 3 uur op. Sommige hebben vier uur of vijf uur nodig om weer op te laden. Nu zit hier niet zo veel verschil tussen, maar toch kan het belangrijk zijn. Ga je graag zo snel mogelijk weer stofzuigen, dan is een oplaadtijd van 3 uur het beste. Zitten er sowieso altijd een of meerdere dagen tussen dat je stofzuigt, dan is een langere oplaadtijd al genoeg. 

Prijzen steelstofzuigers Rowenta

De Rowenta steelstofzuigers kunnen worden gekocht in de webshop van Rowenta zelf. Ook kun je dit merk terugvinden in veel huishoudwinkels zoals Blokker. De prijzen voor deze steelstofzuiger vallen reuze mee voor de kwaliteit die je er terug voor krijgt. De steelstofzuiger van dit merk vallen tussen de 140 en 500 euro. Natuurlijk betekent een hogere prijs ook meer opties en hogere kwaliteit. De steelstofzuiger van 140 is ook al erg goed en doet natuurlijk gewoon nog steeds goed werk. 

Beste Rowenta Stofzuiger aanbiedingen van Maart 2023