Puckababy Slaapzak
Bijgewerkt: Mei 2023

Puckababy Slaapzak

Puckababy Slaapzak

Toen de oprichters van Puckababy voor het eerst op het idee kwamen voor hun bedrijf en slaapzakken, wisten ze dat ze kwaliteitsuitrusting voor actieve baby's wilden ontwerpen en produceren. Ze begonnen met het maken van rompertjes. Daarna breidden ze uit naar verschillende stijlen van kleding en duurzame babyspullen zoals rugzakken, draagdoeken en dragers, speelgoed en slaapzakken.

 

Puckababy slaapzakken

 

De winterslaapzakjes van Puckababy zijn ontworpen om jouw baby te beschermen tegen de kou. De slaapzakken zijn er in maten die geschikt zijn voor pasgeborenen tot peuters, zodat je dezelfde slaapzak voor een langere periode kunt gebruiken naarmate jouw baby groeit.

 

De slaapzakken van Puckababy zijn gemaakt van zacht polyester dat jouw baby warm houdt, zelfs als het buiten vriest. De slaapzakken hebben een rits, wat handig is voor luierwissels en gemakkelijke toegang in het midden van de nacht. De zakken hebben een schattig ontwerp op de voorkant en zijn verkrijgbaar in vele kleuren.

 

De ritsen op de zakken van Puckababy kunnen worden vergrendeld met een schuifje dat voorkomt dat ze per ongeluk of slechts vanaf één kant worden geopend. Dit is vooral handig als je jouw baby in haar slaapzak op een bed of ander verhoogd oppervlak gaat leggen. De slaapzakjes hebben aan beide kanten klittenbandsluitingen, waardoor ze gemakkelijker uit en weer aan te trekken zijn bij luierwissels en andere nachtelijke activiteiten.

 

De bovenkant van de slaapzak heeft een opening met twee flappen, zodat je jouw baby uit de zak kunt tillen zonder haar slaap te verstoren.

 

Waar je de Puckababy slaapzakken kan kopen

 

Puckababy slaapzakken kan je bij verschillende winkels kopen. Ten eerste en het meest logische is de officiële website. Hier heb je ook alle andere producten van Puckababy. Dus als je nog wat anders wilt hebben dan de slaapzakken, kan je ook eindeloos rondzoeken naar de pyjama of hydrofiel doek. Naast je Puckababy slaapzakken op hun eigen website kan krijgen, kan je ook op sites kijken zoals Bol.com, Prenatal en Babypark.

 

De kosten van een Puckababy slaapzak

De 4 seizoenen slaapzak van Puckababy kost 130 euro. Het is een flink bedrag, maar dan krijg je ook wat. Deze slaapzak kan namelijk meegroeien met jouw baby en is dus verstelbaar. Dit is ideaal als je niet om de zoveel maanden een nieuwe slaapzak wilt aanschaffen. Je baby slaapt ook erg veilig wanneer hij of zij in deze slaapzak is gelegd. Hij heeft namelijk een extra buikband die jouw kindje op de plaats houdt.

Beste Puckababy Slaapzak aanbiedingen van Mei 2023