Playstation Kaart

Op zoek naar de beste PlayStation kaart? Vergelijk hier de top 5 beste PlayStation kaarten en ontdek waar je het meeste waar voor je geld krijgt.
Playstation Kaart
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Playstation store kaart 10 euro
Playstation store kaart 10 euro
Voordelen
Een Playstation store kaart voor 10 euro. Kan gebruikt worden om spellen mee te komen. Ook te gebruiken voor exclusieve deals voor top games. Je kunt met dit tegoed ook eenvoudig en snel je Playstation Plus abonnement kopen.
Nadelen
Het is niet mogelijk om een PS Plus abonnement voor 1 maand af te sluiten met wallet tegoed.
Playstation store kaart 20 euro
Playstation store kaart 20 euro
Voordelen
Een Playstation store kaart voor 20 euro. Je krijgt het tegoed gelijk op je account nadat het geactiveerd is. Gemakkelijk te gebruiken voor Playstation Plus. Ideaal om de nieuwste games, DLC’s of Playstation abonnementen mee aan te schaffen.
Nadelen
Het product is digitaal en dus niet fysiek te verkrijgen.
Tip: Beste keuze
Playstation store kaart 50 euro
Playstation store kaart 50 euro
Voordelen
Een Playstation store kaart voor 50 euro. Een geweldige manier om snel geld aan je PlayStation Network-portemonnee toe te voegen. Als je portemonnee in je account weer is bijgevuld, kun je gemakkelijk verschillende PlayStation 3-, PlayStation 4-, Playstation 5, PS Vita-, en PSP-content uit de PlayStation Store downloaden.
Nadelen
Deze kaart is de duurste optie, dus je moet er wel wat voor neerleggen.
Playstation Plus tegoed 3 maanden
Playstation Plus tegoed 3 maanden
Voordelen
Het tegoed op de kaart is voor 3 maanden Playstation Plus. Met de kaart krijg je toegang tot de basis features van PlayStation Plus. Te gebruiken voor cloudopslag, exclusieve kortingen, maandelijks gratis games en gezamenlijk online gamen.
Nadelen
De code is alleen inwisselbaar op Nederlandse PlayStation Network accounts.
Playstation Plus tegoed 12 maanden
Playstation Plus tegoed 12 maanden
Voordelen
Het tegoed op de kaart is voor 3 maanden Playstation Plus. Handig als je voor een jaar van Playstation Plus wilt genieten zonder er daarna aan vast te zitten. Handig om de basis features van Playstation Plus mee te gebruiken. Geeft je ook toegang tot gratis games en exclusieve kortingen.
Nadelen
Na de 12 maanden moet je weer nieuw tegoed aanschaffen.

Beste Playstation KaartKoopgids: Welke Playstation Kaart is de beste koop van juni 2024?

Je hoeft niet meer naar een fysieke locatie te reizen om spellen te kopen als je in plaats daarvan een Playstation kaart gebruikt. Dat kan snel en gemakkelijk vanuit je eigen huis door een paar klikken in de online interface van de Playstation Store. Je hebt het spel binnen een paar seconden in je bezit zodra de betaling gedaan is. Het spel wordt gekoppeld aan de account waarmee je op Playstation speelt, waarna je het spel zoveel kunt spelen als je zelf wilt.

Waarom kiezen voor een Playstation kaart?

Een CD kopie van het spel is inbegrepen bij elke aankoop in de winkel. Je loopt alleen wel het risico een CD te beschadigen of te verliezen. Als je een spel online koopt, hoef je je nooit zorgen te maken dat je het verliest en raakt er nooit iets beschadigd. Er zijn drie verschillende geldbedragen beschikbaar voor de aankoop van Playstation kaarten, namelijk 10, 20 en 50 euro. Omdat de cadeaukaarten een jaar geldig zijn, heb je genoeg tijd om te beslissen wat je wilt kopen, zelfs als je nu nog niet weet wat je wilt kopen.

Wat kun je allemaal met een Playstation kaart?

Je hebt een Playstation cadeaukaart gekregen voor je verjaardag, wat ongelooflijk attent is, maar wat kun je er allemaal mee doen? Je kunt er allerlei goederen mee kopen, waaronder spellen. Met een Playstation kaart heb je echter nog meer mogelijkheden tot je beschikking. In de moderne tijd kun je er ook microtransacties mee doen. De term “microtransactie” verwijst naar de mogelijkheid om het geld op een kaart te gebruiken om online aankopen te doen. In het videospel FIFA kunnen spelers bijvoorbeeld FIFA-punten kopen en in het videospel GTA kunnen spelers Shark Cash Cards kopen. Je zult in het spel goederen kunnen kopen zoals in Grand Theft Auto, bijvoorbeeld betere wapens. Je hebt meer kans om je vaardigheden snel te verbeteren als je het spel op deze manier speelt.

Een Playstation Plus abonnement of Playstation kaart?

Er zijn 2 verschillende Playstation Plus abonnementen waar je uit kunt kiezen. Het eerste is voor een periode van drie maanden en kost €24,99, terwijl het tweede voor een heel jaar is en €59,99 kost. Je kunt online games spelen met zowel je vrienden als volslagen onbekenden als je Playstation Plus hebt en je kunt ook kortingen verdienen in de Playstation shop. Bovendien krijg je 10 GB online opslagruimte en de mogelijkheid om maandelijks nieuwe gratis spellen te downloaden. Deze spellen mag je houden zolang je je Plus-abonnement behoudt.

Welke soorten randapparatuur zijn compatibel met Playstation Plus?

Playstation Plus is bij uitstek geschikt voor de systemen PlayStation 4 en PlayStation 5. De code kan worden gebruikt op Playstation 3 en Playstation Vita, maar dan kun je niet profiteren van het extra voordeel dat je gratis games kunt downloaden. Alleen de PlayStation 4 en PlayStation 5 hebben deze mogelijkheid. Om het maximale uit je abonnement te halen, zul je dus een van deze gadgets in je bezit moeten hebben.

PlayStation-kaart: Waar je er een kunt krijgen en wat je moet weten

Ben je op zoek naar een manier om je favoriete PlayStation-games en -accessoires te kopen zonder dat je met contant geld of je creditcard hoeft te betalen? Dan kun je overwegen om in een PlayStation Card te investeren. Met een PlayStation Card kun je snel, gemakkelijk en veilig vanuit je luie stoel aankopen doen. In dit artikel bekijken we hoe PlayStation Cards werken, waar je er een kunt krijgen en welke soorten kaarten er beschikbaar zijn.

Wat zijn PlayStation Cards?

Een PlayStation-kaart is een prepaid betaalkaart die speciaal voor het Sony Entertainment Network is ontworpen. De kaart werkt als een gewone debet- of creditcard, maar hoeft niet direct aan een bankrekening of kredietlijn te worden gekoppeld. In plaats daarvan kunnen gebruikers rechtstreeks geld op hun kaart zetten en deze gebruiken zoals bij elke andere vorm van betaling. Sommige kaarten bieden ook beloningspunten die kunnen worden gebruikt voor toekomstige aankopen op het netwerk.

Hoe werken ze?

Het gebruik van een PlayStation Card is eenvoudig! Voer gewoon het bedrag in dat je wilt uitgeven bij een online aankoop op de website van Sony Entertainment Network of bij deelnemende winkels. Voer vervolgens de informatie van je Playstation Card in (zoals je naam en 16-cijferige code), net zoals je dat bij andere betaalmethoden zou doen. Je aankoop wordt direct en veilig afgerond zonder extra gedoe!  

Waar kan ik er een kopen?

PlayStation Cards zijn verkrijgbaar bij veel grote retailers zoals Bol.com, Startselect en Coolblue. Je kunt ze ook online vinden op sites als Amazon of eBay. Veel winkels bieden ook speciale promoties voor de aankoop van hun kaarten in bulk of voor specifieke bedragen – het is dus de moeite waard om rond te shoppen als je op zoek bent naar een goede deal!

Uit welke soorten kaarten kan ik kiezen?

Het Sony Entertainment Network biedt verschillende soorten Playstation Cards aan, waaronder: basiskaarten (die alleen toegang geven tot digitale content), cadeaukaarten (met een door de verzender aangegeven bedrag) en prepaid abonnementskaarten (die je toegang geven tot specifieke diensten zoals PS Plus). Afhankelijk van de winkelier of website waar je ze koopt, kunnen deze kaarten er zowel in fysieke als in digitale vorm zijn – zorg er dus voor dat je de kaart kiest die het beste bij je behoeften past!              

Hoe duur zijn ze?

De kosten van Playstation Cards variëren afhankelijk van het soort kaart dat je koopt, hoeveel geld erop staat en waar je de kaart hebt gekocht. Over het algemeen kosten de meeste basis-Playstation Cards tussen de $10 en $50 USD, terwijl prepaid abonnementskaarten kunnen variëren van $20 tot $100 USD, afhankelijk van de dienst waartoe ze toegang geven. Cadeaukaarten kunnen meer kosten, afhankelijk van hoeveel geld erop is gezet voordat ze werden verkocht – controleer dus altijd de verkoper voordat je er een koopt!  

PlayStation Cards zijn een uitstekende manier voor gamers om aankopen op het Sony Entertainment Network te doen zonder dat ze contant geld bij zich hoeven te dragen of hun creditcardgegevens online hoeven te gebruiken – plus ze worden vaak geleverd met bonusbeloningspunten die voor toekomstige aankopen kunnen worden gebruikt! Dus als je op zoek bent naar gemak, dan zijn deze prepaid betaalkaarten zeker het overwegen waard als je op zoek bent naar producten of diensten die met games te maken hebben.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Playstation Kaart

Wat is een PlayStation-kaart?

Een PlayStation-kaart is een prepaidkaart waarmee je tegoed kunt toevoegen aan je PlayStation Network-account. Met dit tegoed kun je games, add-ons, films en andere content kopen in de PlayStation Store.

Waar kan ik een PlayStation-kaart kopen?

Je kunt PlayStation-kaarten kopen bij verschillende winkels, zoals elektronicawinkels, game-winkels en online retailers. Daarnaast kun je ze ook direct via de PlayStation Store aanschaffen.

Hoe kan ik een PlayStation-kaart inwisselen?

Om een PlayStation-kaart in te wisselen, ga je naar de PlayStation Store op je PlayStation-console of via de PlayStation Store-website. Selecteer de optie “Codes inlossen” en voer de code op de kaart in. Het tegoed wordt vervolgens aan je account toegevoegd.

Kan ik een PlayStation-kaart gebruiken voor abonnementen zoals PlayStation Plus?

Ja, je kunt een PlayStation-kaart gebruiken om een PlayStation Plus-abonnement te kopen. Voer gewoon de code op de kaart in bij het inwisselen en het bedrag wordt aan je account tegoed toegevoegd, waarna je het kunt gebruiken om je abonnement te betalen.

Kan ik met een PlayStation-kaart ook digitale games cadeau doen?

Ja, je kunt een PlayStation-kaart gebruiken om digitale games cadeau te doen. Nadat je de kaart hebt ingewisseld en het tegoed aan je account is toegevoegd, kun je dit gebruiken om games te kopen en deze vervolgens als cadeau naar een ander PlayStation Network-account te sturen.

Top 5 Beste kopen
Logo