Playmobil Adventskalender
Bijgewerkt: Juni 2023

Playmobil Adventskalender

Playmobil Adventskalender

Is jouw kindje helemaal weg van Playmobil? Dan is het misschien leuk om dit jaar een Playmobil Adventskalender cadeau te doen! Een Playmobil Adventskalender is in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar en is voor zowel jongens als meisjes een ideaal cadeau. Met de Playmobil Adventskalender zorg je er op een leuke manier voor dat er afgeteld wordt naar kerst, terwijl jouw kind iedere dag al een klein cadeautje krijgt. Het wachten gaat hierdoor een stuk sneller. 

 

Hoe werkt een Playmobil Adventskalender?
Een Playmobil Adventskalender werkt eigenlijk net als iedere andere adventskalender. De Playmobil Adventskalender bestaat uit 24 verschillende vakjes. Vanaf de eerste dag van december mag je iedere dag één vakje openmaken. Het laatste vakje open je op de dag voor kerst. In ieder vakje van de Playmobil Adventskalender vind je een figuur of onderdeel van een Playmobil set. Afhankelijk van de set kan dit een diertje zijn, een poppetje, een bouwonderdeel of iets anders. Iedere set bestaat uit andere onderdelen, wat de set erg leuk maakt. Op de laatste dag is de set helemaal compleet en kan er met de hele set gespeeld worden.


Een Playmobil Adventskalender voor ieder kind

Als je kiest voor een Playmobil Adventskalender heb je de keuze uit verschillende sets. Zo kun je bijvoorbeeld voor een Playmobil Adventskalender met een manege kiezen, of je kiest voor een Playmobil Adventskalender met een boerderij, een koninklijke picknick, een piratenschip met schattenjacht of een speelgoedwinkel in de sfeer van kerst. Doordat er veel verschillende sets zijn, zit er voor ieder kind eigenlijk wel een geschikte set tussen, zowel voor jongens als voor meisjes. Als je meerdere kinderen hebt is het leuk om voor verschillende set te kiezen, aangezien de sets dan met elkaar gecombineerd kunnen worden tot één grote set. 

 

De kosten van een Playmobil Adventskalender

De kosten van een Playmobil Adventskalender zijn zeer uiteenlopend. De ene set zal rond de € 20 kosten, terwijl een andere set juist weer € 30 of € 40 kost. De prijs van de set hangt voornamelijk af van de inhoud van de set en hoe uitgebreid de set is. Daarnaast kan een set ook wat ouder zijn, waardoor je er minder voor hoeft te betalen, of het is een nieuwe set die juist wat duurder is. Je kunt ook op zoek gaan naar een aanbieding voor een Playmobil Adventskalender als je wat minder budget hebt of graag wat meer budget over wilt houden voor eventuele andere cadeautjes op kerstavond of kerstochtend. 

Beste Playmobil Adventskalender aanbiedingen van Juni 2023