Playmobil Adventskalender

Op zoek naar de beste Playmobil adventskalender? Vergelijk de top 5 modellen en kies de perfecte kalender voor een magische kerstervaring!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
PLAYMOBIL Adventskalender Paardrijclub
PLAYMOBIL Adventskalender Paardrijclub
Voordelen
Voorzien van leuke onderdelen om met je eigen paardrijclub te spelen. Handig voor het uitbreiden van de manege wereld van PLAYMOBIL. Voorzien van meerdere schattige diertjes en paarden. Op kerstavond heb je een complete paardenspeelset.
Nadelen
Vanwege de kleine onderdelen niet geschikt voor hele jonge kinderen.
PLAYMOBIL Christmas Adventskalender Badplezier zeemeerminnen
PLAYMOBIL Christmas Adventskalender Badplezier zeemeerminnen
Voordelen
Maakt het aftellen naar kerst een stuk leuker. Neemt je mee in een fantastisch rijk van zeemeerminnen. Bestaat uit veel verschillende onderdelen. Het leukst voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Gemaakt van hoogwaardig kunststof. Kan ook in bad gebruikt worden.
Nadelen
De set bevat veel kleine onderdelen.
Tip: Beste keuze
Playmobil Advent Kalender Farm
Playmobil Advent Kalender Farm
Voordelen
Is al veel jaren een hit voor het aftellen naar kerst. Heeft een gedetailleerde inhoud. Maken van de 24 dagen voor kerst een leuke ervaring. Na de 24 dagen heb je een leuke kleine speelwereld. Voorzien van schattige boerderijdieren en leuke figuren. Geen batterijen nodig.
Nadelen
De doos is niet heel stevig.
PLAYMOBIL Adventskalender Heidi’s Winterwereld
PLAYMOBIL Adventskalender Heidi’s Winterwereld
Voordelen
Voorzien van talrijke figuren, accessoires en dieren. Heeft een liefdevol ontwerp. Geschikt voor PLAYMOBIL Heidi. Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar. Wordt geleverd met een handige handleiding. Hoogwaardige kwaliteit met een robuust design.
Nadelen
De kartonnen winter plaat kan lastig in elkaar te zetten zijn.
PLAYMOBIL Adventskalender Novelmore
PLAYMOBIL Adventskalender Novelmore
Voordelen
Erg leuk voor de stoerdere kinderen. Maakt het aftellen naar kerst een stuk leuker. Bevat veel fantastische uitvindingen. Voorzien van veel verschillende figuren, onderdelen en een draak. Bevat ook veel extra’s zoals gereedschappen en een telescoop.
Nadelen
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Beste Playmobil AdventskalenderKoopgids: Welke Playmobil Adventskalender is de beste koop van april 2024?

Is jouw kindje helemaal weg van Playmobil? Dan is het misschien leuk om dit jaar een Playmobil Adventskalender cadeau te doen! Een Playmobil Adventskalender is in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar en is voor zowel jongens als meisjes een ideaal cadeau. Met de Playmobil Adventskalender zorg je er op een leuke manier voor dat er afgeteld wordt naar kerst, terwijl jouw kind iedere dag al een klein cadeautje krijgt. Het wachten gaat hierdoor een stuk sneller.

Hoe werkt een Playmobil Adventskalender?
Een Playmobil Adventskalender werkt eigenlijk net als iedere andere adventskalender. De Playmobil Adventskalender bestaat uit 24 verschillende vakjes. Vanaf de eerste dag van december mag je iedere dag één vakje openmaken. Het laatste vakje open je op de dag voor kerst. In ieder vakje van de Playmobil Adventskalender vind je een figuur of onderdeel van een Playmobil set. Afhankelijk van de set kan dit een diertje zijn, een poppetje, een bouwonderdeel of iets anders. Iedere set bestaat uit andere onderdelen, wat de set erg leuk maakt. Op de laatste dag is de set helemaal compleet en kan er met de hele set gespeeld worden.


Een Playmobil Adventskalender voor ieder kind

Als je kiest voor een Playmobil Adventskalender heb je de keuze uit verschillende sets. Zo kun je bijvoorbeeld voor een Playmobil Adventskalender met een manege kiezen, of je kiest voor een Playmobil Adventskalender met een boerderij, een koninklijke picknick, een piratenschip met schattenjacht of een speelgoedwinkel in de sfeer van kerst. Doordat er veel verschillende sets zijn, zit er voor ieder kind eigenlijk wel een geschikte set tussen, zowel voor jongens als voor meisjes. Als je meerdere kinderen hebt is het leuk om voor verschillende set te kiezen, aangezien de sets dan met elkaar gecombineerd kunnen worden tot één grote set.

De kosten van een Playmobil Adventskalender

De kosten van een Playmobil Adventskalender zijn zeer uiteenlopend. De ene set zal rond de € 20 kosten, terwijl een andere set juist weer € 30 of € 40 kost. De prijs van de set hangt voornamelijk af van de inhoud van de set en hoe uitgebreid de set is. Daarnaast kan een set ook wat ouder zijn, waardoor je er minder voor hoeft te betalen, of het is een nieuwe set die juist wat duurder is. Je kunt ook op zoek gaan naar een aanbieding voor een Playmobil Adventskalender als je wat minder budget hebt of graag wat meer budget over wilt houden voor eventuele andere cadeautjes op kerstavond of kerstochtend.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Playmobil Adventskalender

Wat is een Playmobil adventskalender?

Een Playmobil adventskalender is een speciale kalender die aftelt naar Kerstmis. Elke dag in december, tot aan Kerstmis, kun je een vakje openen waarachter een klein Playmobil-speelgoedfiguurtje of accessoire zit.

Hoeveel vakjes zitten er in een Playmobil adventskalender?

Een Playmobil adventskalender heeft meestal 24 vakjes, één voor elke dag in december tot aan Kerstmis. Sommige kalenders hebben zelfs extra vakjes voor de feestdagen na Kerstmis.

Wat voor soort speelgoed zit er in een Playmobil adventskalender?

In een Playmobil adventskalender vind je vaak kleine speelfiguurtjes, accessoires en decoraties die passen bij een bepaald thema. Denk hierbij aan kerstthema’s, winterlandschappen, piratenavonturen, boerderijen, en nog veel meer.

Zijn de speeltjes in een Playmobil adventskalender van goede kwaliteit?

Ja, de speeltjes in een Playmobil adventskalender zijn van dezelfde hoge kwaliteit als het reguliere Playmobil-speelgoed. Ze zijn gemaakt van duurzaam plastic en hebben veel details, waardoor ze leuk zijn om mee te spelen.

Kunnen de speeltjes uit een Playmobil adventskalender worden hergebruikt?

Ja, de speeltjes uit een Playmobil adventskalender kunnen zeker worden hergebruikt. Ze kunnen worden toegevoegd aan de rest van je Playmobil-collectie en gebruikt worden om nieuwe avonturen en verhalen te creëren.

Top 5 Beste kopen
Logo