Plantronics Headset

Op zoek naar de beste Plantronics headset? Ontdek hier onze top 5 vergelijkingen van de beste modellen voor een ultieme geluidsbeleving en comfort.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Plantronics Voyager 5200 Bluetooth headset
Plantronics Voyager 5200 Bluetooth headset
Voordelen
Voorzien van spraakherkenning voor bediening. Bevat noise cancelling technologie. Een bereik tot 30 meter en 7 uur spreektijd. Draagt zeer comfortabel.
Nadelen
Niet voorzien van een vaste telefoonaansluiting.
Plantronics Savi W420A Stereofonisch Over Hoofd DECT Headset
Plantronics Savi W420A Stereofonisch Over Hoofd DECT Headset
Voordelen
Comfortabele draadloze headset. Inclusief USB DECT dongle. Tot 100 meter bereik met DECT. Geschikt voor laptop en PC. Schakelt naadloos tussen vaste telefoon, smartphone en PC.
Nadelen
Werkt niet met bluetooth.
Tip: Beste keuze
Plantronics Voyager 5200 UC
Plantronics Voyager 5200 UC
Voordelen
Voorzien van ruis onderdrukkende microfoon die omgevingsgeluiden dempt. Je stem is altijd duidelijk hoorbaar. Inclusief oplaadetui en Bluetooth dongle. Ook handig voor onderweg. Kan nog 2 keer opgeladen worden via de etui.
Nadelen
Kan niet via NFC met de smartphone verbonden worden.
Plantronics - Voyager Legend (Poly) - Bluetooth single-ear headset (monaural) - aansluiting op PC, Mac, tablet en/of mobiele telefoon – ruisonderdrukking
Plantronics - Voyager Legend (Poly) - Bluetooth single-ear headset (monaural) - aansluiting op PC, Mac, tablet en/of mobiele telefoon – ruisonderdrukking
Voordelen
Handig voor de mobiele professional. Goede audio prestaties met kraakhelder geluid. Heeft tot 7 uur gesprekstijd. Tot 30 meter bereik. Compact formaat en makkelijk mee te nemen.
Nadelen
Dempt voor de gebruiker geen omgevingsgeluiden.
Plantronics Blackwire 5220 Binaural hoofdband zwart, rood - headsets (Call Center/bureau, hoofdband, zwart, rood, knop, kunstleer, metaal, kunststof)
Plantronics Blackwire 5220 Binaural hoofdband zwart, rood - headsets (Call Center/bureau, hoofdband, zwart, rood, knop, kunstleer, metaal, kunststof)
Voordelen
Bevat geen batterij die leeg kan zijn doordat de headset bedraad gebruikt moet worden. Eenvoudige bediening dankzij de ingebouwde knoppen. Voorzien van een ruisonderdrukkingseffect. Licht van gewicht.
Nadelen
Alleen bedraad te gebruiken.

Beste Plantronics HeadsetKoopgids: Welke Plantronics Headset is de beste koop van mei 2024?

Als je op zoek gaat naar een headset kom je al snel bij het merk Plantronics terecht. Dit is niet gek, want Plantronics is één van de grootste headset fabrikanten in de hele wereld. Een Plantronics headset wordt voornamelijk voor zakelijke doeleinden gebruikt vanwege de goede audio en de noise cancelling microfoons. Daarnaast kan een Plantronics headset natuurlijk ook particulier gebruikt worden.

Wie is Plantronics?

Plantronics is al 60 jaar lang gevestigd in de Verenigde Staten en mag zich al een tijd een wereldleider op het gebied van headsets noemen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van headsets en oordopjes voor zowel professioneel als particulier gebruik. De headsets van Plantronics worden voornamelijk door zakelijke klanten gebruikt, maar de headset is ook vaak terug te zien bij gamers.

Een Plantronics headset kiezen

De headsets van Plantronics zijn onder verschillende categorieën onder te verdelen. Zo heb je headsets voor de PC met een USB aansluiting, headsets die te gebruiken zijn voor vaste telefonie met een QD aansluiting, headset die te gebruiken zijn voor draadloze telefonie die dient als extra telefoon voor een DECT telefoon en headsets met meerdere connectiviteiten. De laatste headsets bieden de mogelijkheid om tegelijkertijd meerdere randapparaten te kunnen gebruiken, zoals bijvoorbeeld een vaste telefoon en een computer. Je vindt in deze categorie ook de oortjes terug.

Een Plantronics headset voor een vaste telefoon

Als je kiest voor een Plantronics headset voor vaste telefoons heb je de keuze uit een bedrade of een draadloze headset. Iedere bedrade Plantronics headset is voorzien van een QD aansluiting. Hiervoor heb je een QD terminal snoer nodig waarmee je de meest compatibele aansluiting voor jouw vaste telefoon kunt kiezen. Vaak wordt het RJ9 snoer hiervoor gebruikt. Een draadloze Plantronics headset is heel eenvoudig aan te sluiten. Deze headset sluit je direct op de hoofdtelefoonaansluiting van jouw telefoon aan. Je blijft met een draadloze Plantronics headset erg mobiel en kunt overigens ook gesprekken opnemen dankzij de EHS adapter.

Plantronics bluetooth headsets

Bij het kiezen van een Plantronics headset is het aan te raden om altijd voor een bluetooth headset te kiezen. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om met de headset te bellen en ook muziek te luisteren. Je hebt hier geen kabels meer voor nodig en hoeft enkel jouw Plantronics headset met de bluetooth verbinding van jouw apparaat te verbinden. Een Plantronics headset met bluetooth verbinding is ook heel goed dagelijks te gebruiken.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Plantronics Headset

Wat zijn de beste Plantronics headsets voor zakelijk gebruik?

Plantronics Voyager 5200: Deze headset biedt uitstekende geluidskwaliteit en ruisonderdrukking, perfect voor zakelijke gesprekken.
Plantronics Savi 8200: Deze draadloze headset is ideaal voor gebruik in kantooromgevingen en biedt een lange batterijduur en comfortabel ontwerp.
Plantronics Blackwire 3200: Deze bedrade headset is betaalbaar en biedt helder geluid voor conferentiegesprekken en webinars.

Zijn Plantronics headsets compatibel met verschillende apparaten?

Ja, de meeste Plantronics headsets zijn compatibel met verschillende apparaten, waaronder mobiele telefoons, bureautelefoons en computers. Zorg ervoor dat u de specificaties van de headset controleert om te zien welke apparaten worden ondersteund.

Hoe kan ik mijn Plantronics headset koppelen aan mijn telefoon?

De meeste Plantronics headsets maken gebruik van Bluetooth-technologie om te koppelen met telefoons. Schakel de Bluetooth-functie op uw telefoon in, zet de headset in de koppelingsmodus en volg de instructies op uw telefoon om de verbinding tot stand te brengen.

Hoe lang gaat de batterij van een Plantronics headset mee?

De batterijduur varieert afhankelijk van het model en het gebruik. Over het algemeen gaan Plantronics headsets tussen de 7 en 20 uur mee op een volledige lading. Raadpleeg de productinformatie van de specifieke headset voor exacte batterijduur.

Biedt Plantronics garantie op hun headsets?

Ja, Plantronics biedt garantie op hun headsets. De garantieperiode kan variëren, maar de meeste headsets worden geleverd met een garantie van 1 tot 2 jaar. Zorg ervoor dat u de garantievoorwaarden controleert bij aankoop van uw headset.

Top 5 Beste kopen
Logo