Paw Patrol Speelgoed

Op zoek naar het beste Paw Patrol speelgoed? Vergelijk hier de top 5 en ontdek welke speelset het perfecte avontuur voor jouw kind biedt.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
PAW Patrol True Metal - Patroller Speelset - PAW Patrol Launch And Haul
PAW Patrol True Metal - Patroller Speelset - PAW Patrol Launch And Haul
Voordelen
Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar oud. Zorgt voor urenlang speelplezier. De set heeft opbergruimte voor wel zeven True Metal-verzamel voertuigen. De set kan tegen een stootje.
Nadelen
De set wordt geleverd exclusief Robo-honden voertuig.
PAW Patrol - Tracker met jungle truck - Speelgoed Voertuig met actiefiguur
PAW Patrol - Tracker met jungle truck - Speelgoed Voertuig met actiefiguur
Voordelen
Spannende avonturen beleven met het jungle voertuig. Laat kinderen bouwen aan hun fantasie. Kinderen zullen zich urenlang kunnen vermaken. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Gemaakt van stevige materialen.
Nadelen
Niet geschikt voor de kleinste kindjes.
Tip: Beste keuze
Paw Patrol Vloerpuzzel
Paw Patrol Vloerpuzzel
Voordelen
Puzzelen was niet eerder zo leuk, als met deze vloerpuzzel. De puzzel bevat 35 grote puzzelstukken. De puzzel heeft een grote van 60 centimeter bij 40 centimeter. Leuk om cadeau te geven of om zelf te houden.
Nadelen
De aanbevolen leeftijd om te spelen met de puzzel is 3 jaar.
Paw Patrol bowlingset kinderen - bowlen spel voor kinderen vanaf 3 jaar
Paw Patrol bowlingset kinderen - bowlen spel voor kinderen vanaf 3 jaar
Voordelen
Een superleuk spelletje voor iedere kind. De set bestaat uit zes kegels en een bal. Het bowl spel is gemaakt van kunststof materialen. Iedere kegel heeft een prachtige afbeelding, zodat ieder spelletje een feestje is.
Nadelen
Buiten in de wind kunnen de kegels omwaaien.
VTech PAW Patrol - Marshall Letterpret Reddingspup - Educatief Speelgoed
VTech PAW Patrol - Marshall Letterpret Reddingspup - Educatief Speelgoed
Voordelen
Leerzaam voor iedere kindje. Werkt op slechts 3 AA batterijen. Het is duurzaam en stevig ontworpen. Het volume is in te stellen naar wens. De pup kan wel 26 melodieën afspelen.
Nadelen
De prijs is misschien iets aan de hoge kant.

Beste Paw Patrol SpeelgoedKoopgids: Welke Paw Patrol Speelgoed is de beste koop van mei 2024?

Paw Patrol speelgoed is ontzettend populair onder kleine kinderen. Je kent het Paw Patrol liedje misschien wel uit je hoofd als je zelf een klein kind hebt of vaak op kleine kinderen op moet passen. In de wereld van Paw Patrol komen Ryder en zijn puppy’s alle problemen in Avonturenbaai oplossen. Paw Patrol is voornamelijk bekend van de populaire serie die je de afgelopen jaren op televisie kon kijken. Paw Patrol heeft veel verschillende karakter die je ook terugziet in Paw Patrol speelgoed. Zo heb je bijvoorbeeld Ryder, Skye, Marshall en Rubble. Met het speelgoed van Paw Patrol komt de televisieserie echt tot leven en kan jouw kleintje voortaan samen met de leden van Paw Patrol op avontuur.

Op avontuur met de Paw Patroller speelset

Als jouw kindje helemaal fan is van Ryder vindt hij de Paw Patroller speelset misschien wel helemaal geweldig. Deze speelset is zeer uitgebreid en bestaat uit verschillende speelfiguren. Met deze speelfiguren kunnen kinderen zelf op avontuur gaan en een eigen verhaal vertellen. Zo bestaat de set bijvoorbeeld uit een reddingsvoertuig en uit het speelfiguur Ryder. Je kunt de andere pups er ook bij sparen om de set compleet te maken en iedereen in de Patroller te vervoeren. De speelset is ook voorzien van licht- en geluidseffecten, waardoor de speelset een echte musthave is voor kinderen.

De Paw Patrol Basic Vehicles

Als jij de Paw Patrol speelgoed set uit wilt breiden kun je ook de Paw Patrol Basic Vehicles erbij kopen. Bij ieder voertuig hoort natuurlijk ook een personage. Misschien vindt jouw kindje Chase, Skye of Marshall wel heel leuk. Zijn dit toch niet te favorieten? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor Rocky of Rubble.

Paw Patrol kleurboeken

Voor de creatieve kinderen heeft Paw Patrol ook een kleurboek ontworpen waarin jouw kindje zijn helden en de wereld van Paw Patrol zelf in kan kleuren. Het kleurboek is niet een gewoon kleurboek, maar is ook geschikt voor kindjes die nog wel eens buiten de lijntjes willen kleuren. Het kleurboek is namelijk voorzien van heel bijzonder stiften, namelijk 5 Color Wonder stiften. De kleur van deze stiften verschijnt alleen maar op het Color Wonder papier en dus niet op andere ondergronden. Hierdoor belandt de kleur niet op muren en tafels. Het kleurboek is hierdoor ook erg leuk voor kleine kinderen en een stuk speelgoed waar altijd veilig mee gespeeld kan worden.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Paw Patrol Speelgoed

Wat is Paw Patrol speelgoed?

Paw Patrol speelgoed is gebaseerd op de populaire kinderserie “Paw Patrol”, waarin een groep puppy’s met verschillende vaardigheden en voertuigen spannende avonturen beleven. Het speelgoed omvat onder andere figuren, voertuigen, speelsets en accessoires.

Voor welke leeftijd is Paw Patrol speelgoed geschikt?

Paw Patrol speelgoed is over het algemeen geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Er zijn echter ook speelgoedopties beschikbaar voor jongere kinderen, zoals knuffels en eenvoudige figuren.

Wat voor soort speelgoed is er verkrijgbaar van Paw Patrol?

Er is een breed scala aan Paw Patrol speelgoed beschikbaar, waaronder actiefiguren van de verschillende puppy’s, voertuigen zoals de Paw Patroller en de Sea Patroller, speelsets zoals de Avonturenbaai en de Lookout Tower, en accessoires zoals rugzakken en puzzels.

Is het Paw Patrol speelgoed veilig voor kinderen?

Ja, het Paw Patrol speelgoed is over het algemeen veilig voor kinderen. Het voldoet aan de relevante veiligheidsnormen en is gemaakt van duurzame materialen. Het is echter altijd belangrijk om de leeftijdsaanbevelingen en waarschuwingen op de verpakking te controleren en het speelgoed te gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Waar kan ik Paw Patrol speelgoed kopen?

Paw Patrol speelgoed is verkrijgbaar bij veel speelgoedwinkels, warenhuizen en online retailers. Populaire winkels waar je Paw Patrol speelgoed kunt vinden zijn bijvoorbeeld Intertoys, Bol.com, Amazon en Bart Smit.

Top 5 Beste kopen
Logo