Paw Patrol Speelgoed
Bijgewerkt: Mei 2023

Paw Patrol Speelgoed

Paw Patrol Speelgoed

Paw Patrol speelgoed is ontzettend populair onder kleine kinderen. Je kent het Paw Patrol liedje misschien wel uit je hoofd als je zelf een klein kind hebt of vaak op kleine kinderen op moet passen. In de wereld van Paw Patrol komen Ryder en zijn puppy’s alle problemen in Avonturenbaai oplossen. Paw Patrol is voornamelijk bekend van de populaire serie die je de afgelopen jaren op televisie kon kijken. Paw Patrol heeft veel verschillende karakter die je ook terugziet in Paw Patrol speelgoed. Zo heb je bijvoorbeeld Ryder, Skye, Marshall en Rubble. Met het speelgoed van Paw Patrol komt de televisieserie echt tot leven en kan jouw kleintje voortaan samen met de leden van Paw Patrol op avontuur.

 

Op avontuur met de Paw Patroller speelset

Als jouw kindje helemaal fan is van Ryder vindt hij de Paw Patroller speelset misschien wel helemaal geweldig. Deze speelset is zeer uitgebreid en bestaat uit verschillende speelfiguren. Met deze speelfiguren kunnen kinderen zelf op avontuur gaan en een eigen verhaal vertellen. Zo bestaat de set bijvoorbeeld uit een reddingsvoertuig en uit het speelfiguur Ryder. Je kunt de andere pups er ook bij sparen om de set compleet te maken en iedereen in de Patroller te vervoeren. De speelset is ook voorzien van licht- en geluidseffecten, waardoor de speelset een echte musthave is voor kinderen.

 

De Paw Patrol Basic Vehicles

Als jij de Paw Patrol speelgoed set uit wilt breiden kun je ook de Paw Patrol Basic Vehicles erbij kopen. Bij ieder voertuig hoort natuurlijk ook een personage. Misschien vindt jouw kindje Chase, Skye of Marshall wel heel leuk. Zijn dit toch niet te favorieten? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor Rocky of Rubble.

 

Paw Patrol kleurboeken

Voor de creatieve kinderen heeft Paw Patrol ook een kleurboek ontworpen waarin jouw kindje zijn helden en de wereld van Paw Patrol zelf in kan kleuren. Het kleurboek is niet een gewoon kleurboek, maar is ook geschikt voor kindjes die nog wel eens buiten de lijntjes willen kleuren. Het kleurboek is namelijk voorzien van heel bijzonder stiften, namelijk 5 Color Wonder stiften. De kleur van deze stiften verschijnt alleen maar op het Color Wonder papier en dus niet op andere ondergronden. Hierdoor belandt de kleur niet op muren en tafels. Het kleurboek is hierdoor ook erg leuk voor kleine kinderen en een stuk speelgoed waar altijd veilig mee gespeeld kan worden. 

Beste Paw Patrol Speelgoed aanbiedingen van Mei 2023